1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak já mám úplně stejnou zkušenost. Vážený pan Fousek by se měl sebrat a jít konečně do ....., protože co za jeho vedení se děje, to je neskutečný.

Před 2 roky

Já to jen zkusil a vyřízeno kladně. 4 lístky na ČR - Portugalsko celkem 240 éček.

Před 2 rokyUpraveno

Jak poznají duplicitní rezervace ? Pochopím, když je z jednoho mailu více rezervací na stejné jméno, jinak ale ne !...to by se nikdo v téhle republice nemohl jmenovat stejně...takže jsme díky tomu neměli šanci, jelikož já a syn máme shodná jména a příjmení.. A takových jsou nás stovky a tisíce, určitě není v celé republice jeden Jan Novák, Josef Novotný, Václav Svoboda apod... jsou to diletanti bez špetky zodpovědnosti...

1
Před 2 roky

Mělo to být na jméno a číslo pasu ne občanského průkazu, hned, spekulanti, by možná vymysleli něco jiného, ale proč jim to neztížit. Bohužel, jsem poctivě registroval, jeden email, chtěl, jsem pouze dvě vstupenky na Portugalsko, abych mohl, být u toho s vnukem, ale nebyl, jsem vylosován. Je to zase podvod na poctivé, ale, jako vše v této republice.

5
Před 2 roky

Tak hlavně,že chceme korespondenční volební hlasování a neumíme bezpečně zajistit ani prodej vstupenej na fotbal.

2
Před 2 roky

měli to rozdat do oddílů podle počtu sportujících dětí.Dosatli by to ti , kteří pro ten fotbal dělají nejvíc.Rád bych věděl jak velký balík zůstal pro ty vyvolené.Ti samozřejmě ubytování a dopravu neřeší , to zalepí FAČR.

Před 2 rokyUpraveno

Nechutný už jen ze začátku pofidérní útok od hekru. Chaos v tom kdy se vůbec člověk mohl registrovat. Nefocialni losování. A na konec přístupy lidí z vícero mailů. Prostě tohle bylo hned na začátku pro překupníky prostor. A Bůh ví kdo za to dostal i odměny prostě podvod.

1
Před 2 roky

Odeslal jsem zadost o listky, psali, že budou kontaktovat jak úspěšné tak neúspěšné zájemce, do téhle doby nepřišlo ani jedno oznámení...ne jenom mně...bratrovi to samé...Tak nevím co mají za svůj systém...Tak jsem zkusil přímo na Uefe zažádat tak uvidíme...

Před 2 roky

Mě email o neúspěšném vylosování přišel.u navíc tam byl odkaz na uefu že registrace probíhá teď a ne někdy v lednu. A zas to bylo jen pár dní.

1
Před 2 roky

Prodeje lístků v na šampionáty přes jakýkoliv český svaz či systém dopadly v minulosti vždy stejně... Takže nic nečekaného.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA