Tvl, další článek na téma vysokých cen. Smiřte se s tím, že to je trh. Ceny jsou takové, jaké je zákazník ochoten zaplatit.
Upřimně nabídka tam moc dobrá nebyla,vše na feedr a vláčení,zlevněné splávky,nic v podstatě na položenou,obyčejného policajta byste skoro nenašli,za 300 Kč vstup,reklamní akce,pivo Plzen za 69...
Tržní ekonomika, nabídka, poptávka. Pokud zákazník koupí tak prodávající nemá důvod zlevnit. Já bych to nedal a nedám. Nikdy a nikde. Mám cenový strop za oběd 150 korun, a to ho chci na talíř a v restauraci.
Jojo, srdnatí Češi. Zanadáváme si, uděláme si vtip a ... koupíme nesmyslně předražené. Takže to příští rok bude o stovku víc. A pak nezapomeneme nadávat na fyjalovu drahotu.
Jen se z toho Fialy nepodělej.
breč, ale cáluj, nechceš brečet, tak necáluj,u vody ti děti zblajznou ze zvědavosti i obyčejnej chleba, kterej chceš hodit bělicím.tak je vezmi hezky k vodě, s prutem na brčko .neboj i tam v případě neuspěchu budou mít data.
Na takovouhle akci už bych nejel, ani kdyby mi za to platili. Dřív jsem jezdil na Motocykl, ale naposledy to bylo tak před 15 lety. Postupně se z toho všeho stala pouťová záležitost.
Ono si stačí zajet do rybářské Třeboně, to se panenky protáčejí jako cetrifuga. Je potřeba vystavit traktory na hranicích a ochromit města.
Ja když někam jedu na podobnou akci tak di koupím 10 housek, namažu je máslem buď s uherákem nebo turistou na plátky kysela okurka do batohu flaška piti, termoska s kafíčkem a hotovo.
máte si přinést svačinku sebou a nemuseli by jste platit vysoké ceny, každý má na výběr a kdo podporuje darebáky a zloděje, ať si nestěžuje.... 🙂
Už léta si na podobné akce nosím svačinu a vlastní pití a jsem v pohodě. Kdyby to tak udělali všichni, rychle by šly ceny dolů.
Počínám si podobně. Mám to pak bez fronty, bez rozčilování, že jaký to blivajz za drahé peníze jsem dostal. Spoléhám se na sebe a ne na stankáře. Vím co jím i co piju a za mnohém měně peněz.