1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Velmi gratuluji panu Paroubkovi k opětovnému a doufám, že opět neúspěšnému návratu do politiky. Shromáždil skutečně "skvělou společnost příznivců". Komunisti, SPD, Marta Semelová jako zvláštní druh...ale někdo velmi podstatný mi tu velmi chybí!!! A kdo to je? SAMOZŘEJMĚ MARŤANI!!! Jak jen mohl Jirka na tyto VELMI DŮLEŽITÉ PETENTY ZAPOMENOUT??? TO JE OPRAVDU VELKÁ POLITICKÁ CHYBA!!! Jako aktivní a pracující důchodkyně velmi dobře chápu problémy se státním rozpočtem, s deficitem důchodového účtu, s růstem mandatorních výdajů. A rozhodně nepatřím mezi ty důchodce, kteří by se nedokázali uskromnit. Jsem si vědoma toho, že státní rozpočet totálně zdevastovala Babišova vláda v čele se "SKVĚLOU ALENKOU", která teď nejvíce řve a populisticky a vysoce manipulativně se snaží ovlivnit veřejné mínění. A hlavně se snaží využít důchodce a postavit je a jejich oprávněné zájmy proti ostatní společnosti. VÁŽENÍ, TATO PANÍ CHCE ROZDMÝCHAT POŽÁR MEZIGENERAČNÍHO SVÁRU A NESNÁŠENLIVOSTI!!!

Prosím všechny rozumné lidi - NEDOVOLME JÍ TO!!! A SAMOZŘEJMĚ VŠEM TAKOVÝM, KTEŘÍ CHTĚJÍ ZÍSKÁVAT POLITICKÉ BODY NA SNADNO OVLADATELNÝCH A MANIPOVATELNÝC LIDECH.

69
Před 3 roky
Marie Novotná

Vážená paní ,vy snad žijete v jiné republice. Nenádavejte na komunisty , vždyť bývalého vysoce postaveného komunistu máme prezidentem. Víte kolik je starých lidí , kteří celý život dřeli a dnes dřou opět , ale bídu s nouzí. Tito lidé to mají odnést. Tak to se pletete. Vždyť nám vládnou populisté , kteří v opozicí tvrdili že mají recept na ozdravení financí a teď po roce vládnutí tvrdí , že musí obrat důchodce.

23
Před 3 roky

V průběhu čtení článku se mi průběžně začalo dělat velice nevolno a měl jsem obavy jestli mne nepřepadla nějaká zákeřná choroba.

Až poté, co se mi tahle nevolnost zničehonic zmizela a vzápětí se opět zase vrátila s ještě větší intenzitou jsem zjistil, že je to vlastně jenom způsobeno tím, že můj pohled zavadí o Paroubkovu fotografii.

Jsem rád, že jsem vlastně v pořádku. 😄

13
Před 3 roky
Pavel Skoupil

Vidím, že ty doma zrcadlo nemáš. Na co taky!

3
Před 3 roky

O demonstraci byla malá informovanost. Je třeba, aby 11.3. byla obrovská účast veškeré současné opozice, to znamená, aby se všechny opozični síly spojily, tak jak to dokázala současná koalice a to vedlo např. až ke generální stávce.

61
Před 3 roky
Tomislav Klima

Tak to si tedy s chutí vychutnám, zřejmě myslíte SPDáky a Vrábelovce s russkými čepicemi že? Posledně jak táhli na ČT, byli vskutku roztomilí.

1
Před 3 roky

Lidé v opozici by se měli sjednotit podobně jako pětikolka a třeba založit i novou politickou stranu. Levicové strany byly odstaveny a mělo by se s tím možná začít něco dělat. Současná vládní politika bude velkou motivací.

4
Mojmír Švarc

A kdo za to může, že byly levicové strany odstraněny?

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

V

Předpokládám obrovský úspěch pana Paroubka. Ve spojení s Komunisty a dezoláty udeří obrovskou silou na koalici a s pomocí opozice otočí kolo dějin zpět , dopředu ni krok. Přesně tak si představuji výsledek konání seximozka.

16
Před 3 roky

Paroubku, ty nemáš moji úctu ani respekt! Jsi jen trapná figurka!

25
Před 3 roky

Kelnar, vy jste stejný komunistický šmejd jako ti zdivočelí frustrovaní důchodci a zkrachovalí "politici" co se tam sešli. Naštěstí ta Paroubkova akce skončí jako ty jeho všechny předchozí pokusy . Je to zoufalec, asi mu už docházejí peníze tak to zase zkouší ...

17
Před 3 roky
Jiří Kružík

Ubožáku, máš nějaký mindrák? Tak si ho běž léčit jinam.

11
Před 3 roky

První vláštovka - jak shodit tuto 5, demolici, nutno opakovat!!!

2
Před 3 roky

Nádhera,dobře placení bývalí i současní politici vedou lidi do protestů na věci na kterých se podíleli či na na nich dlouhodobě pracovali,kdo by jim chtěl po 32 rokách slibů věřit že to mysleli dobře když to dopadlo jako vždycky, nejdříve to šlo do předu,pak to začlo stagnovat a nyní již jdeme spátky, budem se s toho vzpamatovávat 50 roků,M.

5
Před 3 roky

Proč raději nešli podpořit akci mladých Ukrajinců "Bandera párty" do Plzně?

17
Před 3 roky
Thomas Hamíček

Myslím, že ukrajinská omladina by mohla jet zpátky domů, narukovat do 10. horské brigády s čestným názvem Edelwiss, a ne pařit v Aréně v Plzni... 😄

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA