1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Smažák 😋😋😋,ten můžu pořád 👌...

12
Před 3 roky
Jaroslav Jachau

Fajn, ale na dovolený ho nechceš. Těch 14 dní chceš žrát něco, co doma prostě nemáš..

5
Před 3 roky

Mně fascinuje, že lidi každej rok jezdí k moři, jakémukoliv a kdekoliv a když se podíváte na Prostřeno, tak mořské produkty nežerou. Na co tam teda jezdí? Přeci zkusím všechno, proto cestuji nebo ne? Když chceš smažák, tak buď v Čechách a mazej na koupaliště. Opravdu jsme národ buranů.

35
Před 3 roky
Ivana Nekvasilová

Mam to zjisteno, lidi jezdi jen pro pocit ze jsou u more ale koupou se tam v bazenu 🙂 Neni to tedy nejaka koupana v mori jak se na prvni pohled muze zdat 🙂

10
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

Smažený sýr nejím, obzvlášť v hospodě. Ale Chorvatsko vynechám z jiných důvodů. Hezkou dovolenou.

19
Před 3 roky

,,Hodně lidí bylo strašně naštvaných. Čechům nejvíce vadí, že se zdraží právě smažený sýr, jelikož je to jejich nejoblíbenější jídlo."

To vadí možná panu Bosákovi, jeho rodině a pár autistům jim podobných. Mně třeba nikdy nenapadlo dát si v Chorvatsku smažák.

46
Před 3 roky
Jaroslav Móler

Mě to nenapadne ani u nás 😁

25
Před 3 roky

Opět pouze hejty ,nojo začíná sezóna vy jelita co. Zkušenosti stare týden, ceny jak u nás něco levnější něco lehce dražší. Bože kdo věří těmto lžím ať jede podporovat Afriku atd....10 dní svůj dům 50 metrů do moře, klid žádný shon strava restaurace i doma denně výlety loď skútry buginy....sakumprásk i s cestou a všemi poplatky 55000,. Chleba 1,30 mléko 1,70 olej 1,50.......samozřejmě když se někdo předvádí a da si v Baru na pláži mořské plody pro celou rodinu tak nemůže brečet že zaplatil 2500,. ale stačí zajit o par metrů z pláže na ulici a zaplatite 1000,. Takže suma sumárum když na to nemáš tak tam nelez.

24
Před 3 roky
Michal Matějka

55 000 tisíc Vám přijde za hubičku ? 🤔🙈

4
Před 3 roky

Do Chorvatska nejezdím a podporovat jejich zlodějinu nebudu.

36
Před 3 roky
Roman Maleček

Když tam nejezdite, jak můžete tvrdit že zlodějinu. Hodně lidí usuzuje pouze z toho co mu naserviruji a stále dokola vnucují. Jezdíme tam několikrát do roka, a řekla bych že ceny v obchodě stejně jako u nás. Něco levnější něco dražší. A ano pokud půjdu do destinací které jsou předražené i u nás, tak je to drahé. V Čechách také nepůjdu na večeři na Staroměstské náměstí, ale mimo, kde jsou ceny příznivější.

25
Před 3 roky

Tak v Chorvatsku si přece většina Čechů ohřívá jídlo co se uvařilo a zavařilo ještě doma v paneláku ne? 🤗 Přeci nebudou v zahraničí jist "jejich jídla". Každý cizinec všude na světě přeci musí rozumět český (proto na něj také češtinou pomaleji mluvíme aby lépe chápal) , podávat smažák, utopence a řízek z bramborem. 🤔

11
Před 3 roky

co je to za kecy? do HR jezdím cca 25 let a nikdy jsem nikde nenarazila na smažák! A to jsem jezdila jak do známých destinací, tak mimo ně, co je tam ve velkém, tak jsou ryby, pizza, lasagne a jejich klasika, mleté maso na způsob čevabčiči atd... tento článek je neskutečný kec, výplod něčí fantazie

10
Před 3 roky
Ludmila Nováková

Plážový bar Bova v Duce dostanete smažák cestovní kancelář Hap tour Liberec

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Jděte s tím Chorvatskem už do prkena!!! Tak ať tam ti lidé nejezdí , když se jim to nelíbí. Moře není jenom v Chorvatsku a také to není středobod světa. Tak jeďte jinam!!!!!!!

46
Před 3 roky
Josef Dvorak

Přesně !!! Byl jsem tam cca 2 za život! A to jen odtah , těch co se tam cpou!🤣a kleklo jim tam auto!!! Jinak na dovolenou ne! Jsou lepší a krásnější místa! Chorvatsku zdur🤣

9
Před 3 roky

Jen trapáci jezdí každým rokem do Chorvatska,"protože jsem u moře a je to levný" a s sebou plné tašky žrádla,abych moc neutratil. Co to je za dovolenou, když bude muset ženská týden stát u plotny,jak pipina. To raději zůstanu doma.

20
Před 3 roky
Jan Kouba

proč ženská?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA