1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Totalitní humus přímo prýští z EUdebilprůser.

Před 5 měsíci

Zase jenom na papire. Klasicky cesko kdy porusovani zakonu je standart a pali se dal a soused ma problem zavolat ze to soused dela protoze ma pocit ze nekoho udava a policie a urad problem pokutovat. Zvyk ktery mame v genech za stolete doby zotroceni. Jedte do svycarska kde lidi rozhoduji o klicovych vecech v referendu coz v cesku je nemozne. A tam vas oznami i kdyz jedete rychle a policie vas hned na dalsim odpocivadle zastavi a udeli flastr . Tomu rikam starost o slusne obcany a slusny stat ktery se stara.

39
Před 5 měsíci
Jan Švejda

Soused má problém zavolat a nabonzovat?Víte co jsou to sousedské vztahy?Dnes nabonzujete vy a zítra on nabonzuje vás.A to nemluvím o tom,že na i sebemenší stavbu potřebujete podpis douseda.Tzv.práskačství je ta nejodpudivější vlastnost a práskači jsou ti největší křiváci.Něco jako za komančů PSVB,nebo za války,když si chtěl někdo vyřešit problém přes GESTAPO.

27
Před 5 měsíci

Zákaz pálení listů .

Takže strom je napadený šárkou, nebo spálou. V odborných časopisech se píše, že se musí listí spálit a nesmí přijít do kompostu . Takže teď se vyveze do kompostéru , ten se zpracuje a prodává se jako sadbový material . Za pár let se stane co ?

26
Před 5 měsíci
Bedřich Pešek

Po vašem bádáni vám pomohu, a co spalovna s filtrací?

11
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Proc ten titulek zase zacina "kvuli narizeni EU"? My jsme EU a kazda zeme ma prostor normy uvest do zakona dle sebe. Ze mame neschopne a alibisticke zakonodarce je nas problem, ne problem EU. Takze clanek je zase jen tendencni pi*ovina na zakazku.

26
Před 5 měsíci
Jan Novák

Prptože je to nařízení EU. My nejsme EU, jen součást EU. To nám říkali, když nás tam tahali. Otázkou je nakolik by to naši politici mohli ovlivnit, Nicméně já jim moc důvěry nedávám, A třeba máte pravdu.

14
Před 5 měsíci

Celý svět je v pořádku mimo země kde velí EU.Až začné šefka a ostatní papaláši letát letadly na baterie a jezdit jejich předepsanými auty na baterie tak budu já dodržovat nesmyslné arogantní nařízeni této nesmyslné organizace.Před 20 lety byla smysluplná,já byl proti vstupu,dnes je úplně k ničemu.Nesmyslná nařizení.Zelení idioti a jiné věci.EU mi múže políbit.....Děkuji.Jsem pro okamžitý výstup z EU.Ursula Von Der Layen mi nebude poroučet,němci už se Evropě naporoučeli dost a kam to vedlo - ke dvěma světovým válkám.

1
Před 5 měsíci

Tak zrovna pálení neřeší snad vůbec nikdo. A jedině dobře. Ono taky co je na tom za ekologii, když máte napadenou biomasu chorobami a můžete jí maximálně hodit na kompost, ono se to rozleze po celý zahradě a další jaro musíte celou zahradu několikrát polít chemií aby se to zlikvidovalo. A máte přírodu plnou chemie a exhalace navíc při výrobě té chemie. Jako další bysme mohli zakázat kafilerie, to má stejnou logiku.

11
Před 5 měsíci

Je neskutečné jak nás ti šílenci šikanují, jednou až dojde i nějaké katastrofě umrzneme a budeme díky nesmyslné šikaně z EU bez vody elektřiny a tepla, proboha už se nepálí uhlím ale dřívím a přesto dělají problémy z filtrami kotlemi a já nevím s čím, začíná to být fakt hodně přes čáru.

3
Před 5 měsíciUpraveno

Zabíjeli jsme bez ohlášení už od 70 let co pamatuji.

3-4 prasata ročně, mamka dělala na kravíně JZD Vítězný únor Želatovice a prasata jsme dokrmovali mlékem z otelených krav.

Ani já nehlásím a nebudu hlásit porážku, at už žíra nebo býčka.

Tohle bylo za Protektorátu, když nás okupovali Němci, povinnost hlásit porážku a nebo počet slepic. Za německé okupace za to byl i provaz, porážet na černo.

Pak se karta obrátila a Češi poráželi Sudetáky a Němce 🙂

4
Před 5 měsíci
Kudla Pavel

... toto bylo do konce sedesatych let a krupon se odvadel. Na porazku jste dostal povoleni z MNV, ktere jste predlozil reznikovi a on na krupon napsal cislo povoleni a kdyz byl hodny, tak krupon odvezl na jatka.

Kdyz nebyl hodny, tak jste musel krupon na jatka odvezt sam.

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 5 měsíci

největší znečišťovatelé jsou letecké společnosti a válčící státy .Obyčejným lidem jen nařizují a dyktují jak se chovat k přírodě ale sami vše porušují a znečišťují moře ,toky a kácí pralesy .Jde jim jen o zisky !

9
Před 5 měsíci
František Brožík

Stále čekám na letadla na baterie a pořád nic.

Před 5 měsíci

Listí nepálím, na to je kompost. Studnu mám vlastní, kvalitní voda, bez venkovní pumpy. Domácí zabijačka? Dovezu čuníka a na dvoře je zabito, zpracováno doma. Děláme to tak desítky let a nikomu se nic nestalo. Tudíž žgryndy nějakých ouřadů mi ani po kotníky nesahají.

Před 5 měsíci
Jaroslav Čech

Pokud maso z domácí zabíjačky neprodáváte, pak se nic neděje.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA