1600/1600Zbývá 1600 znaků

Je pravdou, že už jsem se, po deseti letech, for Fishing nezúčastnil. Na výstavě není co jiného k vidění, než co je standardně v nabídce e-shopů. Dobře, možnost 'osahat' si výrobek tu je, sice omezená tlakem ostatních zájemců. Besedy s předními rybáři vlastně mám také doma - na YouTube.

Takže letos jsem ušetřil čas, peníze a zážitek z tlačenice, za což jsem si pořídil věci na rybářskou sezónu.

Ale ano, nebyl jsem v Letňanech!

10
Před 26 dny

Když jsem byla holka, cca kolem r.1973, tak jsme na dovolené chodili klidně na oběd do jedničky restaurace. Časy se změnily. Dnes když jedeme třeba do ZOO, vezu jídlo a pití s sebou. Děcek je pět 2dospělí + 3 děti + já. Něco s sebou do batohu, zbytek necháme v autě. Jídlo, pití, mlsání, ovoce, zelenina. Stačí parkování a vstupné, nějaká atrakce dětem..... Jo, bejvávalo.......

7
Před 26 dny
Radmila Lackova

Zde na Vysočině,Dršková polévka-90,- kč.Na Vagóně-Bůločka s oschlím sýrem a lupínek salátu-70.- kč.

Dříve jsme jezdili do Chorvatska s paštikama a dneska u nás totální katastrofa.Jedeme na výlet,plyn.vařič,klobásu a rohlíky si koupím.Žena uvaří polévku,guláš,zastavím,vyndám stolek a židličky.Vše si ohřejeme a za pár korun je oběd.Do divadla,na hrad,zámek,tam kde se platí nejdem.V dodávce mám všechno,postel ,vařič,lednici,dřez,telku s rádiem,venkovní sprchu a plyn topení.Do kempu nejdeme,proč platit za vykouřencema s cigárama,všude samej čokl,řev a bordel.Smrad z ohnišť.A zastavím si kde chci.

Zobrazit další 2 reakce
Před 27 dny

Je to tak, že provozovatelé občerstvení se snaží vydělat co nejvíce na měsíce, které jsou slabší nebo se jim ani nevyplatí rezervovat si místo na akci. To je pochopitelné a kdo by to dělal jinak? Mě spíš zaráží to, že 3/4národa dává jasně najevo, jak je nespokojená s finanční situací a pak jsou tito lidé schopni dát za kolikrát kousek žvance na tácku, bez obsluhy s plastovým příborem úplný nesmysl. Pak si stěžovat. Tomu nějak nerozumím. Byl jsem tam jako každý rok ty 2hod. jsem to dal a pak se najedl "jako člověk" v restauraci. Hezký večer a "Petrův zdar".

10
Před 27 dny

Cenu zboží určují zákazníci podle toho jakou jsou ochotni zaplatit.

4
Před 26 dny
Jan Slavíček

Kdyby tam slušný podnikatel prodával za nízké ceny tak mu ten stánek zapálí.

Před 27 dny

Pražtí pepíci jsou prostě zloději ...zažil jsem to už několikrát na koncertech kde byly ceny rovněž přemrštěné....

32
Před 27 dny
Franta Sedlák

Před pár lety chtěli v Brně uspořádat podobnou výstavu. Pronájmy byly tak vysoké,že se přihlásilo jen velmi málo vystavovatelů a pro "malý" zájem byla výstava zrušena. Ostatně proč si teda podobnou výstavu neuspořádáte někde u vás ? A můžete mít i nízké ceny a konečně to těm pražákům "nandat."

2
Před 27 dny

Myslím že to je zavádějící, jim každý den až pozdě večer, ale se vším všudy, večer se natřískam zrajícíma sýrama s plísní, zajim to domácím salámem s čerstvě upečeným chlebem namazaným cerstvě vytlouklým máslem.. občas to proložíme smaženým Buckem nebo plátkem krkovice.. a jsem spokojenej.. a obden si i těch pět vajíček dám..

4
Před 27 dny
Michal Talpaš

Za 400 si tím pádem dopřeju jídlo na/za celý den a je mi dobře, jen slabý kousky musí svačit na co přijdou.

2
Před 26 dny

Chodím tam už dlouho, dříve byl každý stánek s občerstvením od jiné firmy.

Ochutnal jsem to a zase to , bylo to super.

Jezdili jsme na rybářské výstavy protože tam byly slevy. Teď jsem usoudil že bude lepší to nakoupit u rybářských potřeb u nás ve městě a dát si normální slušný oběd. Za vstup 250 Kč a parkování 200 Kč už máte slušný oběd.

A když už budu příště chtit vidět novinky , tak do baťůžku 3 housky se salamem a láhev s ochucenou vodou.

Ale nejspíš jsem tam byl letos naposledy.

1
Před 26 dny
Jaroslav Červenka

Taky,nic co by se nenašlo na eshopech,příklad přívlačový naviják delphin novinka Technix ale nikdo nedokázal odpovědět kdy bude na trhu

Před 27 dny

Tak nevím za mě asi celkem v pohodě ne když to lidé dají tak asi jo no já tam byl též a v klidu jsem se bez obešel a oběd proběhl déle a v jiných místech a pro 2 dospělé a 2 děti oběd se vším za 600 tak za mě celkem fajn a kdo chtěl podpořit občerstvení tam podpořil každého věc a problém 🤣🤣

4
Před 26 dny
Petr Kučera

Každého věc, v pohodě, ale v tom případě držím hubu.

Zobrazit další reakci
Před 27 dny

Strávil jsem tam se synem celý den. Přijeli jsme v 20 min předem a parkovali v pohodě na P+R za 50 na den pár set metrů od PVA. Obědvali jsme se v jedné ze dvou samooblužnÿch restaurací uvnitř. Celá pizza, 4 kuřecí paličky s omáčkou, hranolky, 0,5l Plzeň, 0,5l cola celkem za 590 Kč. Porce velké. Za mě OK. Stánky na stojáka nedávají smysl

4
Před 26 dny

Chodíme si k vodě odpočinout a když se zadaří chytit něco na gril je to bonus navíc . Když ne , tak se stavíme cestou domů u řezníka. Nechodíme na ryby abychom udivovalo ostatní výbavou. Teď už to u vody pípa , píská a to už není rybařina. Naházet tam pytel krmení a pak si hrát na rybáře to mě nikdy bavit nebude.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt