1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Je potřeba nakopat těm co to vymýšli,jsou to vymaštěné invidua co nakonec vyrostli jako řada jinných na hnoji!Jen ted jsou IN.

Před 5 měsíci

Na blízkém východě hoří ropa, hoří sklady zbraní,sklady chemikálií a EU zakazuje pálil listí. Twl to nevymyslíš.

4
Před 5 měsíci

Proč by mi z |Bruselu měli nařizovat, co mám a nemám dělat. Teď záleží jen na sousedských udavačích.

3
Před 5 měsíci

Pálit se to smí, ale musí to být suché.

1
Před 5 měsíci
Ondřej Zeman

nen nic lepšího než jeden plebsák co se rozhodne zadymyt celou obec jen proto že je linej ten bordel odvezt do kontejneru a ještě se pak pitomeček čertí když na něj nekdo vlitne at nedělá bordel. a tka mužeme i pokračovat s blbýskem co nemá na moderní topení a stopí vše co hoří protože nemá ani na to palivo do toho jeho kotle, a tak dále a tak dále každá vesnice má takoveho joudu povětšinou je jich víc

11
Před 5 měsíci

A ty bomby na Ukrajině, válka v Íránu, hořící tankery s ropou ,hořící zásobníky s ropou , to je v pořádku? Kolik tam je nebezpečných látek? Tady jeden ohýnek je na pokutu a tam nic? Už by se měla celá EU zamyslet, kam lidi tlačí. Všechno na příkaz?!! A ta auta, ucpaná města auty, výfukové plyny, to není horší ,než pálit doma jednou za rok klestí?

8
Před 5 měsíci

Cituji z článku. Voda není vaše,ale je to majetek státu. Tak hlavně,že jsme vodu,,prodali”nebo spíš darovali jiným státům,které nám ji teď draze prodávají!!!Naši vodu!!!

122
Před 5 měsíci

to je z jiné planety

Před 5 měsíci

Já chápu, že pálení listí vytváří dým. Jenže co mám s tím listím dělat? Popelnice 120 litrů na bioodpad se vyváží jednou za dva týdny, tím tempem bych se jenom listí zbavoval asi půl roku. Odvézt to do sběrného dvora nemám čím. A k tomu je tu další bioodpad - větve, břečťan atd. Neřešitelné.

2
Před 5 měsíci
Ivan Ardony

Soused si ty biopopelnice pořídil dvě. Jednu dostal od města, druhou si přikoupil. To u vás nejde? Komposter někam do koutu zahrady si dát nemůžete?

Před 5 měsíci

Pálení listí, suchých větviček, natí z brambor a staré trávy patřilo odjakživa k venkovskému koloritu. Nevím, jak jiným, ale takový kouř mi vždycky voněl - samozřejmě pokud někdo do ohníčku nepřihodil něco z plastu, mastný nebo dehtový papír apod. Jenže Brusel a jeho přeplacení zelení blázni zcela propadli sterilitě, pro ně je snad i zločinem se v lese vyčůrat do roští. A tak zakazují vše, co se zakázat dá. Jednou by mohli zakázat sami sebe, za to bych je dokonce pochválil.

1
Před 5 měsíci

''Výsledek? Za pálení listí vám může hrozit pokuta v řádu tisíců korun. Zkuste si představit, jak by na to reagoval váš děda.''

A paní pisatelko, jak by reagoval váš děda? Na to že dnes mají i malí školáci v kapse vlastní telefon a jitrinici si za pár korun koupí v každém uzenářztví!

Život se měni v každé generaci! Právě proto jsme Homo Sapiens a ne pisálci.

12
Před 5 měsíci
Josef Voráček

No jitrnici si koupit můžu, ale že bych si na ní pochutnala? To opravdu musím hodně hledat výrobce.

47
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA