Panu Hučínovi trochu hučí v hlavě. Řekl bych tomu profesionální deformace. Tady přesně vidíme potvrzení jeho vlastních slov, že to nebude nic hezkého. Z jakého titulu tady mluví o pochybných subjektech? Co je na kom pochybného a jak vypadá to napojení na Rusko? To znamená, že cokoliv nového je pochybné a napojené na Rusko? Je tohle normální? Na druhou stranu, ať si říká co chce, nějaký pan Hučín, co je mi do něj? Alespoň víme, koho máme před sebou 😁
To je zase hozený nesmysl do veřejného prostoru manipulátorem z jehož utvořených účelových vět, vyznívají nenávistné ataky, hlavně konstrukce a domněnky, které jsou od věcné kritiky Konečné (nejsem určitě její sympatizant) vzdáleny na hony. Ostatně tito rádoby spravedliví a objektivní agenti BIS, výraznou inteligencí, právním a společenským vědomím nijak zvlášť a zrovna nevynikají. Ano, lidé s tvrdou věcnou kritikou, věcným a adresným názorem jsou pro podobné novodobé totalitní trotly i tuto hloupou vládu nebezpeční. A jak je možné dovodit, tak vlastně i já, Babiš, Schillerová, Vondráček a další.
Dobrý den. Ať se na mne pan nezlobí, ale 30 let po revoluci nesundal rudé brýle. Jsme ukotvení v EU a Nato. A pokud respektuje plluralitu názorů, tak ať nechá na lidech...I těch méně přemýšlivých...jak se orientují v současném světě. Česká republika je jedna z nejbezpečnějších zemí na světě a neznám nikoho kdo by chtěl tuto situaci měnit. A to co píše o různých lidech kdy uvádí soukromá data a dokonce informace o tom jak začal pracovat na nějakém 17 letém klukovi.....smutné. Patrně zapomněl, že porevoluční vládci dali generální pardon komunistům včetně nejvyšších představitelů ve všech strukturách společnosti. A první porevoluční premiér byl nomeklaturní komunistický kádr Marian Čalfa. Netvrdím, že Rusko stejně tak jako jiné země neprovádí vlivové operace. Jen s ohledem na to jak se naše země vyvijí a kam se orientovala bych vůbec nepodceňoval lidi v české republice. Myslím, že velmi dobře ví kdo má jaký jedovatý jazyk a kdo přemýšlí pro lidi a opačně.
Tak čím byl otec Konečné snad dnes nebudeme řešit, to by jsme se dostali na jejich úroveň kdy původ či přesvědčení rodičů kazilo kádrový profil potomkům. Konečná je populistka která moc dobře ví co chtějí lidé slyšet a my, místo řešení jejího otce, bychom po ní měli chtít aby když už problém pojmenuje, také navrhla jeho řešení, to je jediné co na tyto žvanily platí.
Stále lepší než komuniští kolaboranty pětikolky, ptám se kdo vrací komunisti k moci?Koho dosadili na hrad?A to píši, ze zkušeností,Otec a my jsme trpěli, v 50 letech, mně zavřeli otce,za bolševíka jenom zato že nepodepsal JZD v obci.A za kečup vlády ,je to tu znova.Věřil jsem jím po Listopadu 89,ale dnes budu volit ANO,protože ne kradou demokracii,to ani za totače si bolševík nedovolil co dělají.veřejně ohýbají zákony ve svoje zlodějské ambice v této zemi.Dnes jeto flustrace v této zemi.Oni ani neví co činí.A potom se obrací na zahraničí, když jím 2/3 národa nevěří!!! Tam můžou v klidu ještě lhát, že kůň je u nás kráva a těle je koza a Česko se nachází v Africe to budou ideální voliči, kteří by mněli rozhodnout o Česku.A tak to chtějí získat volitelé ,protože jích Česky volič už nezajímá a hlavně důchodci možná osloví i „Volinské Čechy", který jsou jím blíž,Ale občané který celý život dřeli a budovaly vybudovali silné Československo a teď novodobý vládci, jím ho rozkrádají a už si nedají vysvětlit, ze zkušenosti že zloděj se dá poznat od poctivce, i jenom podle chování. Uvidím jak se zachová novodobá cenzura.Projistotu jsem si to to uložil do archivu,pro případnou konfrontaci z dnešní cenzurou.Abych případně článek mohl uveřejnit,jinde.Díky bohu ,že jsou ještě taková média.
Hučíne, co takový soudruh otec jakési Nerudové, soudruh otec tvého prezidenta Pavla atd..
I v této problematice jsem se v řadách FBIS a BIS výrazně angažoval a to byl také mimo jiné důvod proč jsem byl jako důstojník BIS v r. 2001 zatčen, tajně souzen a nakonec zproštěn veškerých obvinění.
Jak můžete vytahovat takovéhle drby nějaké politický, když za minulého režimu ,mohla být tak pionýrskou.Nevadi Vam Pávek a jeho bolševická rodina.To jsme to dopracovali 35let po revoluci,tady budeme obhajovat kdo byl větší nebo menší bolševik a jeste si zvolíme bolševického rozvědčíka s vysokou skolou KGB do reprezentace statu.
Nikdy nebyl rozvědčík a nikdy nestudoval VŠ KGB. Chápu, že ho nemusíte, ale vymýšlet si taky nemusíte. Stačí to, co je o něm známo. Netřeba nic přidávat. Pěkný den.
No dobře, Hučína vynechám, ten se odkopal již před mnoha lety. Zmíním jenom takový nesmyslný blábol, pravda zapadající do dnešní doby. Žádný zemědělský tajemník nemohl nařizovat LM, jakou mají provádět činnost. To mohl udělat pouze velitel LM, který úřadoval na každém okresním výboru KSČ, samozřejmě i se svými podřízenými. Takže, ať si autor nevymýšlí blbosti o nějakém zemědělském tajemníku Konečném, který něco nařizoval LM ! V těchto lehce dohledatelnými okolnostmi z té doby, by se nemělo lhát. Pak vše působí příliš nevěrohodně.
Strašné.
Jak je vidět, tak na každého je jiný metr. Redaktor udělá rozhovor s nějakým podřadným neznámým příslušníkem BIS, kde si vyleje vztek na některé lidi a udělá ze sebe nejlepšího znalce. Celý národ se potom nad tím jeho blábolem hádá kdo má pravdu, kdo ne, jak jednoho vychovali rodiče správně a někdo za rodiče nemůže. Národe vzpamatuj se!
Nečistá předvolební hra začíná.