1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Je to chujovina mít vlastní účet, když chci koupit něco většího... to vůbec není dobrovolný.... fakt že jo.

10
Před 6 měsíci

Co Kampelička , tam se odnese v hotovosti 150 milionû a nic se neděje . Zase komedie na lidi .

29
Před 6 měsíci

Jaký zákon o kterém se tu neustále píše,ono to bylo v plánu,dnes chce každý peníze na dřevo,budeme neustále mlčet nebo si konečně dupneme,sami porušují zákony i ústavu tak jaký pák zákon,ať nám ho někdo ukáže.

Před 6 měsíci

Díky EU se tato totalita může za nedlouho v jiné podobě přiblížit té jaká panuje v Severní Koreji. EU bude usilovat o to aby měla všechny občany evropských států pod drobnohledem a tím konec svobody.

Před 6 měsíci

Tak platby u obchodníků jsou taky omezené a nastavit to nejde. Ani přes internet. Platil jsem auto na několik plateb. A něco ještě v hotovosti. Jako dost složité.

2
Před 6 měsíci

Zaplatím si kolik budu chtít.Mám vás v řiti.Nevolil jsem vás,nebude mi nějaký politik říkat co mám a nemám dělat!!!

17
Před 6 měsíci

..zákon si může stanovit co chce , jestli se jím bude každý řídit je jeho věc..

15
Před 6 měsíci
Martin Mašek

Asi tak. Výše platby bude omezena maximálně výší, kterou bude jeden ochoten přijmout a druhý ochoten vydat 😄 Navíc toto omezuje jen slušné lidi, těm kteří kradou ve velkém je to jedno, ti si klidně odnesou 80 mega v igelitkách jakoby se nechumelilo...

23
Před 6 měsíci

A co poslanci? Těch se to netýká?

20
Před 6 měsíci
Sejček Kamil

To bylo víno v té krabici.

4
Před 6 měsíci

Ještě že počet nádechů a výdechů je na nás - zatím….

Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 6 měsíci
René Ehlen

Postupně jich bohužel ubývá. Problém je v tom, že většina populace v tom problém nevidí.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA