Co auto, to jeden člověk.
Auto má řekněme 4 metry na délku.
Autobus pojme 100 lidí.
100 aut je skoro půl kilometru.
Anebo taky dvacet metrů.
Ať si dřepí v zácpě. Auto nemám, skoro všude se dostanu veřejnou dopravou.
Vidíte a jako důchodce jsem hodně líný člověk. Zastávka MHD daleko, ze zastávky MHD na místo urcení taky daleko. Navíc tahat nákupy MHD? To snad ne. A do hospody je cesta autem taky pohodlnější
Teď jsem byla v Praze. Chtěla jsem využít tu vynikající dopravu. Koupila jsem si 30 minutový lístek s tím, že z Dejvické pojedu do OC Šestka na oběd. Nastoupila jsem do jediného spoje, který tam má jet 191 dle nové digitální tabule s odjezdem za 9 minut. Přijel a skončil na Dědině, kde jsem čekala dalších 9 minut, než přijel další, který tam jel. Sice to bylo necelý 1,5 km, které bych došla, jenže jaksi chyběl chodník kudy..O kapacitu záchytných parkovišť na Zličíně by se Praha mohla taky zajímat. Jak chtějí, aby klesla doprava, když nefungují elementární věci.
Je jen jedna odpověď a to Hřib ze Slavicina. Doufám, ze tenhle nekompetentní impotent, zmizí stejně, jako celá pirátská banda.
Inu, ne, že bych miloval Hřiba, ale máte pocit, že před ním byla doprava v Praze lepší?
Je to výsledek amatérů s titulem kteří si myslí že jsou ti nejlepší pro řízení Prahy.Dělají jednu botu za druhou a plnějí si jen svoje sny,soustavně likvidujou široké dvoupruhové ulice na jednopruhové,vázne výstavba městského okruhu,Pražský okruh taky není a ten kterej je je absolutně nevyhovující
Největší problém je, že se město zahušťuje stavbami v bývalých průmyslových čtvrtích a na zrušených drážních pozemcích (zde vyrůstají celé čtvrti o velikosti okresního města), různých prolukách apod. Zároveň se však nenavyšuje kapacita ulic ve městě. Také různé dovážkové firmy (Rohlík, Košík, Bolt a já nevím jaké další) to vůbec nevylepšují zrovna tak to, že ve velké části rodin už nestačí jedno auto, ale s dospělými dětmi jich rodina kolikrát má stejně jako počet členů domácnosti.
Malo mostu a plno luk. Chybej paralelni silnice, rozsireni atd. Cesi spi a neresi to. Neschopnost tech lidi co tam sedej. Opravy prazskych tankodromu jakbysmet. Zadny cyklostezky, pritom mist je dost. Je to ostuda…Spousta malych mest na Vysocine krasne chodniky, obchvaty atd. Krasny. Pryc z ty spinavy Prahy…
Kdyz dneska daji ridicak kazdemu.
Njn, vsude je zahribovano.
A které pondělí máte má mysli co.
No, přece každé.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Jenže on chudák potřeboval čůrat. No a jestli to nestihl, taky bych vzteky brečel.....