Takovéto ceny jsou běžné na všech mezinárodních letištích; prostě to tak je, je to - v porovnání s běžnými hospodami - drahé. Ale nikdo vám nebrání vzít si ssebou svačinu.
Když na to nemám, tak tam přeci nelezu. Sodovka v automatech se dá koupit za 25 Kč a všechno ostatní si můžu vzít sebou. Cenu tvoří trh, takže skuhrani nad drahými cenami je trošku zbytečné, protože kdyby to nikdo nekupoval, tak by tam prostě oběd 400 Kč nestál.
Ne, ti obchodnici a retezce jsou prasaci, kteri zneuzivaji situaci. Proste to nekupujme! Oni to budou vyhazovat a zacnou prodelavat. Jinak to nepujde!!!
S tímhle souhlasím :-)
Bych jim to hodila na palici,v Miláně žádná pizza 16 euro nestojí,pokud si dám obyčejnou normální stojí 12 eoro,samozřejmě záleží kde a jakou,píší jenom,že se dá....chtělo by ,aby se jim na to lidi vykašlali
A mají se z ní 2 až 3 lidí... Alespoň u nás to tak platí... Takže osoba je pak max 6 euro
Dobrý den, vše je pouze o tom zda se setká nabídka s poptávkou, pokud budou lidé kupovat tousty za 2000,-Kč, proč by se za tu cenu neprodávali.... Když jim to lidi kupovat nebudou, budou muset upravit svojí cenovou politiku. Nikde není psáno, že si přes bezpečnostní kontrolu na letišti nemůžete vzít vyobrazené tousty. Určitě se v Bille na Ruzyni dá leccos koupit za normální ceny.
Tak jsem četla, že ti co se diví jsou burani. Nastala doba, kdy se zase berou řízky na cestu z domova. A ti neburani si to tam můžou dát.
No, to jsou třeba i socky, co si zahrajou na honoru a pak mají třeba exekuce 🤣 Já ty peníze mám, ale za tohle je prostě nedám 😁
prej ,,čekala cenu kolem 50 korun" 😂😂😂😂 v Praze. Na letišti. V Mövenpicku. Njn, burani.
Paní napsala jen svůj názor a proto je "buranka"...? Třeba nemá takový cestovatelský přehled a nebo jen nechtěla podporovat tyto lichváře. Přečtěte si to po sobě ještě jednou Alexandro a zamyslete se nad tím, jak opovrhujete člověkem... Chtělo by to více úcty, tedy jestli víte co to slovo vyjadřuje.
Nechápu proč vám to všem přijde drahé, na letišti nejspíš nejíte dvakrát denně. Zamyslete se nad tím co nás stojí v zahraničí jídlo a kafe na obyčejné pumpě ! Vůbec mi nevadí pivo za 200 jedu na dovolenou a deset jich nevypiji. A cizinci ať si to zaplatí jako my u nich.
Je třeba odpočítat DPH, sociální, zdravotni, daně a to je půlka ceny jídla v restauraci. Ještě že máme tolik státních zaměstnanců co si pak ty peníze,,rozdělí,,.
Všechno je to o tom, že u nás politici tlačili na nízké platy kvůli nízké nezaměstnanosti a konkurenceschopnosti firem. A tak po třiceti letech jsme v průměru stále na polovičních a třetinových platech.