1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Tak jim tam nejezděte! Co je nám do toho, co u nich stojí jídlo? Ať si to chálujou sami. Hlavně to neřešte děláním ostudy s lanšmítem.

7
Před 3 roky
Jan Stýblo

Jasně, paštika je vhodnější.

4
Před 3 roky

Když jsme stupidní pojídači smažaku.... Vždyť se to vždy jedlo jen proto, že to nic nestálo. Navíc když mají ryby za hubičku, tak vůbec nechápu...

2
Před 3 roky
Václav Rubáš

Prosím, dejte typ, kde mají ryby za hubičku? Já jsem na ně ještě nenarazila. Všude z výběru jídel nejdražší🙈

3
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Co se všichni diví plno lidí, v moři plavou výkaly,hluk od kufru s koleckami no prostě chtěj tam jen tolik lidí co se tam vejdou a nee precpany pláže restaurace no tak co by zlevnovali

4
Před 3 roky

Ještě sem do špaňelska denia,gandia,xeraco.pěkné pláže I okolí,jak na kolo,tak pěší turistiku a ceny mnohem menší než v chorvatsku moře 26°C a čisté pláźe I moře.žiju tu 6 let a už bych nemněnil.

1
Před 3 roky

Pronajímá apartmán na Zadaru? Snad v Zadaru. Nebo že by v Čechách pronajímat na Brně nebo na Olomouci? Blbečkové, naučte se česky!!!!

7
Před 3 roky
Pavel Velický

Na Vsetine! 😉

Před 3 roky

V Chorvatsku jsem byl mnohokrát, ale smažák jsem tam nikdy neviděl a ani by mi nenapadlo, že ho tam někde dělají. Je plno jiných možností.

2
Před 3 roky
Luděk Solar

Já tam jezdím pravidelně každý rok a mají ho tam,záleží asi kam jezdíte.

Před 3 roky

Chorvatsko dávno není co bylo, jsou rozežraní a pálí to jak je napadne, je to rok od roku horší. To už je lepší někam letět než se trmácet autem.

5
Před 3 roky

Jsou to jen vyčůraní jugoši a vždycky byli!!!!!

6
Jiří Bittner

Stejné je to i tady i jinde, kde se dá vydělat. Stačí mi jet třeba na Lipno a má to dražší než u moře.

1
Před 3 roky

Známý jezdí už roky do Chorvatska a pořád na stejné místo a pořád si stěžuje a pořád tam jezdí....co k tomu říct

15
Před 3 roky
Ondřej Bláha

To uz zavani ale nejakou obsesi 🙂

1
Před 3 roky

Mě zvedá ze židle jak někdo může ještě cestovat do Chorvatska 😂😂😂

Asi choré české hlavy jenom už 🤮🤮🤮

8
Před 3 roky
Jiri Tango

proč? Chorvatsko je krásná země, ne každý tam jede aby vyvalil svůj pivní mozol na pláži a chlemtal pivo, které si dovezl.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA