V článku chybí časový údaj. Které nemehlo to psalo?
Ještě napsal stránku, já bych tomu ani nevěřil, zo bude zas článek za každou cenu.
Proto bych to zlato raději roztavil a prodal. 10% nálezného je prostě výsměch...
To tedy je výsměch správně by měl být nález odměněn půl na půl když je majitel neznámý. Myslím že kdyby takový poklad našel náhodou klemotnik či zlatnik nejbůh politik tak se o tom nikdy nikdo nedozví, naštěstí to našly obyčejný poctivý občané...
Horo, horo,otevři se pro člověka poctivýho a vydej mu málo z bohatství svýho:).
Zakopával jsem to tam cca rok před koncem války s nějakým Hitlerem, protože oběma nám bylo jasné, že to nedopadne dobře. Musím se o to přihlásit. 🙂
Podle nadpisu našli Zlaté Stránky -( seznam telefonních učastnníků ), pro ty,co si to nepamatují.....
Vždyť je to fuk, stránka jako schránka 🙁((. Těch překlepů je čím dál víc, nechápu, že si to autoři po sobě nepřečtou.
jen jestli ho někdy uvidí lidé třeba v muzeu...kompletní
Pokud by se to zakládalo na pravdě. Což pochybuji. Proto, že by to nebylo na netu, ale někde v šuplíku.
Tak o našli stránku nebo schránku????????
Hodinky nebo holinky? Obojí se natahuje.
Cokoliv by jsem našel tak by jsem to zase ,, dobře ukryl,,.Státu tak max.jen tu pikslu!
Tomu přeci nikdo nevěří, že by turista našel poklad😄, jen tak...s detektorem,ale pšt..