K čemu by jim byla jen humanitární pomoc? To je tak jako kdyby jste nemocnému s vysokou horečkou otiral spocené čelo a nedával mu léky .
Hochu, verim, ze bozi mlyny jedou na plne obratky ... na ty, kdo podporuji umirani ukrajinskych kluku a holek ... se doufejme taky brzo dostane.
Nonstop blbej jsem nonstop...
To máte blbé
No demokracie, když člověk nesmí říct nic proti Ukrajině, protože člověk je okamžitě s Ruskem...... Hlavně vubec se nebere, že jsou taky lidí pro Českou republiku.
Jeho poslední větu v článku klidně podepíší.
Dámy a pánové, vyčítáte panu Davidovi, že za socíku byl "preferován". Co za socíku dělala paní prezidentová.......to je hluboce, ale hodně hluboce pod jakýkoliv morální úroveň.....ale to je asi v pořádku...že?
Známka toho, že už to jeho kvílení zase nikdo neposlouchá, tak je potřeba nabrat nové fanoušky jeho normalizačních písní. A mezi proruskými dezoláty vzpomínající na krásné komunistické časy se jich najde dost. Taková hezká komunistická agitka.
Dobře Davide 🌹♥️
Tento zpěvák,je jeden z mála.Který nikdy nepřebíral světové hyty.Tak jako jiní - Got,Zagorová,Rotrová ,Bobek a 95% ostatních.Naopak skládal své hyty ,slova i hudbu .Otatní vlastně zpívali kareoké.
Plně souhlasím s názorem Michala Davida a má naprostou pravdu ohledně naší vlády. A jde vidět, že Michal je empatický člověk který má srdce na pravém místě!! Mějte se všichni krásně a Opatrujte se 🍀 s pozdravem Bravenec Zdeněk
Tak, fanoušky mu sebrala hlavně jeho "poslední" tvorba, to se fakt nedá poslouchat a také minulé prohlášení, že bojoval proti komunistům, to tedy fakt byla síla. Ten, který si na nich založil kariéru...
Vždycky jsem ty jeho odrhovačky nesnášel už za bolševika. No teď už ho nemůžu ani vidět, zvedá se mě kufr když ho vidím v televizi nebo na netu.
Kdo tě nutí poslouchat😒