Smažák 😋😋😋,ten můžu pořád 👌...
Fajn, ale na dovolený ho nechceš. Těch 14 dní chceš žrát něco, co doma prostě nemáš..
Mně fascinuje, že lidi každej rok jezdí k moři, jakémukoliv a kdekoliv a když se podíváte na Prostřeno, tak mořské produkty nežerou. Na co tam teda jezdí? Přeci zkusím všechno, proto cestuji nebo ne? Když chceš smažák, tak buď v Čechách a mazej na koupaliště. Opravdu jsme národ buranů.
Mam to zjisteno, lidi jezdi jen pro pocit ze jsou u more ale koupou se tam v bazenu 🙂 Neni to tedy nejaka koupana v mori jak se na prvni pohled muze zdat 🙂
Smažený sýr nejím, obzvlášť v hospodě. Ale Chorvatsko vynechám z jiných důvodů. Hezkou dovolenou.
,,Hodně lidí bylo strašně naštvaných. Čechům nejvíce vadí, že se zdraží právě smažený sýr, jelikož je to jejich nejoblíbenější jídlo."
To vadí možná panu Bosákovi, jeho rodině a pár autistům jim podobných. Mně třeba nikdy nenapadlo dát si v Chorvatsku smažák.
Mě to nenapadne ani u nás 😁
Opět pouze hejty ,nojo začíná sezóna vy jelita co. Zkušenosti stare týden, ceny jak u nás něco levnější něco lehce dražší. Bože kdo věří těmto lžím ať jede podporovat Afriku atd....10 dní svůj dům 50 metrů do moře, klid žádný shon strava restaurace i doma denně výlety loď skútry buginy....sakumprásk i s cestou a všemi poplatky 55000,. Chleba 1,30 mléko 1,70 olej 1,50.......samozřejmě když se někdo předvádí a da si v Baru na pláži mořské plody pro celou rodinu tak nemůže brečet že zaplatil 2500,. ale stačí zajit o par metrů z pláže na ulici a zaplatite 1000,. Takže suma sumárum když na to nemáš tak tam nelez.
55 000 tisíc Vám přijde za hubičku ? 🤔🙈
Do Chorvatska nejezdím a podporovat jejich zlodějinu nebudu.
Když tam nejezdite, jak můžete tvrdit že zlodějinu. Hodně lidí usuzuje pouze z toho co mu naserviruji a stále dokola vnucují. Jezdíme tam několikrát do roka, a řekla bych že ceny v obchodě stejně jako u nás. Něco levnější něco dražší. A ano pokud půjdu do destinací které jsou předražené i u nás, tak je to drahé. V Čechách také nepůjdu na večeři na Staroměstské náměstí, ale mimo, kde jsou ceny příznivější.
Tak v Chorvatsku si přece většina Čechů ohřívá jídlo co se uvařilo a zavařilo ještě doma v paneláku ne? 🤗 Přeci nebudou v zahraničí jist "jejich jídla". Každý cizinec všude na světě přeci musí rozumět český (proto na něj také češtinou pomaleji mluvíme aby lépe chápal) , podávat smažák, utopence a řízek z bramborem. 🤔
co je to za kecy? do HR jezdím cca 25 let a nikdy jsem nikde nenarazila na smažák! A to jsem jezdila jak do známých destinací, tak mimo ně, co je tam ve velkém, tak jsou ryby, pizza, lasagne a jejich klasika, mleté maso na způsob čevabčiči atd... tento článek je neskutečný kec, výplod něčí fantazie
Plážový bar Bova v Duce dostanete smažák cestovní kancelář Hap tour Liberec
Jděte s tím Chorvatskem už do prkena!!! Tak ať tam ti lidé nejezdí , když se jim to nelíbí. Moře není jenom v Chorvatsku a také to není středobod světa. Tak jeďte jinam!!!!!!!
Přesně !!! Byl jsem tam cca 2 za život! A to jen odtah , těch co se tam cpou!🤣a kleklo jim tam auto!!! Jinak na dovolenou ne! Jsou lepší a krásnější místa! Chorvatsku zdur🤣
Jen trapáci jezdí každým rokem do Chorvatska,"protože jsem u moře a je to levný" a s sebou plné tašky žrádla,abych moc neutratil. Co to je za dovolenou, když bude muset ženská týden stát u plotny,jak pipina. To raději zůstanu doma.
proč ženská?