Pročpak se bojí p. Pecková pustit funkci? Hejtmana má mít vítězná
strana, ať už jakákoliv ,a nikoliv koalice. A jinak poměrné rozdělení
mandátů .Jinak je to podvod na voliče a nemá cenu chodit volit,
pokud si to politici překroutí podle sebe. Proč je p. Pecková v takové
křeči ?
Boji se, až by na ní praskly jeji smečka.
Proč nenechají vládnout v kraji ANO, když vyhrálo? Zřejmě mají voliči pocit, že jim Jermanová nic neprovedla, tak ať si mají krajské vedení, jaké si zvolili, ne? Třeba se za rok zeptají, kdy už jim konečně vrátí, co jim vláda vzala, když to bylo moto voleb. Sice nevím co a už vůbec nevím jak by to krajští politici udělali, ale slíbili to, tak ať se ukážou.
to, že vyhrajete, je vám houby platné, když nejste schopní složit většinovou koalici. takže tím pádem vyhrál druhý, a třetí, pokud se teda dohodnou...
A co absolutní vítěz středočeského kraje s 38,5% ten bude " demokratický" vyšachován ze hry? Tam slovo demokratické volby tzn. Hlas a právo lidu si volit své zastupitelé nic neznamená?
A čí je chyba, že se s Babišovci, kromě komunistů a SPD, nechce nikdo kamarádit. Když složí radu, můžou vládnout. Na tom není nic složitého.
Pecková kvůli svému korytu udělá cokoli. Hlavní je - zbavit se Peckové!
Tak ještě, že to nedohadujete Vy. S ohledem na zisk preferenčních hlasů ji chce jako hejtmanku většina Středočechů.
Pana Skopečka považuji za neschopného univerzitního teoretika, něco jako Petr Fiala, byť "jen" na krajské úrovni. Pan Skopeček nikdy nic neřídil a teď chce řídit největší a nejbohatší kraj republiky?
ps - toto není vyjádření podpory pro paní Peckovou.
Viděl jsem ji nedávno na ČT a byla arogantní víc jak její soupeř z ODS
Máte pravdu druhá MPA
Peková, narozdil od Jermanove, neměla za 4 roky žádný korupční skandál, žádné malé domu pro rodinu, prostě dělala co měla. Takže za mě určitě hejtmanka. Žádnej Skopeček, žádnej další pohunek Bureše. Ti mají zlodejny v sobě zakódovány.
Milá paní Pecková za celé čtyři roky neudělala pro mě a část středočeského kraje,kde žijí vůbec nic,jen se až arogantně angažovala nám tady udělat NP a umístit nám sem její příznivce s oblíbence.věřím tomu, že tam kde žije je velmi oblíbená,taky tam směřovala celé čtyři roky finanční pomoc,tak tam ať si klidně udělá NP, když po ně něm tak touží a nas nechá v klidu,možná by se jako hejtmanka mohla postarat o to,aby všechny obce měly obchod,kde by si mohli lidí koupit alespoň základní potraviny.ptotoze věřtei nebo ne jdou tady obce,kde lidé v dnešní době nemají vůbec nic.to by měla být její starost především.
No prostě hlupáci,tyhle strany mě opravdu nebavi jsou opravdu k ničemu, prostě ať nejsem volič ANO tak to měli předat ANO,je vidět že tahle skupina Spolu ,vlastně není a ani nikdy nebyla spolu protože kdyby jo tak to.vypada úplně jinak
Peckova je proste komediantka. Zmalovana uz tak nechodi, ale touha po moci je jasna. VYKOPNOUT tohle strasidlo.
Máte problém s ANO! Zamyslete se, vraťte se trochu do pro poučení do minulosti. Vzpomeňte na Svatoplukovy pruty!!!
Hádejte se o prioritu partaje, a Babiš vás převálcuje nejen v kraji, ale v celé zemi!!!
A to Vás těší, že nás válcuje STBák, komunista a čobol