Odkdy je tento pán válečný veterán? Pokud vím, tak se o něm vždy mluvilo jenom v souvislosti s BIS. A ZVS zřejmě není na veterána. To bychom měli veteránů jak celé Sarajevo.
Od r. 2014: Odkaz
Kolik desetiletí budete řešit komunisty ? A co novodobí kapitalisti od počátku devadesátek,vše se rozprodalo a rozkradlo , a co potom budem řešit ?,když už nebude co, a nebudeme mít právo o něčem rozhodovat, snad jen to,že možná budeme mít právo na to,kde budeme pohřbeni,ovšem jestli bude někde místo .Nebyl jsem komunista, a nejsem proruský !!!
Nevím jestli do toho motat otce. V souvislostech v jakých dcera pokračuje asi ano. Nicméně paní Konečná je extrém a pro mě nevolitelná.
A nyní se dovíme také o otci a matce Pavla...Výborného...Fialy....Rakušana...atd....možná by z toho nejlepe vyšla Pekarová ...táta byl řezník...ale řezníci za komunistů byla šlechta...tak prašť jako uhoď...asi bychom se divili...všichni...
Proč se staví vlastně komunismus na protější břeh, než je fašismus a nacismus?
To vymysleli levicoví novináři za španělské, občanské války a Stalin toho později velmi rád využíval.
A jak je to ve skutečnosti?
Všechny tyhle tři totalitní a vražedné ideologie stojí na jednom břehu, na protějším je demokracie.
Jestliže podle Hučína je nikdy pracující komunistka Konečná nebezpečím pro naši demokracii,tak se chci zeptat,co je pro náš stát nikdy pracující Marek Benda?
A komunistická minulost prezidenta a jeho ženy vám nevadí? Jeho rodiče taky byli zarytými komunisty a sám Petr Pavel schvaloval a vítal invazi sovětských vojsk v roce 1968. Takže tendenčně napsaný článek jen aby se kydala špína na oponenty, kteří nesdílí ten "správný názor". Podotýkám, že jsem v KSČ nebyl a v 25 letech jsem vstup do strany odmítl.
Ač paní Konečnou opravdu nemám ráda a nechápu lidi, co jí poslouchají - netahejte do toho rodiče. Věnujte se jejím výrokům a činům. Co dělal její otec nemohla ovlivnit.
Taky vás nemám ráda, to je věc názoru, i když nejsem a nikdy komunistkou nebudu, tak paní Konečnou a její názory respektuji a nemám z ní špatný pocit, narozdíl od vás, co vše jen kritizujete, protože tím zabijete čas a nevíte co s časem jiného...běžte raději s postarší kamrádkou do cukrárny.
Tak jsem se konečně dozvěděla, který pako poslalo tenkrát na demonstranty ty milicionáře! Dobré vědět a pamatovat si to. Střílení do lidí, to je oč se jim jedná, když komunistům hoří koudel u zadnice.
Ultralevicoví tutani podporují ultrapravicový ruský fašismus. Naši komunisti drželi u moci nejtvrdšího vykořisťovatele dělnické třídy, který neplatil lidem ani zákonem danou minimální mzdu. To nevymyslíš.