1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

K čemu by jim byla jen humanitární pomoc? To je tak jako kdyby jste nemocnému s vysokou horečkou otiral spocené čelo a nedával mu léky .

4
Před 5 měsíci
Jan Havel

Hochu, verim, ze bozi mlyny jedou na plne obratky ... na ty, kdo podporuji umirani ukrajinskych kluku a holek ... se doufejme taky brzo dostane.

2
Před 5 měsíci

Nonstop blbej jsem nonstop...

9
Před 5 měsíci
Zdeněk Vozka

To máte blbé

9
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

No demokracie, když člověk nesmí říct nic proti Ukrajině, protože člověk je okamžitě s Ruskem...... Hlavně vubec se nebere, že jsou taky lidí pro Českou republiku.

Jeho poslední větu v článku klidně podepíší.

2
Před 5 měsíci

Dámy a pánové, vyčítáte panu Davidovi, že za socíku byl "preferován". Co za socíku dělala paní prezidentová.......to je hluboce, ale hodně hluboce pod jakýkoliv morální úroveň.....ale to je asi v pořádku...že?

3
Před 5 měsíci

Známka toho, že už to jeho kvílení zase nikdo neposlouchá, tak je potřeba nabrat nové fanoušky jeho normalizačních písní. A mezi proruskými dezoláty vzpomínající na krásné komunistické časy se jich najde dost. Taková hezká komunistická agitka.

3
Před 5 měsíci

Dobře Davide 🌹♥️

14
Před 5 měsíci

Tento zpěvák,je jeden z mála.Který nikdy nepřebíral světové hyty.Tak jako jiní - Got,Zagorová,Rotrová ,Bobek a 95% ostatních.Naopak skládal své hyty ,slova i hudbu .Otatní vlastně zpívali kareoké.

4
Před 5 měsíci

Plně souhlasím s názorem Michala Davida a má naprostou pravdu ohledně naší vlády. A jde vidět, že Michal je empatický člověk který má srdce na pravém místě!! Mějte se všichni krásně a Opatrujte se 🍀 s pozdravem Bravenec Zdeněk

2
Před 5 měsíci

Tak, fanoušky mu sebrala hlavně jeho "poslední" tvorba, to se fakt nedá poslouchat a také minulé prohlášení, že bojoval proti komunistům, to tedy fakt byla síla. Ten, který si na nich založil kariéru...

1
Před 5 měsíci

Vždycky jsem ty jeho odrhovačky nesnášel už za bolševika. No teď už ho nemůžu ani vidět, zvedá se mě kufr když ho vidím v televizi nebo na netu.

11
Před 5 měsíci
Karel Svoboda

Kdo tě nutí poslouchat😒

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt