Je to ikona a marketingově to prostě funguje.. A když na to má někdo prachy, je to sázka na jistotu... Komentáře níže neberte vážně.
Jaka pak ikona, hlavně co umí,tak si říct o prachy,jinak nic moc, akorát jsme se zase proslavili, samozřejmě v negatinim slova smyslu,jako město.Pan Mareš se má dobře a naši zastupitelé zase jednou ukázali, jací jsou dobří hospodaří.Samozrejme v uvozovkách.
Tak předně je třeba říci že všechny tyto šaškárny neplatí žádnej Mělník nebo jeho zastupitelé ale jsou to peníze danového poplatníka který je musí vydělat.To samé platí o penězích které rozhazuje a rozkrádá vláda!
Pokud neuvedete konkrétní příklad rozkrádání státního rozpočtu vládou, nejste nic jiného, než primitivní lhář.
Pokud zastupitelé města Mělník jsou ochotni za vystoupení “umělců tohoto druhu” vysolit takovou cenu, pak je místních občanech, aby efektivnost této transakce zhodnotili oni sami
Souhlasím,vždyť co ten chlap vlastně umí?Pák blbých keců a o zpívání se nebudu vůbec zmiňovat.
Já pořád nevím, co ten člověk na těch svých vystoupeních dělá, snad tam proboha nezpívá...
To asi ne , to by nepřežil.
Vypracoval se z ničeho, jako moderátor je asi jeden z nejlepších, beru když moderuje komerční akce nebo v tv, ale jak tohle může projít ve městě zastupitelstvem, nebo kdo to schválil, to nepochopím.
Osobně jsem jej viděl na jiné, podobné akci. Přijel o hodinu později, dosti si cestou do onoho města dopřával alkoholu, na pódiu blekotal a výkon nestál za nic. Lidi, co na něj čekali raději po pár minutách odešli na vedlejší produkci, na Brychtu. Ten podával nesrovnatelný výkon. Po této zkušenosti s Marešem se podobným akcím, kde by měl vystupovat, vyhýbám obloukem.
Tady je ale zavistivých lidí. Vždyť můžete taky vydělávat podobně. Leošovi tady ti závistiví páprdové, co na seznamu kňučí z pohovky s pivním pupkem a pivem v ruce nesahají ani po kotníky.
By mě zajímalo kolik tady z těch kecálistů přidává na dobročinnost. Hlupáčci si myslí, že to je povinnost asi jen bohatých. Trapné
Přesně...Závist jede ruka v ruce s nenávistí...Ale proč??Hlavně muži tady kompenzují svou frustraci nad vlastní průměrnosti závistivými a nenávistnymi komentáři na adresu p.Mareše...Já mu fandím,ještě i před 50-kou je to stále borec, který by už nemusel hnout prstem a nezapomína ani na charitu..👌💯
To naše firma má vždy na našem vánočním večírku taky takové umělce. A hádejte kdo to zaplatí??,ano správně vy všichni,jako naši zákazníci... 😂😂😂😂
naše firma nikoho nezve a nemáme večírky, ale penízky si rozdělíme a tak je to správně
Tak to jsou jistě lidé v Mělníku kulturně uspokojeni,protože za ty prachy a taková osobnost.Jen nevím jestli se mám smát a nebo brečet.
Jsme starý muž ,který chodil na Mělníku do školy nyní zde bydlìm . Vinobraní od mlada ,ale k věci tohle je síla zpupnost vedení města ANO ,Sekta je velkorysá fuj tajbl!
Čestně, já opravdu nevím kdo to je. Na Google jsem našel že nějaký moderátor. Za 600 000K by Mělník určitě opravil nějakou ulici, nebo zadotoval dětský domov. Nechápu tohle vyhazování peněz.
Hezky napsáno... "nějaký moderátor" a že Mělník vysolil za blbiny 600tis, vždyť se to někam zaúčtuje, Starosta to neplatil