1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Abych nebyla nespravedlivá a nesoudila jen podle ukázek a prvních pěti minut, tak jsem to shlédla před chvilkou celé. Poprvé a naposledy. Stupidní, amatérské, přímo nejapné. Autory jsou nějací protekční amatéři. Divím se známějším hercům, že se k tomu propůjčili. Asi jim vyschla konta. Co se to děje, že všude cpou Jandovou? Už se bojím pustit bednu. A konečně ten vypravěč mezi epizodami, tak ten nemá chybu - WTF.

82
Před 3 roky
Jana Bártová

A hlavně ta Smetana, něco horšího už dát nemohli.A jak se píše v článku, že ji bulvár zkazil pověst, tak lžete.Nebyl to bulvár byla to ona sama se svým partnerem.Oba jsou to nechutné postavy.Vytahují se, jak zneužili bo využili příspěvky v době covidu, například.Za to bulvár nemůže.Jsou dospělí, tak by se tak měli chovat a za své chování jsou zodpovědní jen oni.

58
Před 3 roky

To vůbec není o mediální nálepce hlavní ženské postavy, ale o tom, že Emma Smetana není herečka a i hromada kamení má lepší přednes. Celkově scénář o ničem, plný nepěkných infodump berliček, které se v dialozích navíc opakují. Tohle má prostě všechny kvality levné primácké televizní produkce a to nemyslím v pozitivním smyslu.

135
Před 3 roky
Luděk Novotný

Prostě paní Smetana nepůsobí na diváky dobře ,tak už to bývá ,prostě tam se nechytla, třeba bude lepší jinde, celé to není ono. Ta minulost se současností nejde dohromady,

1
Před 3 roky

Zaplacená recenze od pisalků. Protekční Smetana v hlavní roli bez kapky talentu. Lepe by to zahrála každá babka na vsi. To nemá ani těch 12% co to dostalo na CSFD

142
Před 3 roky
Petr Musil

Tak závist je z protekce???

18
Zobrazit další reakci

Syslová a Müller, to jsou jediná dvě pozitiva. Jinak, smetanou placený pisálku, stačí obliba 7 % na CSFD - tak hluboko nekleslo ani Havlovo odcházení.

42
Před 3 roky
Kateřina Němcová

A že to byla dobrá hovadina,jako většina jeho tvorby.

6
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

Smetanu nemá cenu komentovat,ta nikdy nic nedokázala a vždy stála za dvě věci. Určitě si je umíte doplnit.Jak někdo o ní může prohlásit , že je to herečka a zpěvačka?A ten zbytek je nějaký amatérský kroužek? Kde to vyhrabali ? Tento stát jde do kopru ne jen politicky,ale i umělecky. Zpěváci , zpěvačky hrůza, mladí herci, herečky hrůza,politici zlodějská banda.Do budoucna se máme opravdu na co těšit.

98
Před 3 roky
Jiri Alex

Já bych tak přísná nebyla. Na seriál se Smetanou plně stačily ukázky, aby nezaujal, ona neumí ani zpívat ani hrát, to je bez debaty.. Ale pohádka kouzelník Žito na ČT 1 mile překvapila a byla obsazena v hlavních rolích také mladičkými herci a byla skvělá.

10
Před 3 roky

Recenzím jsem nikdy nepřikládala moc velkou váhu.....ale popsaný, skvělý vypravěčský počin pana Dvořáka, mi přijde přímo tragický.... měla jsem pocit, že koukám na výměnu manželek... celkově je to podprůměrné,kulisy šílené..... Myslím, že dlouho se tato slátanina vysílat nebude....

79
Před 3 roky

Mně se to, jako pohádka, líbilo. Pochopitelně, každý má rád něco jiného, nicméně zkusím se dodívat. A myslím, že budu spokojená až do konce. Hercům přeji, ať si z kritiky nic nedělají. Nelze se zavděčit všem.

Před 2 roky

Rozkaz zněl jasně. Po celém tom mediálním průšvihu napsat pozitivní recenzi na slátaninu jménem Marmeliška a Dařbuján. A aby to nebylo příliš okaté, dopsat drobnou výtku(Urban byl moc hodný). Mise splněna, šek putuje k panu Holoubkovi. Prima den!

4
Před 3 roky

To by mne zajímalo, na jaký seriál autor článku koukal. Něco tak otřesného se v TV objeví málokdy, zda-li vůbec. A Emma Smetana? Ta žádné kritiky nezastavila. To při absenci jakéhokoliv herectví sebekritičnosti, empatie atd. ani není možné. Proč se cpe do něčeho na co nemá žádné buňky? Nechápu, že se musí ukájet tím, jak je většině díváků akorát pro smích.

49

Po přečtení recenzí jsem neodolala a před chvílí si na iPrima plus pustila první díl. Vydržela jsem přibližně 20 minut a vypla. Musím dát plus recenzím, které tento seriál kritizují a nedivím se že někteří po chvilce vypínali. Nudná hlavní herečka a co se týče mužské hlavní role tak s tou parukou vypadá jak idiot. A hlavně vím jak lépe využít sobotní večer..... Jinak všem krásnou neděli.

55
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA