Taky jsem jednou v takovém bydlela, v podstatě v pokoji byly takové ty poloprůsvitné skleněné stěny (do oblouku). Vidět nic nebylo, ale slyšet jo, a na služebku to fakt nechceš. Vlastně to asi nechceš vůbec, my byly mladý, tak jsme si z toho dělaly srandu.
Jezdily jsme opakovaně a zkoušely prostě různé typy hotelů, na různých místech.
stalo se nám ve Francii , že na hotelovém pokoji byla stěna pokoj - koupelna na pohled normální , jen při zmáčknutí jednoho tlačítka v koupelně se najednou změnila v průhlednou skleněnou ., a co se stalo ? při pracovní cestě seděli v pokoji kolegové a kolegyně a čekali na kolegyni, která se ještě chystala v koupelně , nevěděla o tlačítku a omylem se o něj opřela , stěna se změnila v průhlednou a všichni ji viděli skoro nahou . trapas . nechtěla bych být na jejím místě . a ta toaleta tam také neměla dveře , což mi strašně vadilo .
No tak tam bych se neubytovala dokonce ani tehdy, kdyby hotel za to chtěl platit mně, místo já jemu. To není moderní životní styl, to je snaha o další a další ponižování lidí, aby si postupně zvykli, že soukromí je něco, na co nemají právo. Než třeba jen jednou přespat v takovém hotelu a tím to vlastně podpořit, to radši židle v nádražní čekárně. Tam ještě mívají záchodky zamykací a s neprůhlednými stěnami.
Na zájezdu do Německa nám spolucestující říkaly, že měly podkrovní pokoj s velkou terasou, ale záchodovou mísu přímo vedle postele bez závěsu nebo stěny. My v nižších patrech naštěstí měli klasickou koupelnu.