1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Hlavně, že se ve světě válčí a Evropa to podporuje. A greendealáci mlčí. Když je to obláček z komína je zle. Jakmile to je výstřel z děla. Je to v pořádku

11
Před 5 měsíci

A přijde den, kdy se nebude dát žít. A potom nastane "udílení cen", protože každýmu to už bude jedno. Lidi nebudou mít co ztratit! Potom teprve vy zelení magoři poznáte, co je to odplata.....

2
Před 5 měsíci

A pokud ne,tak všechno zbourat a lidí nahnat do jeskyní....!To bude korupce na takové výši,že se o tom nikomu nesnilo!!!🤢😭🤑

10
Před 5 měsíci

Tak to jsem se pěkně zasmál. Mě tyto hlouposti totiž moc nenaštvou....

Ikdyž se o to jistě snaží.

Tyto a podobné články....

4
Před 5 měsíci

Valící se příkazy a nařízení z EU vnášejí do života nejistotu a strach. Jak dlouho se těm samolibým blbečkům v EU budeme podřizovat? Vše závisí na IQ vládnoucích politiků!

3
Před 5 měsíci

Ať mi vlezou na záda. Všude na to kašlou a Evropa to má zachránit. Tak ať mi na to dají prachy ,to bych musela krást abych na tu rekonstrukci měla.

8
Před 5 měsíci

Doufán, že do roku 2033 už nebude žádná šílená EK a ani pološílená EU a zase postupně přijde zdravý rozum a soudnost.

14
Před 5 měsíci

EU si může trhnout ploutví. Nemá nám co nařizovat, proto jsme do ní nevstupovali

37
Před 5 měsíci

Myslel jsem, že Turek už všechny klimatické krize ukončil.

Před 5 měsíci

Takové nesmysli,jedná se o nové stavby,přesto by na takové věčné zastrašování měli zapomenout.Ať už celá ta UE přestane prudit.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA