1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

To, ze se povolil vznik predvolebnich koalic ... je smrtelnym hrebem tohoto statu. Bez tohoto de facto puce by tady nikdy nic tak nekompetentniho nevzniklo ... Sverakovo vyskoceni s tim jeho nohsledem na podium na Letne pro Million zlocineckych chvilek ... to bylo pro me neco jako Armagedon ... totalni zhrouceni hodnot ... jak muze byt nekdo tak socialne angazovany tak omezeny ... to jde proste mimo moje chapani.

20
Před 3 měsíci

Myslím si, že Michal se zachoval jak nejlépe mohl. Nikoho nikdy neurážel, svými písničkami bavil i dodnes baví spoustu lidí. Nikdy neříkal že je někdo odpudivá lidská bytost jako jsme to slyšeli od našeho nevyššího představitele státu.

9
Před 3 měsíci

Někdo tady říká, že dnešní vláda je horší než ta Gottwaldova. A co tak horší než Böhmen und Mahren? Nebo horší než Stalin ? Pán ho holt znalec. Gottwald by ho už dávno poslal do Jáchymova. Tady už blekotá každý, kdo má dvě dirky do nosu

20
Před 3 měsíci

Jeho hodnocení je velice správné. Takto vládu hodnotí cca 80% lidí.

13
Před 3 měsíci

Přátelé nebo soudruzi abych někoho neurazil když je vám tak smutno po bolševikovi tak proč se nedáte na cestu do Moskvy fašista Putin vám otevřel hranice tak nač čekat bude vám tam fajn a konečně budete mít vládu kterou chcete a věřím že konečně najdete tu pohodu a prosím dejte vědět jak se žije jestli se tedy dostanete na západní internet děkuji

11
Před 3 měsíci
Gregor Kames

Nevšiml jsem si že by obyčejní Rusové nebyli na Googlu ale i jinde.Tedy pokud vy jste jen na Seznamu tak to asi nevidíte.A na to že všemocný Rusák ovlivňuje Volby a kde co na světě jste zapoměl?Jak by to bez přístupu k západním médiím a tím i k internetu atd.asi dělal?A novodobí bolševici jsou úplně jinde.

1
Před 3 měsíci

Jen doufám, že se už nedožiju další spartakiády, kde bude tenhle Husákův světskej komediant pjet ty jeho bezduchý kolotočářský odrhovačky. Trochu mě děsí, že se tyhle bolševický kreatury těší z popularity i dnes. Čekal jsem, že zalezou do kanálů a bude od nich navždy pokoj.

1
Před 3 měsíci

Jasně a super prokádrovaný straník, předseda ZO KSČ, který se vysunul až na post prezidenta, to je naprosto OK. Pokud je základem demokracie odpouštět tak ano, ale bez rozdílu, všem a stejným metrem..

29
Před 3 měsíci
Standa Bastl

To je pravda pravdoucí, Stando, president-bývalý komunistický kádr, předseda ZO KSČ a rozvědčík, jeho choť zase kovaná politručka v armádě, no, to hovoří za vše, to jsou neoddiskutovatelná fakta, ať se to Fi-jalovým příznivcům líbí nebo nelíbí, taková je pravda

20
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Proč tu vládu nikdo neodstraní? jsou na to nějaké páky? Nejsou. Jde o dobře zaplacená koryta a drží se jich jak klíšťata. Pamatuji si jak jsme stávkovali v roce 1989. Něco takového by to chtělo udělat nyní. Není na co čekat. Tahle vláda nás může přivézt k bankrotu tím jak se jednoznačně staví na západ. Komouši zase dělali pravý opak. Je třeba se vymanit z vlivů a začít konečně budovat něco neutrálně, viz Švýcarsko, jinak to tu bude pořád jako v Kocourkově.

17
Před 3 měsíci

Jasně.Žádné jednání o příměří.Jenom dodávat na Ukrajinu zbraně a peníze.Bojovat do posledního bojeschopného Ukrajince.Tak si to někteří bojovníci od compu představují.Část Ukrajinců na tuhle válku kašle.Je jim jedno jestli je okrádá Zelenskij nebo Putin.Na jejich životě se nic nezmění.

4
Před 3 měsíci

Tak já souhlasím s Michalem, pomáhat komu je nutné, ano, má to ale své hranice.Zbrane a podpora války,kde umírají nevinní, proč?No a svoboda slova už má taky své hranice,pravdu už naplno říkat nemůžeme a mluvit o téhle vládě, která je opravdu nejhorší a dělá si co chce...?Sliby - chyby....

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt