1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 27 dny

Tvl, další článek na téma vysokých cen. Smiřte se s tím, že to je trh. Ceny jsou takové, jaké je zákazník ochoten zaplatit.

41

Upřimně nabídka tam moc dobrá nebyla,vše na feedr a vláčení,zlevněné splávky,nic v podstatě na položenou,obyčejného policajta byste skoro nenašli,za 300 Kč vstup,reklamní akce,pivo Plzen za 69...

2
Před 27 dny

Tržní ekonomika, nabídka, poptávka. Pokud zákazník koupí tak prodávající nemá důvod zlevnit. Já bych to nedal a nedám. Nikdy a nikde. Mám cenový strop za oběd 150 korun, a to ho chci na talíř a v restauraci.

2
Před 27 dnyUpraveno

Jojo, srdnatí Češi. Zanadáváme si, uděláme si vtip a ... koupíme nesmyslně předražené. Takže to příští rok bude o stovku víc. A pak nezapomeneme nadávat na fyjalovu drahotu.

4
Před 26 dny
Raddomír Terber

Jen se z toho Fialy nepodělej.

1
Před 26 dny

breč, ale cáluj, nechceš brečet, tak necáluj,u vody ti děti zblajznou ze zvědavosti i obyčejnej chleba, kterej chceš hodit bělicím.tak je vezmi hezky k vodě, s prutem na brčko .neboj i tam v případě neuspěchu budou mít data.

1
Před 27 dny

Na takovouhle akci už bych nejel, ani kdyby mi za to platili. Dřív jsem jezdil na Motocykl, ale naposledy to bylo tak před 15 lety. Postupně se z toho všeho stala pouťová záležitost.

2
Před 27 dny

Ono si stačí zajet do rybářské Třeboně, to se panenky protáčejí jako cetrifuga. Je potřeba vystavit traktory na hranicích a ochromit města.

1
Před 27 dny

Ja když někam jedu na podobnou akci tak di koupím 10 housek, namažu je máslem buď s uherákem nebo turistou na plátky kysela okurka do batohu flaška piti, termoska s kafíčkem a hotovo.

Před 26 dny

máte si přinést svačinku sebou a nemuseli by jste platit vysoké ceny, každý má na výběr a kdo podporuje darebáky a zloděje, ať si nestěžuje.... 🙂

1
Před 27 dny

Už léta si na podobné akce nosím svačinu a vlastní pití a jsem v pohodě. Kdyby to tak udělali všichni, rychle by šly ceny dolů.

4
Před 26 dny
Alena Mašková

Počínám si podobně. Mám to pak bez fronty, bez rozčilování, že jaký to blivajz za drahé peníze jsem dostal. Spoléhám se na sebe a ne na stankáře. Vím co jím i co piju a za mnohém měně peněz.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt