1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Nádherný seriál,nádherná Emička Smetana,nádherná výprava.No prostě všechno je cool a jen více takových seriálů.Díváme se celá rodina a jsme nadšeni.Na další díl pozveme veškeré příbuzenstvo a možná přijede i dědeček z Moravy,který nemá barevnou televizi.

20
Před 3 roky
Vlado Krat

Vy se chcete dědečka zbavit? Nebo jste snad sadisté a dělá vám dobře, když ho trapite?

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Asi největší hrůza co jsem za poslední dobu viděla, přetrpěla jsem deset minut a nedalo se. Nikdy více.

59
Před 3 roky
Katy Beck

Po serialu Dobré zprávy.Humus.

2
Před 3 roky

Já osobně mám problém jiný. Na pořad jsem se nedivala, neměla jsem chuť možná právě dík, té složité a neustalé reklamě .mně vadí to neustálé přechylování cizích ženských jmen, např. Gina lolobrogidová ,marylin monroeová ale jmena češek :smetana rolins a p. se nechavají o co jsou češky /resp. Slovenky jiné ?????

2
Před 3 roky
Jarka Vaňková

Souhlasím. Sledoval jsem MS v atletice. Přechylování je peklo. Než ta jména komentátor vyslovil, bylo po soutěži. Je to úchylné.

3
Před 3 roky

Smetana i s celým výtvorem byla tak skvělá, že jí to vyneslo celých 7% na CSFD. Myslím, že to je skvělý výsledek. Jsou za nimi ještě mladí a neklidní a báječní a bohatí a dalších asi dvacet úchvatných děl. Takže není pravda, že to je propadák souhlasím s redakcí. Jen bych rád věděl kam mám poslat svoje číslo účtu, aby mi taky přišly peníze za pochvalnou reportáž.

11
Před 3 roky

Člověk který psal tuto recenzi zřejmě užívá dobrý matroš, nebo včera koukal na jinou verzi. Jinak si to co napsal neumím vysvětlit.

31
Před 3 roky
Martin Dolák

Máte pravdu ,jenom škoda ,že taky občas nepoužije hlavu.

14
Před 3 roky

Přátelé zase jste se nechali nachytat. Toto není recenze (jak ovšem již bystřejší z nás dávno postřehli)

Je to jen další dlouhá reklama. Nenechte se stále mást

23
Před 3 roky
Jiří Růžička

No autor to hned v titulku za recenzi prohlásil.

Před 3 roky

Absolutní neúcta a pohrdání divákem.

Ale Emmu už nechte být, spálila se (přecenila). Snad si z toho vezme ponaučení. Pravda - skutečně ji moc nemusím, teď je mi jí ale trochu líto. Všechno není jen její vina. Tak Emmo - na shledanou v lepších časech.

4
Před 3 roky
Marta Sixtová

V rozhovorech, které Prima vysílá,je namyšlená a sebestředná.Myslím, že ponaučení si z toho nevezme .

2
Před 3 roky

Seriál mě nenadchl, ale ještě mu dám šanci. Světlé vlasy Robertovi Urbanovi opravdu nesluší, ale nevím, proč tolik zloby? Je to závist? Nespokojenost? Myslím, že třeba paní Syslová je skvělá! Jsem Ráda, že se po dlouhé době někde objevila Míša Kuklová - vypadá stále jako v Létajícím ševci. A Ema Smetana? Hraje jen to, co má ve scénáři. Napsali jí, že bude křičet, tak křičí. Napsali jí, že uzemní stokilového chlapa? No, tak ho povalí. Viděla jsem Emu v Hudebním divadle Karlín v muzikálu a byla výborná! Proč hodnotíte lidi podle toho, co si přečtete v bulváru? V soukromí, ať si dělají, co chtějí?

4
Před 2 roky

Hmmm, samá špatná hodnocení seriálu... Já si ale myslím, že hloupých seriálů bylo natočeno hodně, ale přesto měly diváky. Tady je problém jiný a to je hlavní představitelka Emma Smetana. Velice nepříjemná, namyšlená osoba, která dříve při svých diskuzích arogantně zpourážela kdekoho. Namyšlený protekční spratek a o to tady jde. Lidé jí mají plné zuby a to je ten zakopaný pes. Naštvala velké množství lidí svým chováním. Nikdy ji nepřijmou, i kdyby byl seriál sebelepší.

1
Před 3 roky

Reklama na to byla dobrá a po deseti minutách toho bylo dost. Ema Smetana byla děsná.

64
Před 3 roky
Karel Janů

Dvě minuty těch jejich blábolů, jsem vydržel.

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA