Jako zpěvačka nic moc, s tím svým Jordan spíš 0 bodů, ale jako herečka tomu dala totálně na frak. Otázka co vymyslí příště, možná se stane první českou astronautů, když je tak krásná.
Možná doplní tuto posádku. 😁
Odkaz

I kdyz pominu herce, pribeh a vse ostatni, tak jsem vydrzel 10 minut. Obraz strasny, prepaly ze i zebra nema tolik pruhu a zabery pred 200 lety u propalenych oken se svickama v sedem zavoji. Skoncil jsem po prvnim casopresunu, kdy i Startrek v 80' letech mel lepsi grafiku teleportu.
Na seriál jsem se dívala a docela jsem se na něho těšila. Ale bohužel mi tento seriál nesedí. Koukala jsem asi 40 minut a pak jsem přepla. Škoda většinou se mi seriály na tv Prima líbí, toto bohužel ne. No každý má jiný vkus.
No tak už Emmu nechte, není herečka, taky nechápu, že byla vybrána pro tuhle roli😳. Ale třeba se postupně její výkon zlepší a v 6. díle se nám zalíbí, anebo si zvykneme 🙃. Anebo se dívat prostě nebudeme🙂.
Ty musíš mít hroší kůži nebo být hluchá a slepá.
Mám dojem , že autor článku nebo spíš recenze viděl asi jiný pořád. Protože já vydržela koukat na ten paskvil asi 15 minut. Nikdy víc.🤦♂️🤮
Větší blbost jsem dlouho neviděla!! Vydržela jsem se dívat 10 minut. Reklamu si udělali velkolepou. Jinak je to prdlé jako sama scénaristka!!
Jan Holoubek snad musí být pseudonym Jordana Haje. Jinak si tu recenzi nedokážu vysvětlit.
A hlavně že p.Trošku odsuzovaly že točí komedie však ty babky hrají lépe než nějaká Smetana.
Na CSFD nemá nejlepší hodnocení,
ubohých 7%. 😁
Odkaz

Takovou slátaninu normální člověk vydržel snad 15 minut a musel utéct nebo přepnout.....zlatej major Zeman 🙂)))
Zlatý monoskop.