1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

To bych rád věděl který blb si u moře dává smažák když je všude plno ryb za normální ceny.Sory smažák u moře

autor asi něčeho přebral.

14
Před 3 roky
Rennee Kv

Ryby v Chorvatsku stojí 600 stejně jako v Praze

5
Před 3 roky

To jste mi udělali velikananáskou radost když se člověk dozví že čecháčkům v Jugošce zdražili smažený hněv s tatarskou pomstou. S úsměvem na tvářích polknu poslední soustíčko smažených vyjíček na máslíčku, lanýžích s Kampotským pepřem a vzácnou Perskou modrou solí a jdu štastný dál prdět do peřin....

10
Před 3 roky

Pokud bych jel ještě náhodou do Chorvatska tak určitě ne na smažený sýr. Jako zajímavost si pamatuji, že kalamáry od rybářů stály stejně jako vepřový bůček u nás.

8

Polovina z nás,si jídlo převážně bere sebou,apartmány jsou vybaveny kuchyňkou,tak že jejich ceny, mi moc nezajímají,asi tak:):)

7
Před 3 roky
Renata.davidov@seznam.cz

Ještě lepší je zůstat v Česku...🙄😂🤣

10
Před 3 roky

Ani v nejbujnější fantasii si nedovedu představit situaci,kdy by část chorvatského pobřeží patřila českým hoteliérům😅😅😅

7
Před 3 roky

Petr Bosák je typický buran, i když z Prahy 4. Jestli jezdí Češi do Chorvatska na smažák, těžko to víc komentovat...to fakt mentálně bolí.

8
Před 3 roky

Podívejte se třeba na jídelní lístek Havelské (České) koruny, tam je smažák s bramborem za 151,- ovšem bez tatarky. Tuším: havelska-koruna.cz Je to v úplném centru Prahy. V padáži Světozor je podobná jídelna pro hladové. Ale asi ne na večeře s partnerkou...

Nikdy jsem si u moře nedávala smažený sýr, vlastně ani nikde jinde. Copak to je nějaký ukazatel cen? Před měsícem jsme se z Chorvatska vrátili, na naše příšerné ceny ale nemají.

14
Před 3 roky

Tak do Chorvatska jezdím od roku 1993 a teď tady poprvé čtu, že někdo chce jíst v Chorvatsku smažený sýr. Nikdy jsem ho nikde ani na jídelním lístku neviděl, ale jako jachtař jsem čas trávil na ostrovech.

4
Před 3 roky

No, co na to říct..do Chorvatska jezdíme 10 let, nikdy jsem si tam smažák nedával a upřímně ani nevím, že ho tam v restauracích nabízí..možná ne v těch, kam chodíme my..

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA