1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Nech jdou do kopru nejvíc chutí co se zakazuje z Bruselem!oni nám zakázku i dýchat a válčí se dál kouřu je tam že není vidět na krok a nás osočují pod pokutou👍fuj tajbl!!!!!!

Před 5 měsíci

Mě by zajímalo jak domácí zabijacka má vliv na oteplování, spíš se té velmocí zaparuji mozky, protože vymysli čím dál větší hovadiny.

1
Před 5 měsíciUpraveno

Nic nového jsme se nedozvěděli. Tento článek má podobný smysl, jako napsat elaborát o tom, že kočka chytá myši, pes štěká a krást se nesmí 😄.

1
Před 5 měsíci

Takže když bezďáci opalují PVC izolaci měděného kabelu, tak přijde úředník s policajtem a dají jim pokutu 50 litrů?

Já mám radši tu o Smolíčkovi...

1
Před 5 měsíci

Kotle na pevna paliva nekonci. Spalovat rostlinny odpad nemuzete, ale staci tomu nerikat odpad a moc necadit a zakon je naplnen ;)

Před 5 měsíci

Tak si zase zabrbláme a karavana EU jede dál. Salámová metoda a úplatkové dotace fungují skvěle. 💶🇪🇺🐑🐑🐑🐑.

5
Před 5 měsíci

Totální békovina od volů z Bruselu, jak jinak.

Z obyčejného vola je aspoň hovězí maso, ale z těchto není nic,

natož tak rozumného.

Před 5 měsíci

Hlavně že se po světě válci to pak hoří všechno a nám budou ti samý co války řídí nařizovat že se nesmy pálit, vtipné nebo k zamyšlení??

1
Před 5 měsíci

Na své zahradě si klidně zapálím větve že stromu a EU mě může být ukradená.A nebo to naložím na auto a vysypu to před vládním úřadem.

1
Před 5 měsíci

To je ta krásná demokracie z Bruselu chodí víc příkazu a zákazu než tehdy z Kremlu svobodnou zemí jsme byli snad jenom za 1 republiky

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA