1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Víte jak jsme se měli za komoušů. Hrůza, to jsme se nemohli ani uprdnout. Dejchat jsme nemohli, co tady vřeštíte máte demokracii a svobodu, můžete si dělat co chcete.🤡🤡🤡🤡✌️✌️

1
Před 5 měsíci
Karel Komárek

Demokracie ovšem neznamená anarchii a bezohlednost! Osobní svoboda je sice omezena, ale nadřazené společenské ohleduplnosti! A spodní voda a ovzduší jsou společné! Jejich ochrana je tedy na místě! A jen je otázka, jak moc se při ní omezí osobní svobody? Za komunistů byla hlavně politická nesvoboda!!! Tedy nesvoboda projevu a pohybu! A taky vlastnit ZVP... (výrobní prostředky FO čili podnikat, živit se sám samostatně- od toho zkratka: OSVČ) Tato současná omezení na ochranu přírody mě moc neomezují, jen ta přílišná byrokracie mi vadí a drakonické pokuty... Ale to je stále otázkou společenské diskuse a o svobodném zvolení si politiků, co to mohou kdykoliv změnit, zmírnit, ale třeba taky ještě zpřísnit! Budeli pro to a takové kandidáty většina voličů ve svobodných - demokratických volbách. A to je demokratické 🙂 Tedy srovnáváte hružkisjapkama..., nesvobodný režim s demokratickým, což nerovná se anarchii.

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Já EU nevolil tak proč mi něco přikazuje furt něco co schválí Brusel ať dají návrh co chcou schválit dají to lidem v členských státech a uvidjo co jim vynde.

2
Před 5 měsíci
Vašek Tesař

To že jste nevolil nic neznamená. Jiní zvolili za vás.

Před 5 měsíci

Rád bych se dožil zániku EU a potrestání lidí typu Merklová, Laynová a spol... Třeba je nějaká malá naděje.

4
Před 5 měsíci

Odkaz

Nejsme si všichni rovni, zelení nadlidi můžou.

www.novinky.cz
Ochranáři v Podyjí vypalovali louku, veřejnost této péči o krajinu nefandí - Novinky
Zhruba dvouhektarovou louku řízeně vypálili pod dohledem hasičů ochranáři v Národním parku Podyjí na Znojemsku. Legislativa umožňuje tento způsob péče o krajinu v České republice tři roky, nejvíce...
1
Před 5 měsíci

Co králík můžu zabít nebo volat skopčaky do Bruselu...a pálení listí Co uhelné elektrárny v Číně ...zase totalita....musíš ,nesmíš...zlatí komunisti!! Vlastně jeden je na Hradě...

3
Před 5 měsíci

šílená EU v čele s babou jagou Uršulou

51
Před 5 měsíci
František Veverka

Opravdu, je to děs a hrůza co vymýšleji

40
Před 5 měsíci

Za to že za vodu platíme do zahraničí můžeme poděkovat prodejným politikům ani slovo ale voda je bohatství to studně také chtějí prodat do zahraničí.

5
Před 5 měsíci

Začínám závidět laboratorním krysám ............... některé dostávají lásku celý život a jídlo , pití i teplo bez přičinění.

Před 5 měsíci

Tak a je to tady, kdy nám zakážou dýchat. To totiž také ničí planetu. Kua, ať už jdou všichni ti zelení i.... do pérdele. Komouši zelení.

1
Před 5 měsíci

To není poprvé, kdy nám Germáni zakázali domácí zabíjačky. Jste si jistí, že vám vámi vykrmené prase už nemůže sežrat armáda 4. říše a vy že nemůžete umřít hladem v koncentráku?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA