To bych rád věděl který blb si u moře dává smažák když je všude plno ryb za normální ceny.Sory smažák u moře
autor asi něčeho přebral.
Ryby v Chorvatsku stojí 600 stejně jako v Praze
To jste mi udělali velikananáskou radost když se člověk dozví že čecháčkům v Jugošce zdražili smažený hněv s tatarskou pomstou. S úsměvem na tvářích polknu poslední soustíčko smažených vyjíček na máslíčku, lanýžích s Kampotským pepřem a vzácnou Perskou modrou solí a jdu štastný dál prdět do peřin....
Pokud bych jel ještě náhodou do Chorvatska tak určitě ne na smažený sýr. Jako zajímavost si pamatuji, že kalamáry od rybářů stály stejně jako vepřový bůček u nás.
Polovina z nás,si jídlo převážně bere sebou,apartmány jsou vybaveny kuchyňkou,tak že jejich ceny, mi moc nezajímají,asi tak:):)
Ještě lepší je zůstat v Česku...🙄😂🤣
Ani v nejbujnější fantasii si nedovedu představit situaci,kdy by část chorvatského pobřeží patřila českým hoteliérům😅😅😅
Petr Bosák je typický buran, i když z Prahy 4. Jestli jezdí Češi do Chorvatska na smažák, těžko to víc komentovat...to fakt mentálně bolí.
Podívejte se třeba na jídelní lístek Havelské (České) koruny, tam je smažák s bramborem za 151,- ovšem bez tatarky. Tuším: havelska-koruna.cz Je to v úplném centru Prahy. V padáži Světozor je podobná jídelna pro hladové. Ale asi ne na večeře s partnerkou...
Nikdy jsem si u moře nedávala smažený sýr, vlastně ani nikde jinde. Copak to je nějaký ukazatel cen? Před měsícem jsme se z Chorvatska vrátili, na naše příšerné ceny ale nemají.
Tak do Chorvatska jezdím od roku 1993 a teď tady poprvé čtu, že někdo chce jíst v Chorvatsku smažený sýr. Nikdy jsem ho nikde ani na jídelním lístku neviděl, ale jako jachtař jsem čas trávil na ostrovech.
No, co na to říct..do Chorvatska jezdíme 10 let, nikdy jsem si tam smažák nedával a upřímně ani nevím, že ho tam v restauracích nabízí..možná ne v těch, kam chodíme my..