Možná to počítání drahých aut není to pravé, ale stačí se podívat do nákupních center do cestovních kanceláří a pokud to někomu nestačí tak na letiště v době dovolených. Žijeme si jak prasata v žitě a někteří ještě nadávají.
Presne.... Mame se velmi dobre..... Zijeme v bezpecne zemi, s dobrym a dostupnym zdravotnictvim...s fungujicim a stedrym socialnim systemem....ani duchodci, pokud pracovali, se nemaji zle..... Jiste, jsou i vyjimky... .. Ale vetsina z nas se ma velmi dobre...
To je ale hloupej článek, chodit po Praze a počítat drahá auta.... to je asi stejný jako vyzdvihnout pražské mzdy a pak tvrdit jak se mají všichni líp než na západě.
Naopak, je to relita. Auta jsou výrazným důkazem životní úrovně.
V česku máme registrovaných více než 7,5 milińů osobních aut na necelých 11 miliónů obyvatel, včetně dětí. Toť výraz obří chudoby.
Jsem si jist, že kdyby na té procházce spočítal polovraky obyčejných typů aut starší dvaceti let, tak by jich bylo mnohem více. Dokonce bych se odvážil tvrdit, že by tam bylo víc "bouráků", které zažily i komanče.
Kdž jste si "tak jist" tak to proveďte. Budete hodně zklamán. Daleko snadněji to zjistíte v evidenci motorových vozidel.
Je typickým českým zvykem najezdit za rok méně než 10 000 km. To pak auto vydrží do nekonečna.
Sám jsem učinil pokus sledování pohybu aut na velkém sídlišti. Byl jsem nemocný, a tak jsem z okna počítal, kolik aut vyjede za týden z parkoviště.
Mohu naprosto přesně doložit že:
54 % aut nevyje za týden vůbec z parkoviště
14 % aut jen jednou za týden
32 % vícekrát za týden.
Toť důvod "starých" aut. Není to důvod ekonomický, ale čistě praktický. Proč prodávat auto a kupovat nové, když s ním téměř nejezdím a stačí mi i staší kus.
Vidíte a já se podívám kolik jsem platil daň z nemovitosti nebo " ekologické " vytápění domu a nyní platím dvojnásobně... Tak mě s tím Bentley z umělecké rodiny vlezte na záda. A doufám, že každý bude volit podle sebe a toho jak se mu kdy žilo.
A o kolik se vám za tu dobu zvýšila výplata? To už neuvádíte, že?
Pan podnikatel nemá asi důchod ani průměrný plat. Proč nepočítal ceny v běžných obchodech s potravinami. Když už počítal drahá auta, tak měl také zveřejnit majitele těch aut. Určitě to nejsou průměrní občané této republiky. Připadá mi to jako provokace, že průměrná cena ze 600 set luxusních vozů je 2 miliony korun. To je nějaká pitomost. Možná to byly nějaké staré vraky a pár novějších, ale stejně nevím co tím chtěl pan podnikatel říci. Hlavně, že si počítal kroky. Co tímto chtěl autor tohoto článku sdělit obyvatelstvu Prahy opravdu nevím, jen vím, že je to zavádějící a účelové.
Hezký. Za 65 000 kroků 650 aut ( některých i luxusních). Ale já si stoupnu k metru a vidím za 20 minut tak tisíc lidí, co jezdí sockou. Taky je v Praze milion+ lidí, tak je jasný, že někdo má i peníze, ale každý soudný člověk ví, že to nejsou všichni. A bohužel ani všichni, kteří se snaží.
Tou sockou jezdí chytří lidé, co nechtějí stát v zácpách.
Hlavně že máme autopark v průměru starší 16 let blbec.
Autor článku sice naprosto postrádá smysl pro logiku, ale za to má velice vyvinutý smysl pro " humor". Ale ona to už bohužel pro mnoho lidí sranda není...
Mila slečno či paní, bydlíte někde na samotě v lese ? Kdybyste měla možnost cestovat a zajímat se o “svět” , tak byste se asi divila drahotě za hranicemi. Proč by se ČR měla lišit? Po volbách to Babiš všechno napraví , tak jako Trump v Americe , všechno bude zase levné …..
Jenom 616 drahých aut v evropském hlavním městě?? To je teda hodně málo, to ten pán svému guru Fialovi moc nepomohl
Napočítat takových aut 600+ je poněkud zavádějící hodnocení a pojem Fialova drahota je asi odvetou za dřívější drahotu Babišovu.