Tak jim tam nejezděte! Co je nám do toho, co u nich stojí jídlo? Ať si to chálujou sami. Hlavně to neřešte děláním ostudy s lanšmítem.
Jasně, paštika je vhodnější.
Když jsme stupidní pojídači smažaku.... Vždyť se to vždy jedlo jen proto, že to nic nestálo. Navíc když mají ryby za hubičku, tak vůbec nechápu...
Prosím, dejte typ, kde mají ryby za hubičku? Já jsem na ně ještě nenarazila. Všude z výběru jídel nejdražší🙈
Co se všichni diví plno lidí, v moři plavou výkaly,hluk od kufru s koleckami no prostě chtěj tam jen tolik lidí co se tam vejdou a nee precpany pláže restaurace no tak co by zlevnovali
Ještě sem do špaňelska denia,gandia,xeraco.pěkné pláže I okolí,jak na kolo,tak pěší turistiku a ceny mnohem menší než v chorvatsku moře 26°C a čisté pláźe I moře.žiju tu 6 let a už bych nemněnil.
Pronajímá apartmán na Zadaru? Snad v Zadaru. Nebo že by v Čechách pronajímat na Brně nebo na Olomouci? Blbečkové, naučte se česky!!!!
Na Vsetine! 😉
V Chorvatsku jsem byl mnohokrát, ale smažák jsem tam nikdy neviděl a ani by mi nenapadlo, že ho tam někde dělají. Je plno jiných možností.
Já tam jezdím pravidelně každý rok a mají ho tam,záleží asi kam jezdíte.
Chorvatsko dávno není co bylo, jsou rozežraní a pálí to jak je napadne, je to rok od roku horší. To už je lepší někam letět než se trmácet autem.
Jsou to jen vyčůraní jugoši a vždycky byli!!!!!
Stejné je to i tady i jinde, kde se dá vydělat. Stačí mi jet třeba na Lipno a má to dražší než u moře.
Známý jezdí už roky do Chorvatska a pořád na stejné místo a pořád si stěžuje a pořád tam jezdí....co k tomu říct
To uz zavani ale nejakou obsesi 🙂
Mě zvedá ze židle jak někdo může ještě cestovat do Chorvatska 😂😂😂
Asi choré české hlavy jenom už 🤮🤮🤮
proč? Chorvatsko je krásná země, ne každý tam jede aby vyvalil svůj pivní mozol na pláži a chlemtal pivo, které si dovezl.