1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

V článku chybí časový údaj. Které nemehlo to psalo?

8
Před 1 měsícem
Václav Brom

Ještě napsal stránku, já bych tomu ani nevěřil, zo bude zas článek za každou cenu.

10
Před 1 měsícem

Proto bych to zlato raději roztavil a prodal. 10% nálezného je prostě výsměch...

21
Před 29 dny
Kamil Švolba

To tedy je výsměch správně by měl být nález odměněn půl na půl když je majitel neznámý. Myslím že kdyby takový poklad našel náhodou klemotnik či zlatnik nejbůh politik tak se o tom nikdy nikdo nedozví, naštěstí to našly obyčejný poctivý občané...

3
Před 29 dny

Horo, horo,otevři se pro člověka poctivýho a vydej mu málo z bohatství svýho:).

2
Před 1 měsícem

Zakopával jsem to tam cca rok před koncem války s nějakým Hitlerem, protože oběma nám bylo jasné, že to nedopadne dobře. Musím se o to přihlásit. 🙂

8
Před 1 měsícem

Podle nadpisu našli Zlaté Stránky -( seznam telefonních učastnníků ), pro ty,co si to nepamatují.....

18
Před 1 měsícem
Lumek Gajda

Vždyť je to fuk, stránka jako schránka 🙁((. Těch překlepů je čím dál víc, nechápu, že si to autoři po sobě nepřečtou.

12
Před 1 měsícem

jen jestli ho někdy uvidí lidé třeba v muzeu...kompletní

8
Před 29 dny

Pokud by se to zakládalo na pravdě. Což pochybuji. Proto, že by to nebylo na netu, ale někde v šuplíku.

Před 1 měsícem

Tak o našli stránku nebo schránku????????

9
Před 1 měsícem
Josef Vondráček

Hodinky nebo holinky? Obojí se natahuje.

13
Zobrazit další reakci
Před 29 dny

Cokoliv by jsem našel tak by jsem to zase ,, dobře ukryl,,.Státu tak max.jen tu pikslu!

4
Před 1 měsícem

Tomu přeci nikdo nevěří, že by turista našel poklad😄, jen tak...s detektorem,ale pšt..

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt