Takže listí do popelnice, aby jej odvezli popeláři. Ale není bio hnědá popelnice, tak se shrabe do černého kontejneru. Někdo takto nasype do černého kontejneru i posekanou trávu a slyšel jsem, že na skládce mají ovce a jednou za čas opékají berana, který se vypásl na skladišti a svozovém místě odpadů.
Za zákaz pálení jsem rád.Lidi se chovají jako hovada (někteří) Mokré listí, tráva ,větve a výsledek, plný barák smradu.Mokré proženu drtičem a namulčuji borůvky a rabátko s jehličnany.Na suchém griluji a taková krkovička na trnkovém dřevu....A co se týká ostatního, připomíná mi to jen českou předposranost.Užívejte jaro.
Server PoznatSvět často publikuje články s tzv. clickbaitovými titulky (titulky lákající na senzaci), které mají za cíl získat kliknutí. Obsah bývá směsicí vytržených faktů a interpretací, které mají vyvolat strach nebo rozhořčení.
Jinými slovy je to manipulace nebo nálety na blbé.
malí ohýnek jim vadí ale proč když na světě kouří asi 20 sopek po celém světě . Procento z jedne sopky je jako by celá planeta zatopila v kamnech uhlí a oni chtěj jen buzerovat ,člověk musí bejt pořad jen naštvanej stěch zakazů a příkazů
A proto platí ejobávat, ejobávat, a ještě jednou ejobávat. Vždy, všude a za všech okolností. Je to třeba a učte to i děti. Jako za Komančů. Uděláte několik dobrých skutků najednou 😎😎😎. A navíc máte dobrý pocit, že jste vyzráli nad edbilama z Rbuselu.
Je zajímavé ale randap který je rakovino tvorný tak zemědělci mohou používat neustále a to nikomu nevadí. A že to stříkají pořád a všude to je vidět na louce najednou je suchá. Pole než osejí tak postříkat . To jsou prasata a ne zemědělci.
A co je mi po těch nařízeních ? Kde není žalobce, lépe řečeno udavače, není soudce. Nařízení postrádajících logiku je spousta, zejména z Eurosojuzu.
ale státní instituce může pálit trávu a porosty?
Chráněná krajinná oblast Poddyjí si zavolala hasiče a vypalovala stráně...
když si zavolám hasiče můžu tedy taky???
Oni ve vedení EU nemají dost normálních problémů,tak si vymýšlejí kraviny.Měli by se z té výšky vrátit zpátky na zem a žít životy obyčejných lidí.Ale možná by z toho uhynuli.Ale ostatně žádná škoda by to nebyla.
Nikdo mě nebude určovat kdy si udělám zabiječku ani za jakých podmínek,každý rok si buchnu čunika,a nějaká vypatlaná EU nebude určovat jak mají lidi žít !!
... nebojte se urcite se najde nejaky soused nebo kolemjdouci, ktery vse oznami drive gestapo --> StB --> SNB --> potom zruseno a dnes --> Policie CR/MU.
Nebojte se napoprve to bude za nejaky ten tisic az opakovane to bude treab i s exekutorem