1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jako zpěvačka nic moc, s tím svým Jordan spíš 0 bodů, ale jako herečka tomu dala totálně na frak. Otázka co vymyslí příště, možná se stane první českou astronautů, když je tak krásná.

6
Před 3 roky
Jaro Witt

Možná doplní tuto posádku. 😁

Odkaz

www.csfd.cz
Kosmo (2016)
Kosmo (2016) - seriál - 60 obrázků. Fotky, plakáty, momentky z natáčení a další obrázky.
Před 2 roky

I kdyz pominu herce, pribeh a vse ostatni, tak jsem vydrzel 10 minut. Obraz strasny, prepaly ze i zebra nema tolik pruhu a zabery pred 200 lety u propalenych oken se svickama v sedem zavoji. Skoncil jsem po prvnim casopresunu, kdy i Startrek v 80' letech mel lepsi grafiku teleportu.

1
Před 3 roky

Na seriál jsem se dívala a docela jsem se na něho těšila. Ale bohužel mi tento seriál nesedí. Koukala jsem asi 40 minut a pak jsem přepla. Škoda většinou se mi seriály na tv Prima líbí, toto bohužel ne. No každý má jiný vkus.

5
Před 3 roky

No tak už Emmu nechte, není herečka, taky nechápu, že byla vybrána pro tuhle roli😳. Ale třeba se postupně její výkon zlepší a v 6. díle se nám zalíbí, anebo si zvykneme 🙃. Anebo se dívat prostě nebudeme🙂.

5
Před 3 roky
Hana Vejsadová

Ty musíš mít hroší kůži nebo být hluchá a slepá.

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Mám dojem , že autor článku nebo spíš recenze viděl asi jiný pořád. Protože já vydržela koukat na ten paskvil asi 15 minut. Nikdy víc.🤦‍♂️🤮

25
Před 3 roky

Větší blbost jsem dlouho neviděla!! Vydržela jsem se dívat 10 minut. Reklamu si udělali velkolepou. Jinak je to prdlé jako sama scénaristka!!

23
Před 3 roky

Jan Holoubek snad musí být pseudonym Jordana Haje. Jinak si tu recenzi nedokážu vysvětlit.

19
Před 3 roky

A hlavně že p.Trošku odsuzovaly že točí komedie však ty babky hrají lépe než nějaká Smetana.

31
Před 3 roky

Na CSFD nemá nejlepší hodnocení,

ubohých 7%. 😁

Odkaz

www.csfd.cz
Eliška a Damián (2023)
Eliška a Damián (2023) - seriál: Recenze, Hodnocení, Zajímavosti, Videa, Galerie, Data uvedení, Diskuze, Filmotéka a další
4
Před 3 roky

Takovou slátaninu normální člověk vydržel snad 15 minut a musel utéct nebo přepnout.....zlatej major Zeman 🙂)))

14
Před 3 roky
Ilona Simonová

Zlatý monoskop.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA