Vyhazovat obecní peníze za tajtrlíka ? No starosta je opilec.... ( vlastní zkušenost ze svatby.....) tak se nedivím
Zkuste se přemoct a přelouskejte to až do konce, ať se taky dozvíte kdo s ním smlouvu uzavřel😂😉 Kowanda není starosta😉
A?? Jestlize je nekdo ochotnej to zaplatit, proc by si nerekl? Byla doba, kdy braval milion za vecer… A jestli to fakt natahlo 60 k lidi, hodilo to jenom na vstupenkach 21 milionu, nepocitam najemny za pout a stanky…Takze 600k jsou drobny…
Já jen možná nechápu to, proč po zveřejnění by měl dávat Leoš Mareš částku na dobročinnost nebo se za to stydět. Já si myslím, že každý, kdo vystupuje si řekne částku. Na druhé straně je, jestli jí objednavatel přijme. Pokud ano, ať je jakákoliv, je to normální obchodní transakce neboli výdělek bez ohledu na výši honoráře. Je to stejné jako, když někdo Vám jde rekonstruovat koupelnu. Jeden řemeslník si řekne 200 000 a vy řeknete ok. Taky nemusí následně dávat peníze na charitu, jelikož vydělal 200 000 tisíc,aby se neřeklo.
Co je komu do toho? Kdyby komukoli z vidláků, co to tu kritizujou, nabídli půlmíč, tak tam půjde hodinu trdlovat na podium taky. Je to o nabídce a poptávce. Kritizovat máte toho, kdo mu za to "umění" tyhle prachy dá, ne jeho. On prostě jen vydělává...
Moje řeč!!👍💯
No a?? Dostali nabídku i s cenou, kterou akceptovali. Obchod jako každý jiný. Co má seznam zase za problém??? Nemáte už o čem psát?? Tak vytáhněte Žilkovou, Hanychovou nebo to tlusté prase co si říká zapasník (nemenuji) nebo tu jeho krásku.
Problém je, že se to platí z městských peněz. Kdyby si to zastupitelstvo města zacálovalo ze svýho, čert to sper...
Nepodezřívejte, prosím, všechny obyvatele města Mělník, že si přáli / a zaplatili/ vystoupení tohoto mistra . Přilákal mnoho přespolních návštěvníků, kteří si také a překvapivě rádi dobře zaplatili. Bohužel není na vinobraní větší tahák, než jméno " celebrity".
Nechápu,jak může "takový umělec",který sám tvrdí,že zpívat neumí a co uvádel a uvádí různé pořady a akce,brát takové penize....Co je na něm tak skvělého,snad ne trapné tlachani a hihňani s cigi Hezuckym. na Evropě 2....
Já zas nechápu, proč neděláte mezery za tečkami a čárkami.
To je zase závisti. Autorka jaksi zapomněla uvést výši vstupného, které se pohybovalo od 350 do 459 korun. Při 60 000 navstevnosti si ta akce na Mareše a spol. bohaté vydělá. Kolik by se asi vybralo za vystoupení autorky a zdejších jízlivých kritiků. Přitom je to tak jednoduché, stačí vylézt na pódium a prachy se jen hrnou
Jako ano , ale osobnost jako Leo Mares hned to hraje na city že to dá nějakému útulku. Ok třeba dá ale neřekne že platí nájem , benzín , jídlo atd plus luxusní oblečení do kterého se oblika nejen on ale i Monika . Takže kolik dostane ten útulek ? Neříkejte že plnou částu. Jako dobře špičaté umí ale vydělává peníze jak na těchto soukromých akcích plus ještě rádio takže úplná celebrita to zase až tak není mimo to že občas utratí nemalé peníze za něco luxusního....
A vy dáváte na útulek? A jinak bydlíte na ulici? Nic osobního si neplatíte? Ta závist z vás nehorázně tryská.
Čtu tu v diskuzi, že to jsou peníze daňových poplatníků, to je zase blbost. Vystoupení táhnou lidi. Jen na vstupném se vyberou desítky miliónů 60000 lidí x 400 kč. Co se vybere od stánkařů si domyslete. to není dotovaná akce, ale těžce výdělečný podnik. Za každé místo na kolotoč nebo stánek se platí. Co jsem se bavil s lidmi, kteří už jezdí bez dětí, jedou v době, kdy je tam nějaké zajímavé vystoupení.