Vyjmuto z článku ::
Uvědomte si, že voda na vlastním pozemku není vaše, podle zákona je přírodním bohatstvím státu.
-----
K tomu zapomněly dodat že stát vše co mělo hodnotu prodal cizincům jako vodu Francouzům
Od spolku, ve kterém mohou úplně klidně sedět taková individua jako například Tomáš Zdechovský, Danuše Nerudová, Luděk Niedermayer, Alexandr Vondra či Markéta Gregorová nemůže duševně příčetný člověk čekat nic, co by se jakkoli potkalo s rozumem.
Když jsme blbí a necháme si vládnout podobnými individui, buďme rádi, že nás ještě nechali prdět.
Pálil jsem a pálit budu dál, Čína jede 80% své potřeby stále na uhlí a mě tu budete jebat.. to víš, že jo.. 🤣
Zákaz pálení byl za klimatické krize. Ta už ale z rozhodnutí MŽP skončila. Pálení je znovu povoleno...
Listí ne, ale trefovat se do ruských tankerů nebo skladišť ropy je super.
Správně, tohle už mělo platit dávno. Podotýkám, že celý život žiju na vesnici a mám hospodářství.
Válka na Ukrajině, Blízkém východě do ovzduší tuny bordelu do moře teče ropa a idioti z EU řeší pálení listí.
Když to bude takhle pokračovat, tak za chvíli zjistíme, že jsme byli za komančů svobodnější než dnes.......
Občané České Republiky... Držením úst a psaním komentářů přes internet opravdu nic nevyřešíte