1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Takže listí do popelnice, aby jej odvezli popeláři. Ale není bio hnědá popelnice, tak se shrabe do černého kontejneru. Někdo takto nasype do černého kontejneru i posekanou trávu a slyšel jsem, že na skládce mají ovce a jednou za čas opékají berana, který se vypásl na skladišti a svozovém místě odpadů.

9
Před 5 měsíci

Za zákaz pálení jsem rád.Lidi se chovají jako hovada (někteří) Mokré listí, tráva ,větve a výsledek, plný barák smradu.Mokré proženu drtičem a namulčuji borůvky a rabátko s jehličnany.Na suchém griluji a taková krkovička na trnkovém dřevu....A co se týká ostatního, připomíná mi to jen českou předposranost.Užívejte jaro.

Před 5 měsíci

Server PoznatSvět často publikuje články s tzv. clickbaitovými titulky (titulky lákající na senzaci), které mají za cíl získat kliknutí. Obsah bývá směsicí vytržených faktů a interpretací, které mají vyvolat strach nebo rozhořčení.

Jinými slovy je to manipulace nebo nálety na blbé.

1
Před 5 měsíci

malí ohýnek jim vadí ale proč když na světě kouří asi 20 sopek po celém světě . Procento z jedne sopky je jako by celá planeta zatopila v kamnech uhlí a oni chtěj jen buzerovat ,člověk musí bejt pořad jen naštvanej stěch zakazů a příkazů

Před 5 měsíci

A proto platí ejobávat, ejobávat, a ještě jednou ejobávat. Vždy, všude a za všech okolností. Je to třeba a učte to i děti. Jako za Komančů. Uděláte několik dobrých skutků najednou 😎😎😎. A navíc máte dobrý pocit, že jste vyzráli nad edbilama z Rbuselu.

1
Před 5 měsíci

Je zajímavé ale randap který je rakovino tvorný tak zemědělci mohou používat neustále a to nikomu nevadí. A že to stříkají pořád a všude to je vidět na louce najednou je suchá. Pole než osejí tak postříkat . To jsou prasata a ne zemědělci.

1
Před 5 měsíci

A co je mi po těch nařízeních ? Kde není žalobce, lépe řečeno udavače, není soudce. Nařízení postrádajících logiku je spousta, zejména z Eurosojuzu.

1
Před 5 měsíci

ale státní instituce může pálit trávu a porosty?

Chráněná krajinná oblast Poddyjí si zavolala hasiče a vypalovala stráně...

když si zavolám hasiče můžu tedy taky???

11
Před 5 měsíci

Oni ve vedení EU nemají dost normálních problémů,tak si vymýšlejí kraviny.Měli by se z té výšky vrátit zpátky na zem a žít životy obyčejných lidí.Ale možná by z toho uhynuli.Ale ostatně žádná škoda by to nebyla.

2
Před 5 měsíci

Nikdo mě nebude určovat kdy si udělám zabiječku ani za jakých podmínek,každý rok si buchnu čunika,a nějaká vypatlaná EU nebude určovat jak mají lidi žít !!

5
Před 5 měsíci
Mira Horn

... nebojte se urcite se najde nejaky soused nebo kolemjdouci, ktery vse oznami drive gestapo --> StB --> SNB --> potom zruseno a dnes --> Policie CR/MU.

Nebojte se napoprve to bude za nejaky ten tisic az opakovane to bude treab i s exekutorem

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA