Víte jak jsme se měli za komoušů. Hrůza, to jsme se nemohli ani uprdnout. Dejchat jsme nemohli, co tady vřeštíte máte demokracii a svobodu, můžete si dělat co chcete.🤡🤡🤡🤡✌️✌️
Demokracie ovšem neznamená anarchii a bezohlednost! Osobní svoboda je sice omezena, ale nadřazené společenské ohleduplnosti! A spodní voda a ovzduší jsou společné! Jejich ochrana je tedy na místě! A jen je otázka, jak moc se při ní omezí osobní svobody? Za komunistů byla hlavně politická nesvoboda!!! Tedy nesvoboda projevu a pohybu! A taky vlastnit ZVP... (výrobní prostředky FO čili podnikat, živit se sám samostatně- od toho zkratka: OSVČ) Tato současná omezení na ochranu přírody mě moc neomezují, jen ta přílišná byrokracie mi vadí a drakonické pokuty... Ale to je stále otázkou společenské diskuse a o svobodném zvolení si politiků, co to mohou kdykoliv změnit, zmírnit, ale třeba taky ještě zpřísnit! Budeli pro to a takové kandidáty většina voličů ve svobodných - demokratických volbách. A to je demokratické 🙂 Tedy srovnáváte hružkisjapkama..., nesvobodný režim s demokratickým, což nerovná se anarchii.
Já EU nevolil tak proč mi něco přikazuje furt něco co schválí Brusel ať dají návrh co chcou schválit dají to lidem v členských státech a uvidjo co jim vynde.
To že jste nevolil nic neznamená. Jiní zvolili za vás.
Rád bych se dožil zániku EU a potrestání lidí typu Merklová, Laynová a spol... Třeba je nějaká malá naděje.
Odkaz
Nejsme si všichni rovni, zelení nadlidi můžou.

Co králík můžu zabít nebo volat skopčaky do Bruselu...a pálení listí Co uhelné elektrárny v Číně ...zase totalita....musíš ,nesmíš...zlatí komunisti!! Vlastně jeden je na Hradě...
šílená EU v čele s babou jagou Uršulou
Opravdu, je to děs a hrůza co vymýšleji
Za to že za vodu platíme do zahraničí můžeme poděkovat prodejným politikům ani slovo ale voda je bohatství to studně také chtějí prodat do zahraničí.
Začínám závidět laboratorním krysám ............... některé dostávají lásku celý život a jídlo , pití i teplo bez přičinění.
Tak a je to tady, kdy nám zakážou dýchat. To totiž také ničí planetu. Kua, ať už jdou všichni ti zelení i.... do pérdele. Komouši zelení.
To není poprvé, kdy nám Germáni zakázali domácí zabíjačky. Jste si jistí, že vám vámi vykrmené prase už nemůže sežrat armáda 4. říše a vy že nemůžete umřít hladem v koncentráku?