Redaktoři, napište někdy článek "EU schválila zákon, díky němuž dle statistik, za rok neuhořelo X lidí, jelikož se nesmí pálit listí", nebo, "EU schválila nové bezpečnostní asistenty do automobilů, díky nimž bude na silnicích bezpečněji".
Pokuste se odedneška začít psát články pozitivně, co vy na to? Třeba budou i čtenější, vymyslete super pozitivní titulek a uvidíte.
Holt je jiná doba. Naši předkové kolikrát jinou možnost neměli. Voda se brala ze studny, nebyl vodovod. U domu byla kadibudka a obsah šel na pole. Nebyla kanalizace. A vývozem se sice pole hnojilo, ale šiřili se paraziti. Pálilo se listí. Nebyly biopopelnice ani kompostárny. Vše se muselo udělat u baráku. Byla, občas ještě je, obrovská radost, když hospodyňka pověsila prádlo a soused zapálil listí. Prádlo mělo "krásné kouřové aroma". Topilo se uhelnými kaly a dalším odpadem. Z komínů se pomalu sypaly brikety. Ale ze všech, tak to nikomu nepřišlo divné. Dnes poznáte po čichu když někdo zapálí i jen to dřevo. Vypalovala se tráva, a občas pak měli hasiči "cvičení". Chovalo se doma kde co, maso bylo drahé. Při zabíjačce se nakrmila půlka dědiny. Když ale v praseti byl nějaký parazit, tako ho měla zanedlouho celá vesnice.
Kdysi jsem hlasovala pro vstup do EU, to jsem ale netušila jakýma hloupostma se bude zabývat. Myslela jsem že zastresi Evropu v důležitých vecech, jako je obrana, výzkum třeba ve zdravotnictví apod. A ne regulovat jestli smime na zahradě spálit kleští. To nám zakazují, ale že zavřeme doly a dováží mě uhli z Austrálie tankery, které patří k největším znecistovatelum ovzdusi, to evidentně nevadí. Nejsem si jistá jak bych hlasovala priste
Zajímavé!!! Hlavně ten pravopis (○&○)
Pálit listí zakazují vyhlášky jednotlivých obcí. A správně. Hystericky naskakuje na EU. Ptejte se na vaše pálení obce a svých sousedů.
Ale ani starosta obce nemůže jít proti zákonu.Funguje to tak že se se jako nedívá.
Zase se píše, aby se psalo... Povolení na studnu se vyžaduje od roku 1955. Domácí zabíjačky jen pro vlastní potřebu od roku 1969😀.
Na zkušební vrt není potřeba povolení.
S pálením listí naprosto souhlasím se zákazem. Sousedi ničí ovzduší často celý den. Mělo by být tvrdé pokutováno.
chytil jsem tři veverky, zítra bude zabíjačka, uděláme hafo klobás, oka jsme raděj zazdili, doba je zlá, udit budeme nad svíčkou, aby to nebylo cítit..
Někde jsem slyšel,že vědci placení z grantů EU,zjistili,že nejškodlivější pro klima je dýchání lidí.Takže už brzy nám Brusel pravděpodobně přiškrtí i kyslík.Prdění krav bylo nově vytlačeno z přední příčky zabijáka klimatu.Komunisti byli proti těmhle novodobým průkopníkům úplní žabaři.
Jj, koukal jsem,nak krásně to čoudí, když hoří rafinérie.
Se z tý EU po......
Budu si delat co chci a jak chci, muzete si narizovat co chcete xD