1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Já žádné zateplení nepotřebuji.Na zimu omezuji bydlení na prostřední místnosti,které vytápím.Ty místnosti kolem mi nahrazují zateplení.

1
Před 5 měsíci

Lži od autorů méně vzdělaných a hodně ideologických. Všechna nařízení si mohou strčit tam, kde slunce nesvítí a nejsou schopní mne donutit k ničemu. Nejsem ovce.

1
Před 5 měsíci
Gal Petr

jojo takoví hrdinové obvykle u soudu i pláčou jen aby odešel domů bez pokuty a trestu 😄 tak klidně dál hrej frajera za klavesnici to umi kdekdo

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Tady se řeší troška emisí, aby řešili války na východě, kde už to je zaneřáděné na stovky let a lidé to budou ž..t tady v Evropě z dodaných potravin, tak o tom neřeknou ani slovo.

Ve světě se nyní řeší úplně jiné problémy a nějaké emise a znečištění vody a půdy mají v pr..li.

1
Před 5 měsíci

To tak je když nám vladnou chytrý blbci ,všude se valci a oni vymýšlí emise a mysli ze zachrání planetu ,nahnal bych je vsecky do kamenolomu ono by je to pak preslo

17
Před 5 měsíciUpraveno

To je ambiciózní plán, nicméně to nesplňuje asi polovina domů v ČR a zateplení fasády to u starých domů nezachrání. Navíc by mě zajímalo, jestli to bude platit třeba i v Itálii nebo Francii v jejich kamenných domech. O nějakou ekologii tady vůbec nejde...

1
Před 5 měsíci

Divím se ne zrovna A. A lidem to pořád nestačí. Inu za klávesnicí toho všichni na bojují ale vyjít do ulic to ne. Takže dobře nám tak a ještě bych přitvrdil ,ať si všichni užijí.

Před 5 měsíci
Roman Buchta

tak A je pasivní dum s rekuperací kd enejsou oteviratelná okna a splní to defakto jen moderní dřevostavba ale na B se dá uplně v pohodě dostat i svepomocí

Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Soused zateploval...polystyrén lítal vzduchem..říkal mi kdy začnu také?...řekl jsem mu na co,vždyť se otepluje..nechal jsem dát akorát plastová okna.domek 2+kk přes padesát let starý

Před 5 měsíci

Toto opatření jistě přispěje ke zvýšení dostupnosti bydlení a snížení cen nemovitostí. Volejte sláva a tři dny se radujte....😕🤮

11
Před 5 měsíci

Celé to spíš vypadá na pokus vyschýzovat lidi k unáhlenému prodeji starších nemovitostí a nejlépe hodně pod cenou, pod heslem: buďte rádi že to za ty peníze vůbec ještě někdo koupí.

4
Před 5 měsíci

Po roce 2033 už tu ty levicoví darmožrouti v unii nebudou a vše se změní doufám směrem k normálnímu myšlení a né říšskému protektorátu,jak to poslední dobou vypadá...

2
Před 5 měsíci
Petr Jesatko

Doufáte marně. I když nebude EU, bude něco jiného a možná horšího...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA