Autor dělá s Podlahy téměř disidenta, ale já si ho pamatuji jako normalizačního panáka!!
Co se dělo od roku 1976 až 1983 není známo, ale v roce 1985 je již vedoucím redaktorem hlavní redakce vzdělávacích pořadů ČT. Přemek se činil.
Bohužel lhaní, krádeže, podvádění a udavačství je zapsáno v DNA velkého procenta Čechů.
Bohužel.A většinou ti nejhorší práskači byli zakuklení komunisti.některým to zůstalo dodnes.Arogance a neúcta,stejně jako současná vláda.
Nikde jsem se v clanku nedocetl jak ho srazili na kolena?
Ta 500 za porotu tenkrát musela probudit závisti.. kvůli stovce navic ve výplatě spolu kolegové v praci nemluvili.
Kvůli 11 korunám se mnou nemluvily báby
Podobné praktiky se ,,dějí,, v ČT dodnes. Proto MUSÍ být odejit i Jakub Železný !!!
Vlastně se TO děje všude .
A zdravím ,,cenzury" , které můj názor opět vymažou.
Zajímalo by mě kdo platí toho kecálka z Praha In , protože už delší dobu akorát štve lidi těma blbýma kecama
"Blbé kecy" podložené fakty z archivů? Divné uvažování. A druhá otázka. Proč to vlastně čtete a ještě se k tomu vyjadřujete?
Prestante se zabyvat vecmi z praveku ktere nikoho dnes nezajimaji.
evidentně jo, když to čtete a reagujete. naopak, takové praktiky je potřeba pořád připomínat, aby zase někdo naivní mladý nezatoužil.
vytahovat "pravěk" může akorát vadit někomu s ........ morálkou, nebudu psát jakou morálkou, abych neměl na krku urážku na cti.
Co se týče udávání, na to jsme kadeti. Aspoň v něčem jsme v EU na špici.
Tato vlastnost byla za socializmu uceňovaná a zůstala v paměti mnoha lidí, kteří se nemohou smířit s tím, že už socializmus není. Ti teď když nemohou udávat, tak si stále na něco a někoho stěžují a tvrdí, jak bylo za socializmu dobře. A využívají každé příležitosti ke stávce a protestům.
I v době "normalizace" se člověk nemusel umazat, že ano pane trubadůre Nohavico.
Nerypej nám do Jaromíra cype.