Naprosto s Michalem souhlasím.
tragické, že tento prokomunistický kolovrátkový zpěvák nás teď bude poučovat o demokracii a bude hodnotit vládu 🙁 ale zdejším dezolátům jistě bude imponovat, jak "jim to natřel" 🙁
Takových kecalů už tu že sekce umělců bylo třeba Franta Ringo a nic nedokázaly ať se drží svého kopyta . Buď pochlebují nebo rebeluji ale na víc nemají .Dat do toho všechno a stát si za svým přesvědčením nikdo svou kůži nedá.
Nechápu postoj lidí zbytečné krytyzovani za starý režim podivijte koho jste dosadili na hrad obyčejného Komouše hnus.Ma pravdu svoboda slova je Fialovou bandou pryč nic nesmíte napsat hned vás zablokují
A že Vás nezablokovali, bloude!
Kde bere tenhle bolševickej kašpárek tu drzost. Sám tahá ze státu peníze, šìří tu nejnevkusnejší pakultůru, leze do zadku proruským kolaborantům a už se vidí jako skladatel hymny vlády Estébáka s fašisty a komunisty. Jistě za to zinkasuje nemalý obolus. Je z něj na zvracení:-(
... připouštím, že jedince svou hudbou i názory zaujal. Kvalitu jeho hudby nemůžu hodnotit, však jeho postoj k Ukrajině je nedůstojný člověka, který se za zdravého považuje, který prožil okupaci ruskými vojsky r. 1968 i následné období pod totalitní vládou ....
Mě by stačilo jen jedno slovo k ohodnocení činnosti naší vlády 😅
Konečně pravdivý názor celebrity,kterému se dá dát pouze palec nahoru.Je dost podivné,že to otiskli,protože mě takováto vyjádření na Seznamu mažou.Že by začínala éra svobody slova?
„Dodejme, že Michal David je na scéně přes třicet let“
A já dodávám: hodně přes 30 let.
No tak to už by mohl mít rozum. Že jo?
Michala Davida nemusím ale souhlasím. Teď si ještě představit že by tato vláda byla další roky, tak to je vážně děsivé.
Už se těšíte na vládu mafiána, zloděje, který jen díky uplácení unikl dlouholetému kriminálu, toho který zdevastoval naší zemi pod rouškou boje proti Covidu?