Nech jdou do kopru nejvíc chutí co se zakazuje z Bruselem!oni nám zakázku i dýchat a válčí se dál kouřu je tam že není vidět na krok a nás osočují pod pokutou👍fuj tajbl!!!!!!
Mě by zajímalo jak domácí zabijacka má vliv na oteplování, spíš se té velmocí zaparuji mozky, protože vymysli čím dál větší hovadiny.
Nic nového jsme se nedozvěděli. Tento článek má podobný smysl, jako napsat elaborát o tom, že kočka chytá myši, pes štěká a krást se nesmí 😄.
Takže když bezďáci opalují PVC izolaci měděného kabelu, tak přijde úředník s policajtem a dají jim pokutu 50 litrů?
Já mám radši tu o Smolíčkovi...
Kotle na pevna paliva nekonci. Spalovat rostlinny odpad nemuzete, ale staci tomu nerikat odpad a moc necadit a zakon je naplnen ;)
Tak si zase zabrbláme a karavana EU jede dál. Salámová metoda a úplatkové dotace fungují skvěle. 💶🇪🇺🐑🐑🐑🐑.
Totální békovina od volů z Bruselu, jak jinak.
Z obyčejného vola je aspoň hovězí maso, ale z těchto není nic,
natož tak rozumného.
Hlavně že se po světě válci to pak hoří všechno a nám budou ti samý co války řídí nařizovat že se nesmy pálit, vtipné nebo k zamyšlení??
Na své zahradě si klidně zapálím větve že stromu a EU mě může být ukradená.A nebo to naložím na auto a vysypu to před vládním úřadem.
To je ta krásná demokracie z Bruselu chodí víc příkazu a zákazu než tehdy z Kremlu svobodnou zemí jsme byli snad jenom za 1 republiky