PrahaIN je také kecálek pro každého? Já myslel, že tady musejí být alespoň základní znalosti pravidel.
Nesoulad nadpisu s obsahem - lepší nadpisy byl i Soudruzi po Přemku Podlahovi šlapali.
Kolik toho pan Podlaha nakládá na své kolegy, že je protěžoval? Neměli u něj spíše protekci, a tedy protežoval je?
Protežovat... Autore, dostudujte si to slovo. Opakovaně ho píšete blbě.
Aniž bych se chtěla kohokoli zastávat,někdy také nemohu trefit na klávesnici správná písmena.
Byli a jsou mezi námi takoví lidé, kteří neumí nic jiného než lhát a udávat. Stačí jejich závist z úspěchů druhých.
To platí i dnes
Většina tehdejších umělců jim sloužilo už stím jděte někam a na Hradě vám Rudej neva co
Když svůj názor dotáhnete do konce, pak musíte konhstatovat, že "jim sloužili" všichni kdo chodili do práce.
tedy všichni. A děti ve školách a studenti, protože se učili, aby mohli "jim sloužit".
Příběhy o Stb jsou součástí přeformátování naší společnosti. Na jejich pozadí totiž vypadá jakákoli činnost polistopadové moci jako úžasný pokrok. Zvláštní pozornost je třeba věnovat mladým, aby se zbytečně neptali na naši historii. Co kdyby zjistili, že byla studená válka a že nepřátele hledaly obě strany, Co kdyby zjistili, že předcházející režim vyřešil bytový problém, zavedl bezplatné zdravotnictví a průběžný důchodový systém, že jsme měli slušné školství, kulturu a v rámci možností i vykonný průmysl. Neměli jsme miliardáře, milion lidí na hranici chudoby, lichvu, zadlužení a exekuce. Vzhledem k technickému pokroku jsme pod daleko důkladnější kontrolou než kdykoli dřív. Náš pohyb je monitorován, stejně jako to, co si posíláme přes internet. Vše je tajné a tak nevíme, kdo jsou lidé, kteří dostávají kufry peněz od Putina, nevíme, kdo je za Vrběticemi, zejména za druhým výbuchem, k němuž došlo v době, kdy byl objekt chráněn naší armádou. Nevíme nic a tak to je správně. Článek o Podlahovi je součástí oblbovací hry.
Tajně to zacalo v r48 znarodněním ,nerelativizujte tuto dobu ani soucasnou lidi vyměnit nelze ! Tu dobu jsem zil pamatuji hezky pišete ,ale abstraktně bez názoru ,respektive ,mlžite!
tenhle plátek je také na úrovni Forum24...to stále budou vytahovat prastaré věci, které nikoho nezajímají...ale kdo je na hradě???..to je přece v pořádku!!!
Mohl tam sedět estébák Bureš, to by bylo daleko horší.
Dnes je v ČT každý demokrat a sluníčkář, ale udávají se o stošest, kdo má větší sexuální apetit a kdo víc šikanuje spolupracovníky. Nikdo dnes nikoho neprotěžuje, ale některé rodiny jsou tam od báby po vnoučka.
Jejich děti(disidentů) jsou zajištěni i do pravnoučat. Děti Šabatové-Uhla, Kroupa. Landovský, Pánek, Dientsbier, .....
Mě spíš zaujalo že jak se do něčeho začnou montovat Moraváci ,tak to nevěsti nic dobrého . Teď zase partička z Brna ve vládě. Moravak kam se v Praze podíváš teď ČT,dosazujou kolem sebe známé a obklopeni stále živenou aurou Menšíka jako laskavého a bodrého Moraváka, Asi jsem na ně měl smůlu ,ale já potkal samé vyčůraný,závistivý a všude se cpoucí buránky.
Kdyby nebylo nás Moraváků, tak vy v Čechách ještě teď žijete ve větvích, nebo v jeskyních.
V článku mimo jiné je zmínka o tom, že v jisté době Přemek Podlaha uváděl soutěžní televizní pořad "deset stupňů ke zlaté". Možná jsem si ho tam tenkrát nevšiml, za to si myslím,že tento pořad uváděl Dr. Jan Pixa.
Uváděl ten pořad a jeho asistentkou byla Slovenka Zuzana Neubauerová. Pan Pixa uváděl podobný soutěžní pořad dříve-ale ne deset stupňů ke zlaté.
O mrtvých jen dobře, Přemek Podlaha v tom uměl chodit, nebýt těžké nemoci a úmrtí asi by v nějaké televizi jako externista pracoval dodnes. Mně jako dítěti v polovině 70. let utkvěl navždy v paměti jako člen sympatické moderátorské dvojice soutěže Deset stupňů ke zlaté s nedávnou zemřelou Zuzanou Neubauerovou. Šikovný bezesporu byl a vyznal se v tlačenici.
Je naprosto logické, že každý, kdo dosáhne jakéhokoliv významnějšího nebo dokonce veřejně viditelného místa v masovém médiu, se musí umět vyznat v tlačenici. Na taková místa je vždycky přetlak zájemců. To ale nevylučuje, že by nemohl být v té práci opravdu dobrý. Na druhou stranu můžeme připustit, že by se třeba našli ještě lepší, jen se tam prostě neprobojovali.