1600/1600Zbývá 1600 znaků

Tak 1x za 3roky tam vyjedem,ale to,že si taky bereme nějaké jídlo není šetřením,ale pro nás menším výběrem jídel v restauracích.Věčně jíst pizzu nebo suché hranolky s houskou nejde.A ryby si dáme tak 1x.

Před 3 roky

Co vám říkají ustašovci?

4
Před 3 roky
František Novák

A co husité a naši komouši?

12
Před 3 roky

Autor článku nevěděl o čem psát, zjistil ceny jídel v Chorvatsku a doplnil novinářskou omáčku. Kdyby raději napsal, jak českou učitelku na Jadranu sežral žralok.

4
Před 3 roky
Miroslav Boucek

kdypa?

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Smažený sýr zasití a je to prakticky minutka v minulosti byl vymyšlen ještě z duvodu cenově levného sytého jídla.Dnes to máme rádi z určité zvyklosti.Určitě ne z duvodu levného jídla.Za 1kg vepřové panenky dáte jako za 1 kg sýra a minutky z této lahudky jsou přinejmenším na stejné urovni.Ryby ráno vylovené a připravené k obědu kdy ráno vstanete a koupíte na trhu jak je to presentováno ve filmech tak ano v Makru se zaledovanému pultu oklikou vyhýbám ale proti gustu žádná negace.Jen si musíme zvykat že v dnešní době žádný levný výběr potravin k zasycení nenajdete.To byste musel být čaroděj.A proto jen nevařte ale kouzlete.

2
Před 3 roky

Nejlepší řešení je tam nejezdit nechápu co všichni mají stím Chorvatskem místo písečné pláže kameny a vysoké ceny já bych tam nejel ani zadarmo a smažený sýr též nemusím když už tak si dám řízek ( maso) a né nějaký sýr

5
Před 3 roky

Až nás Chorvati budou mít rádi a chtít aby jsme k nim jezdili, tak se tam možná vrátím. Dal jsem přednost Řecku. Tam rád dám místním dýško. Řekové ví, že nejsme Němci, ale chovají se k nám stejně. Němec, Dán nebo Čech.

5
Před 3 roky
Jaroslav Nowak

no vidíte a já to zažila naopak, v HR všichni milí, pohostinní a v Řecku nosánky nahoru, chudí Češi dojeli....

6
Zobrazit další 2 reakce

Před 2 roky jela jsem z Bažky Vody do Makarský jejich linkou.Odrbali nás spíž než někde s jídlem. To se dá ohlídat i v restauraci jestli je napsaná cena. V září opět jedu jen jinam tak jsem zvědavá na ceny. Vše co se píše i v diskusích mi pomůže se zorientovat.

Před 3 roky
Bohumila Masopustová

Nejlíp Vám bude doma ve spíži

4
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

Proto jsme letěly na Bali. Tady je drahý tak akorát pivo. To vyjde 0.6l na 75kc. Hlavní jídlo k obědu se tu pohybuje od 50 do řekněme 150kc. Podle toho jaká restaurace a jaké jídlo. 😉

6
Před 3 roky
Lukáš Kadleček

Jo, ale ta kriminalita na turisty je tam taky zajímavá 😄 Tohle šmejdi, jak stojí u téměř každého bankomatu a loví, abys jel s nimi taxíkem a další a další triky, jak z tebe dostat peníze 😄 Nic moc pocit.

Před 3 roky

Tak to slyším poprvé, že mají v Chorvatsku smažák 😂

Občas tam zahlédnu české pivo, ale dávám si stejně místní.

Tam se jezdí na čevabi a pjleskavici, k tomu krásně ajvar.

Jinak jak si tu někdo stěžuje, že ho jako Čecha obrali - kde to jde, mluvím německy a nikdy mě nikdo neobral.

5
Před 3 roky

Tak tohle nechápu. Jedou do země, kde jsou každé ráno čerstvé ryby a zelenina, ale chtějí smažák? Koukám, že aktuální cena v Konzumu je cca 8EUR/kg Pražmy. Vůbec bych o smažáku neuvažoval.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA