1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Naprosto s Michalem souhlasím.

4
Před 5 měsíci

tragické, že tento prokomunistický kolovrátkový zpěvák nás teď bude poučovat o demokracii a bude hodnotit vládu 🙁 ale zdejším dezolátům jistě bude imponovat, jak "jim to natřel" 🙁

17
Před 5 měsíci

Takových kecalů už tu že sekce umělců bylo třeba Franta Ringo a nic nedokázaly ať se drží svého kopyta . Buď pochlebují nebo rebeluji ale na víc nemají .Dat do toho všechno a stát si za svým přesvědčením nikdo svou kůži nedá.

5
Před 5 měsíci

Nechápu postoj lidí zbytečné krytyzovani za starý režim podivijte koho jste dosadili na hrad obyčejného Komouše hnus.Ma pravdu svoboda slova je Fialovou bandou pryč nic nesmíte napsat hned vás zablokují

1
Před 5 měsíci
Daniel Malyjurek

A že Vás nezablokovali, bloude!

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Kde bere tenhle bolševickej kašpárek tu drzost. Sám tahá ze státu peníze, šìří tu nejnevkusnejší pakultůru, leze do zadku proruským kolaborantům a už se vidí jako skladatel hymny vlády Estébáka s fašisty a komunisty. Jistě za to zinkasuje nemalý obolus. Je z něj na zvracení:-(

1
Před 5 měsíci

... připouštím, že jedince svou hudbou i názory zaujal. Kvalitu jeho hudby nemůžu hodnotit, však jeho postoj k Ukrajině je nedůstojný člověka, který se za zdravého považuje, který prožil okupaci ruskými vojsky r. 1968 i následné období pod totalitní vládou ....

Před 5 měsíci

Mě by stačilo jen jedno slovo k ohodnocení činnosti naší vlády 😅

2
Před 5 měsíci

Konečně pravdivý názor celebrity,kterému se dá dát pouze palec nahoru.Je dost podivné,že to otiskli,protože mě takováto vyjádření na Seznamu mažou.Že by začínala éra svobody slova?

6
Před 5 měsíci

„Dodejme, že Michal David je na scéně přes třicet let“

A já dodávám: hodně přes 30 let.

7
Před 5 měsíci
Tomáš Malý

No tak to už by mohl mít rozum. Že jo?

7
Před 5 měsíci

Michala Davida nemusím ale souhlasím. Teď si ještě představit že by tato vláda byla další roky, tak to je vážně děsivé.

23
Před 5 měsíci
Jana Kašpar

Už se těšíte na vládu mafiána, zloděje, který jen díky uplácení unikl dlouholetému kriminálu, toho který zdevastoval naší zemi pod rouškou boje proti Covidu?

Zobrazit dalších 6 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt