1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Autor dělá s Podlahy téměř disidenta, ale já si ho pamatuji jako normalizačního panáka!!

3
Před 2 roky

Co se dělo od roku 1976 až 1983 není známo, ale v roce 1985 je již vedoucím redaktorem hlavní redakce vzdělávacích pořadů ČT. Přemek se činil.

17
Před 2 roky

Bohužel lhaní, krádeže, podvádění a udavačství je zapsáno v DNA velkého procenta Čechů.

20
Před 2 roky
Joseph Sivak

Bohužel.A většinou ti nejhorší práskači byli zakuklení komunisti.některým to zůstalo dodnes.Arogance a neúcta,stejně jako současná vláda.

30
Před 2 roky

Nikde jsem se v clanku nedocetl jak ho srazili na kolena?

58
Před 2 roky

Ta 500 za porotu tenkrát musela probudit závisti.. kvůli stovce navic ve výplatě spolu kolegové v praci nemluvili.

20
Luboš Andrs

Kvůli 11 korunám se mnou nemluvily báby

9
Před 2 roky

Podobné praktiky se ,,dějí,, v ČT dodnes. Proto MUSÍ být odejit i Jakub Železný !!!

Vlastně se TO děje všude .

A zdravím ,,cenzury" , které můj názor opět vymažou.

2
Před 2 roky

Zajímalo by mě kdo platí toho kecálka z Praha In , protože už delší dobu akorát štve lidi těma blbýma kecama

18
Před 2 roky
Kubicek Venca

"Blbé kecy" podložené fakty z archivů? Divné uvažování. A druhá otázka. Proč to vlastně čtete a ještě se k tomu vyjadřujete?

11
Před 2 roky

Prestante se zabyvat vecmi z praveku ktere nikoho dnes nezajimaji.

28
Před 2 roky
Miroslav Malý

evidentně jo, když to čtete a reagujete. naopak, takové praktiky je potřeba pořád připomínat, aby zase někdo naivní mladý nezatoužil.

vytahovat "pravěk" může akorát vadit někomu s ........ morálkou, nebudu psát jakou morálkou, abych neměl na krku urážku na cti.

19
Před 2 roky

Co se týče udávání, na to jsme kadeti. Aspoň v něčem jsme v EU na špici.

19
Před 2 roky
Luděk Tlach

Tato vlastnost byla za socializmu uceňovaná a zůstala v paměti mnoha lidí, kteří se nemohou smířit s tím, že už socializmus není. Ti teď když nemohou udávat, tak si stále na něco a někoho stěžují a tvrdí, jak bylo za socializmu dobře. A využívají každé příležitosti ke stávce a protestům.

6
Před 2 roky

I v době "normalizace" se člověk nemusel umazat, že ano pane trubadůre Nohavico.

36
Před 2 roky
Gardavsky Miroslav

Nerypej nám do Jaromíra cype.

39
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA