Úplně v klidu...něco jako Áčka...
Napálit těm prodejcům mastné pokuty. Zmetci.
Pokud u nás nebudou nastavená pravidla a obchodníci nebudou trestáni za klamavou reklamu, nelze jejich obchodnímu chování věřit. Nic jiného nezbývá, než si dávat pozor.
Kdo je nastaví???😃❓Joke!!!
Dam jeden priklad z meho nakupovani ..Potreboval jsem novy lepsi Pc monitor ..pred par mesici jsem si vyhledl model .znacku cena 5850Kc ..rekl jsem si ze pockam na podzimni slevy ..pred mesicem cena vystrelila na 7800 aby ted zlevnili 6 300 v uzasne sleve co je o 500 vyssi nez bez slevy ..Dopadlo to tak ze jsem sel na ALLegro monitor koupil z PL ..bez slevy za 4600 ..😁
Divím se lidem že na to ještě slyší ,nejdřív zdraží a pak do akce a lidé jak zběsilí na to skočí,je to klasický český model jen název anglický, to samé je to s Outletem jen u nás jim ta zlodějna kvete a to prý levné značkové 👎
Většina lidí jsou totiž vlastně jen ovce.
U nás je to bezkonkurenčně Mountfield. Ten má slevy a výprodeje podle reklam téměř celý rok a ceny jsou pořád nehorázné.
Mate pravdu, jejich vlezla reklama na nikdy nekoncici fiktivni slevy cloveka spise odradi. Navic jejich skvele slevy na elektrokola, kde malinkym napisem udavaji ze neobsahuji baterii... Skoda mluvit. Bohuzel se stale najde plno lidi, kteri tak nakupuji.
Jako jeden z mála tento web uvádí nejnižší cenu za určité období. Kdo umí číst tak má možnost porovnání. Nic špatného na tom nevidím.
Nic špatného na tom není...jeom to, že okrádají hloupé lidi....
A vo..vo tom to je....
No žijeme v džungli...někteří to mají rádi...ale na každého občas dojde.
Solidnost to je neznámí pojem.
Slevy, slevy! Já nic nekupuji a mám největší slevu!
Ale však to jasně píší - sleva -70 % (mínus) znamená vlastně zdražení!