1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Odkdy je tento pán válečný veterán? Pokud vím, tak se o něm vždy mluvilo jenom v souvislosti s BIS. A ZVS zřejmě není na veterána. To bychom měli veteránů jak celé Sarajevo.

13
Před 2 měsíci
Jozef Sec

Od r. 2014: Odkaz

Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Kolik desetiletí budete řešit komunisty ? A co novodobí kapitalisti od počátku devadesátek,vše se rozprodalo a rozkradlo , a co potom budem řešit ?,když už nebude co, a nebudeme mít právo o něčem rozhodovat, snad jen to,že možná budeme mít právo na to,kde budeme pohřbeni,ovšem jestli bude někde místo .Nebyl jsem komunista, a nejsem proruský !!!

2
Před 2 měsíci

Nevím jestli do toho motat otce. V souvislostech v jakých dcera pokračuje asi ano. Nicméně paní Konečná je extrém a pro mě nevolitelná.

9
Před 2 měsíci

A nyní se dovíme také o otci a matce Pavla...Výborného...Fialy....Rakušana...atd....možná by z toho nejlepe vyšla Pekarová ...táta byl řezník...ale řezníci za komunistů byla šlechta...tak prašť jako uhoď...asi bychom se divili...všichni...

15
Před 2 měsíci

Proč se staví vlastně komunismus na protější břeh, než je fašismus a nacismus?

To vymysleli levicoví novináři za španělské, občanské války a Stalin toho později velmi rád využíval.

A jak je to ve skutečnosti?

Všechny tyhle tři totalitní a vražedné ideologie stojí na jednom břehu, na protějším je demokracie.

11
Před 2 měsíciUpraveno

Jestliže podle Hučína je nikdy pracující komunistka Konečná nebezpečím pro naši demokracii,tak se chci zeptat,co je pro náš stát nikdy pracující Marek Benda?

1
Před 2 měsíci

A komunistická minulost prezidenta a jeho ženy vám nevadí? Jeho rodiče taky byli zarytými komunisty a sám Petr Pavel schvaloval a vítal invazi sovětských vojsk v roce 1968. Takže tendenčně napsaný článek jen aby se kydala špína na oponenty, kteří nesdílí ten "správný názor". Podotýkám, že jsem v KSČ nebyl a v 25 letech jsem vstup do strany odmítl.

Před 2 měsíci

Ač paní Konečnou opravdu nemám ráda a nechápu lidi, co jí poslouchají - netahejte do toho rodiče. Věnujte se jejím výrokům a činům. Co dělal její otec nemohla ovlivnit.

1
Před 2 měsíci
Alena Lauter

Taky vás nemám ráda, to je věc názoru, i když nejsem a nikdy komunistkou nebudu, tak paní Konečnou a její názory respektuji a nemám z ní špatný pocit, narozdíl od vás, co vše jen kritizujete, protože tím zabijete čas a nevíte co s časem jiného...běžte raději s postarší kamrádkou do cukrárny.

Před 2 měsíci

Tak jsem se konečně dozvěděla, který pako poslalo tenkrát na demonstranty ty milicionáře! Dobré vědět a pamatovat si to. Střílení do lidí, to je oč se jim jedná, když komunistům hoří koudel u zadnice.

14
Před 2 měsíci

Ultralevicoví tutani podporují ultrapravicový ruský fašismus. Naši komunisti drželi u moci nejtvrdšího vykořisťovatele dělnické třídy, který neplatil lidem ani zákonem danou minimální mzdu. To nevymyslíš.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt