Asi spíš ne - stačily ukázky a už jsem věděla, že nemám chuť se na to dívat a pak druhý bod, že nesnáším Emmu Smetanu 🙂 Nevím proč, ale je mi děsně nesympatická a to stačí, abych netrávila čas díváním se na něco, kde se vyskytuje. Jinak Michaela Kuklová vypadá moc hezky, opravdu jí to sluší a má snad elixír mládí či co?🙂
Kuklová? Ani jsem ji nepoznala. Jen mi byla povědomá. Mám ji v paměti jako něžné stvoření, tady je dost vulgární typ. Asi roky!
Recenze byla zřejmě zaplacena Primou. Takovou slátaninu jsem už dlouho neviděla. A Emu Smetanu mohli alespoň naučit mluvit,když už postrádá jakékoliv záchvěvy herectví.
Ona tak nejak drmoli, jak kdyby neumela poradne otvirat pusu a artikulovat.
Tomu samii nevěříte.Hrozná slátanina, herci horší než ochotníci, už dlouho nešlo nic tak hloupého.
Já jsem to neviděla ,ale věřím ,že to určitě nebylo horší než všechny ostatní slátaniny v podobě ZOO, Modrý kód, Slunečná...je to jen ukázka toho, jak hluboko může klesnou divák ,který tyto seriály sleduje.
No to tedy bylo x krát horší,na to se nedalo dívat.
Lenka Hornová tady předvedla svoji naprostou scenaristickou impotenci! Zcela zjevně se pustila do něčeho, o čem nic neví. Nezná pravidla, která je nutno dodržovat v případě jednotlivých žánrů a už vůbec nezná život v 18 století. Někde si možná přečetla, kdo s kým se měl tehdy oženit, ale o životě v té době neví naprosto nic. Chování a dialogy těch postav rozhodně neodpovídají době, ve které měly žít! V 18 století spolu vrchnost rozhodně nemluvila stylem: " Hele vole, kde mám káru!" Jaroslavu Dietlovi je mnohdy vytýkáno, že psal pro režim. Inženýrská odysea, Okres na severu nebo Muž na radnici, to jsou seriály poplatné době a režimu. Jenže Dietl dokázal i v těchto případech vytvořit zápletku a seriál tak udělat koukatelným! Hornová neví co to zápletka je! Když si někde se scénářem nevěděla už vůbec rady, tak ho nahradila komentářem. Takže dějová linka z bodu "A" do bodu"B" je složena z několika krátkých úseků spojovaných mluveným slovem. Buď neměla čas něco vymyslet nebo na to neměla mozkovou kapacitu! To druhé je rozhodně pravděpodobnější!
Tento bezduchý příběh (aspoň podle první části) nutně potřebuje zaplacenou recenzi, která vynáší tu hrůzu do nebe.
Prima ve své nekonečné honbě za příjmy z reklam nabízí něco horšího, než jsou samotné reklamy. Děs.
Nejsem asi náročný divák mě se to v celku líbilo počkám co se z toho vyvrbí dál.
Úplně zbytečný seriál a to by chtěli status umělce. Kdo je ta Smetanová? Jen ,že dostává v bulváru tolik prostoru. Má snad tři Oscary? Nějak mi uniklo, to její dosavadní umělecké dílo.
Její máma emigrovala nebo něco takového.Nebo řekla něco proti komunistům.Ted to tak chodí, a nikoho nezajímá co je to za lidi.To se považuje za bonus.Jako u Čáslavské, otočila hlavu na druhou stranu než vystupovala sovětská vlajka a udělali z ní nadčlověka.Ale jak ublížila svým dětem, manželovi a jeho rodině, to už je každý slepý.
Říkala jsem si, proč tomu dělali takovou reklamu. Zvědavých asi bylo dost, ale co se dodívali do konce... Škoda peněz, trhák to rozhodně není a sledovanost... Já už tu chybu opakovat nebudu.
Nechápu místy až nenávistné komentáře. Vždyť se jednalo o úvodní díl 13ti dílného seriálu a úkolem úvodního dílu je seznámení se s postavami a zápletkou. Hodnoťte seriál až po více dílech! Civilní herecký projev Smetany se mi v 1. díle líbil. Je mi jasné, že se nebude jednat o dílo aspirující na ceny Oscar nebo Emmy (to jsou paradoxy pane Vaňku!), ale na další pokračování se rád podívám.
Právě proto by měl 1. díl zaujmout! Ta ženská je strašná.
No musím říci, že jsem celý první díl strávila tím, že jsem vnitřně bojovala sama se sebou, kdy už přepnu na jiný program. Bohužel jsem vydržela tu hrůzu až do konce. Pokud si paní Hornová myslí, že tímto bude divák nadšen, pak teda nemá o inteligenci diváka asi ani ponětí.
Nevím, pro jakého diváku toto bylo určeno. Pro dospělé těžko a pro děti už vůbec ne. Herecké výkony na úrovni ani ne ochotnického spolku. Prostě jedním slovem děs a hrůza.
Proč neprepnout je otázka trpělivosti s.program a nebo výpnout!