Můj maličký příběh asi tak před 50-lety z Přáslavických kasárnách:nábor do KSČ pořádal politruk major Prokopovič(Slovák),ale to je jedno.Vojáci byli postaveni před volbu zda vstoupit či nevstoupit do KSČ.Bylo jim nabídnuto k poradě navštívit rodinu-prodloužené Opuštění vojenské posádky.Kdo zkrátka přikývl pak vstoupil do KSČ.Při otázce politruka zda chci opušťák jsem odpověděl že- o prodloužení Opuštění vojenské posádky nestojím.Odpověď zněla ,,Ale posudky píšeme MY".Přežil jsem to...😊
Zavrženíhodné a nemorální zejména vůči onomu mladému příslušníkovi tehdejšího pohotovostního pluku SNB, který se snažil plnit své povinnosti a vydané rozkazy. Jak on příjde k tomu, aby mu za to dnes kdosi nasadil "takovou hlavu"? Nedilvil bych se ani případnému podání žaloby pro dehonestaci jeho osoby.
Vtip dobrej a to jsem fanouškem pana Pavla.
Co dokáže "myslitel" a vůdce SPD je hromadit především "podpásovky". A co bude dál následovat a že bude můžeme, můžeme předpokládat. Alespoň dokud se nestane členem Babišovy vlády
Tento komentář byl smazán uživatelem.
To jsou volové, když tam dají fotku, kde má prezident bílé vousy. Nebo si ta telata z SPD neuvědomují, že takhle nemohl v roce 89 vypadat?
Ben Lipnek a zase telata
Ono neni ani potřeba něco upravovat hodně lidí ho zná a minulosti prostě neuteče
On ano 😎
...tak co je Okamura a ta jeho banda za svoloč už nepochopil pouze Zeman a ostatní nesvéprávné osoby.
Možná, že ta upravená fotka je jen slabý odvar toho, co skutečně dělal. Nikdo neví.
A vy třeba šlapete chodník.
Nikdo neví.
PePa byl cvičen jako Agent 007, tudíž musí býr mistrem převleků a kamufláže. To sako si bezesporu půjčil od hradní stráže, aby se mohl nenápandě vytratit z baráku před zvídavým okem své staré. Akorát místo té motocyklové přilby si měl nasadit tu vysokou huňatou anglickou čepici, ta by mu více sekla a mohl by pod ní skrýt ty chtivé oči.
V roce 1989 měl bílé vousy ?
Hrebacko Petře, copak vy nevíte, že co má nežádoucí barvu, přebarví se to a je to.
Dobrý den. Jsem naprosto přesvědčen, že tento náš 00 7 měl v učebních osnovách ostřejší chvaty než úchop pod ramenem. Koláž je povedená, budoucí volička nadšená.
Že se za těch 35 let nezměnil! Vypadá to jako by to bylo včera!