No a autor neuspěl ve znalosti rodného jazyka. Ostudné.
Nic nového. Novináři už neumí česky
Vidím dobře? Ten jogurt jako vážně S Penny? S Penny? Tady je někdo machr na češtinu... :-)
Ono to asi bude nějaká AI přepisující zvuk z diktafonu do psané formy. A holt/hold ji dělá problém.
Co to je za nesmysly, opravdový jogurt je takový co v tom nejsou přidávány žádné cizí látky, jak přišli na to že Hollandia selský je smetanový? Smetanové jogurty nejsou pravé, jihočeský je dobrý jen přidané látky jsou v tom džemu co je v tom , jinak je přesně takový jaký byl za socializmu, takové esmysly se taehdy nepřidávaly, v 60-tých letech jsem jedl jogurt vyráběný v nemocnici v Jeseníku, tam nic nepřidávali. Dobrý je také Valašský bílý, ono je dobré si přečíst složení, nějaké ochucování je spíše škodlivé, chápu že na přírodní chutě není dnešní generace zvyklá, ani neví jak chutná hovězí maso bez přidaných nesmyslů. U některých smetanových jogurtů se divím co se toho přidává, jogurtu v tom ani není.
Na pisatelce Alence je vidět, že jí toho ve škole na hodinách ČJ moc nenaučili. Ale když si článek rozkliknete, je ten titulek už se "z" správně. Tak ještě vyzvěte ajťáka, ať se přičiní.
Tak dnes je možné všechno. Překvapuje mě kolik chyb se vyskytuje v článcích na Seznamu. Klidně i v nadpisu.
To je materiál. Pojďme tu gramatiku zrušit, všem by se ulevilo. To myslím vážně.
Ono už k tomu tak nějak dochází díky inkluzi.
Recyklovaný výsledek testu z roku 2022 a “dražší neznamená kvalitnější”. Reklama na Penny? Od té doby žádné testy neproběhly? A cena už přeci dávno není známkou kvality produktu, ale jen odrazem marketingové strategie prodejce. Článek naprosto k ničemu.
Paní či slečna autorka tohoto článku by měla vrátit školné,jak se říká, že? Jogurt "s" Penny nebo "z" Penny? Co ? 🤦
Škoda, že opět jen dokazují redaktoři, že neumí česky. Už jsem se těšil na jogurt s Penny, to jsem ještě nejedl.
Ten článek je tak o ničem, že bez té hrubky by tu ani nebyla diskuze... možná to tedy byl záměr😊
Kdepak, oni jsou opravdu tak hloupí
Je zvláštní dávat článek dnes o datech z dTestu z roku 2022 a nazvat to jako poslední testy. Jinak mě ten článek připadá jako reklama na některé výrobce.
Tak charakteristika redaktorky versus její článek mě po ránu hodně rozesmály. Jen tak dál. Lepší, než Dikobraz 😃