1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Ať jsou do pikači s takovejma hovadinama. Všechny tyhle blázny co to vymejšlí a schvalují povinně poslat na půlroční pobyt do Afriky a Indie. Na své náklady. Tam můžou šířit svoji šílenou paranoidní a úchylnou zelenou propagandu. Tedy pokud tam přežijí déle než týden.

150
Před 5 měsíci
Honza Novotný

Ani nevíte jak je mi každý rok krásně v Asii (Malajsie Indonésie Filipíny Thajsko Kambodža atd.) Jezdím tam pokaždé na měsíc na dovolenou a pak 11 měsíců tady nadávám na GD.

25
Před 5 měsíci

Horší jak za komunistů. Nesmí se pálit listí, nesmí se do oken montovat žaluzie, nesmí se mýt auto ani na svém pozemku a pořád jenom hrozí pokutami. Strašná doba, jsem rád že to už mám jenom za pár.

129
Před 5 měsíci
Jaroslav Šerák

Alain Delon. "Život už mi nic nepřináší, už jsem všechno poznal a viděl. Především ale nenávidím tuto dobu, je mi z ní na zvracení. Někteří lidé se mi hnusí. Vše ovládá lež, všechno je překroucené. Lidé se navzájem nerespektují a nedrží slovo. Záleží jen na penězích. Po celé dny se omílají jen nějaké zločiny. Vím, že tento svět opustím bez lítosti." Z rozhovoru pro zvláštní vydání Paris-Match, modrooký idol žen.

95
Před 5 měsíci

Tak ať se přijdou podívat na podzim do českých a moravských vesnic ! 😃😃😃

3
Před 5 měsíci

V domecku mych prarodicu nebyl zaveden vododovod. Chodivala jsem jim k obecni pumpe pro pitnou vodu. Vlastni studnu s uzitkovou vodou meli, tak bylo cim zalevat zahonky. Meli jen suchy WC, kdy se obsah vyvazel v zime na snih. Uzasne bio hnojivo¡! Nejaky podzimni ohnicek na zahrade ze spadaneho listi ovocnych stromu byl bezny stejne jako vypalovani suche travy podel zeleznicni trate - to ale zajistovala obec. Meli kachlova kamna a ztopili odrezky vetevek stromu ci vinice bezne. Dedousek chodil po zabijackach jako vypomoc sousedum. Jako vyslusku si neco z prasatka domu donesl. Nevim o tom, ze by mu nekdo platil. Takoveto to kdysi byvalo a fungovalo bez ochrany zivotniho prostredi po hodne stoleti. V tech dobach se ale silnice nesolily, aut moc nejezdilo a o letanim napric zemekouli snad vedi jen ti v Bruselu. Tem doporucuji, aby udelali neco pro zdravi a chodili pesky, aby po nich nezustala nebezpecna uhlikova stopa.

299
Před 5 měsíci
Hana Jeřábková

Teď jsem se úplně přenesla do dětství k babičce. Její domek měl dvě obytné místnosti. Kuchyň a světnici. Babička spávala v kuchyni a jako malé děti jsme spávali se sestrou s ní, v jedné posteli. Kuchyň se vytápěla kamny, kde se zároveň vařilo a ohřívala se i teplá voda. Topilo se většinou celoročně dřevem, suchými větvemi, větvičkami. V zimě, když přituhovalo, došlo na uhlí. Když jsme jako vnoučata odrostly, spaly jsme při víkendových návštěvách ve světnici. Když bylo chladno, tak se večer do světnice otevřely dveře, aby se místnost zavlažila. Pořádné peřiny se potom postaraly o teplo. Když byla opravdu velká zima, na večer se ve světnici roztopila malá kamna. Větve se venku nepálily, vše šlo do kamen, listí končilo na "hnojišti", kde časem posloužilo spolu s kompostem jako poklad pro zahrádku. Pálila se však nať s brambor. Celý podzim byl provoněný natí. Dělalo se to kvůli chorobám. Dodnes si vzpomínám, jak se v popelu z natě pekly ty nejmenší sklizené brambory. Jedly se přímo na poli, s trochou soli. Šlupka byla nahořklá, takže se vnitřek brambory jednoduše vymáčkl. Na brambůrky jsem nečekala jen já a sestra, ale i děti od sousedů a zase u sklizně v sousedství jsme nechyběly se sestrou. Jestli se na zabíjačku muselo žádat o povolení netuším, já už jsem ji u babičky nezažila. Byla už vdova a prase neměla. Ale protože v minulosti i ona rozdávala sousedům a příbuzným, několikrát za zimu jsme si pochutnali na polévce, jelítkách a jitrničkách. Dnes kontroly na vesnici fungují pouze na udání těch, kdo závidí. Ta pospolitost je už pryč...

112
Před 5 měsíciUpraveno

Jako člověk že zapadlé vesnice vím, že všema těmito pravidly si utírame nos... (A jiné části těla).

Na ohni palime co chceme, kotel mám starý a do mé studny nikomu nic není.

A vedení obce to má buď stejně, nebo je zticha, protože po první kontrole v obci by je už znovu nikdo nezvolil 🤣🤣🤣

190
Před 5 měsíci
Tomáš Vaněk

Do té doby, než se najde iniciativní ..., horší než třídní nepřítel a začne dělat "dobrou pohodu" a "vylepošovat sousedské vztahy" udáváním a stižnostmi. Pak budete mít kontroly topení i papírů ke každé plaňce v plotě a pokuty budete vozit na trakaři.

43
Před 5 měsíci

EU dělá vše, jen ne to co má. Diktatura Bruselu již dávno přesáhla všechny meze. Ochrana proti nelegální migraci a s tím ruku v ruce ochrana vnějších hranic EU = 0, likvidace průmyslu jede na 100%, pád životní úrovně nabral rychlost exponenciály, korupce v EP je hodna zápisu do Quinessovi knihy rekordů. A tak pálit listí budeme dál, studny budeme kopat pro ty z Bruselu, domácí zabíjačky byly, jsou a budou součástí naší kultury i tradice. Jsme přeci suverénní stát !

141
Před 5 měsíci
Milan Škuba

Souhlas, až na to, že suvrénní stát už zdaleka nejsme. Jsme absolutně podřízení svinské EUDBB - EUDebilByrokratBrusel

1
Před 5 měsíci

Ono se pálit dál smí, ale musí to být suché a nesmí to moc kouřit. Co je to dost suché, to je dost relativní. Ale suché větve se nadále pálit smí. Nebo to mnohde nikdo neřeší. Snad jen na udání souseda, který vás nemá rád.

93
Před 5 měsíci
Petr Filippov

... proc lzete?

Kdo vas za lzi plati?

*Palit se nesmi je to jasne a striktne stanoveno*, ze u vas se prekracuje zakon, tak to je mozne, protoze v CR plati jiny zakon pro bezneho obcana nesmi lhat ale pro Fialu plati jiny zakon, kdyz on lhat muze aby se stal premierem.

81
Před 5 měsíci

Svět se zbláznil. V USA vyvíjejí válečné roboty, v EU vymýšlejí hlouposti a pak finančně buzerují lidi. Prostě selskému rozumu byla vystavena stopka již před několika lety.

381
Před 5 měsíci
Václav Houdek

a co ty tankery z u s a to jim nevadi a nebo tisice letadel dene e u jsou paka

178
Před 5 měsíci

Tak co se tak asi dostane do ovzduší, když je vybombardovaná třeba rafinerie nebo sklady s ropou? Co asi teď během válečného konfliktu už skončilo ve vodě? Kolik emisí asi dělají teď během války letadla? Možná má EU nějaký strategický nápad, jak se v případě konfliktu ubráníme listím nebo petkami s víčky.... To osazenstvo, které řídí EU je naprosto odtrženo od reality všedních dnů. Oni mají své kryty k přežití, takže nemusí řešit ty opravdové problémy světa. Oni se prostě jen sejdou, vyjádří nesouhlas a mají vyděláno. A ty tisíce úředníků musí vykazovat nějakou činnost. Možná si ta témata losují. Tak letní a zimní čas už řešili, tak teď se vrhli na listí. Původně sice chtěli řešit elekroauta, ale už jim došlo, že Evropa by na to neměla dost elektřiny, tak přišlo náhradní téma - listí. Tak bychom ho měli hromadně vyvážet do Bruselu, na jejich náklady.

98
Před 5 měsíci
Ludmila Kropáčková

a na Ukrajině se střílí ochuzeným uranem takové svinstvo je to všude a to ty šmejdy z E.U ..nezajímá

10
Před 5 měsíci

...pálím dál...proti ropným rafineriím v iránu a rusku to neni nic...nejsem idiot...nebo jo? :-)

174
Před 5 měsíci
Roman Pospíšek

Taky jim na tu volovinu kašlu. Naštěstí i náš starosta. Domluvím se ze slušností se sousedama. Nebudu jim kývat na každou kravinu pocházející z těch dutých EU lebek. Stejně nás chcou akorát tak naštvat.

113
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA