1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Můj maličký příběh asi tak před 50-lety z Přáslavických kasárnách:nábor do KSČ pořádal politruk major Prokopovič(Slovák),ale to je jedno.Vojáci byli postaveni před volbu zda vstoupit či nevstoupit do KSČ.Bylo jim nabídnuto k poradě navštívit rodinu-prodloužené Opuštění vojenské posádky.Kdo zkrátka přikývl pak vstoupil do KSČ.Při otázce politruka zda chci opušťák jsem odpověděl že- o prodloužení Opuštění vojenské posádky nestojím.Odpověď zněla ,,Ale posudky píšeme MY".Přežil jsem to...😊

10
Před 4 měsíci

Zavrženíhodné a nemorální zejména vůči onomu mladému příslušníkovi tehdejšího pohotovostního pluku SNB, který se snažil plnit své povinnosti a vydané rozkazy. Jak on příjde k tomu, aby mu za to dnes kdosi nasadil "takovou hlavu"? Nedilvil bych se ani případnému podání žaloby pro dehonestaci jeho osoby.

14
Před 4 měsíci
Radek Jaroš

Vtip dobrej a to jsem fanouškem pana Pavla.

3
Před 4 měsíci

Co dokáže "myslitel" a vůdce SPD je hromadit především "podpásovky". A co bude dál následovat a že bude můžeme, můžeme předpokládat. Alespoň dokud se nestane členem Babišovy vlády

5
Před 4 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

To jsou volové, když tam dají fotku, kde má prezident bílé vousy. Nebo si ta telata z SPD neuvědomují, že takhle nemohl v roce 89 vypadat?

21
Před 4 měsíci
Ben Lipnek

Ben Lipnek a zase telata

1
Před 4 měsíci

Ono neni ani potřeba něco upravovat hodně lidí ho zná a minulosti prostě neuteče

97
Před 4 měsíci
Mirecek Kral

On ano 😎

12
Před 4 měsíci

...tak co je Okamura a ta jeho banda za svoloč už nepochopil pouze Zeman a ostatní nesvéprávné osoby.

15
Před 4 měsíci

Možná, že ta upravená fotka je jen slabý odvar toho, co skutečně dělal. Nikdo neví.

24
Před 4 měsíci
Hana Vejplachová

A vy třeba šlapete chodník.

Nikdo neví.

22
Před 4 měsíci

PePa byl cvičen jako Agent 007, tudíž musí býr mistrem převleků a kamufláže. To sako si bezesporu půjčil od hradní stráže, aby se mohl nenápandě vytratit z baráku před zvídavým okem své staré. Akorát místo té motocyklové přilby si měl nasadit tu vysokou huňatou anglickou čepici, ta by mu více sekla a mohl by pod ní skrýt ty chtivé oči.

1
Před 4 měsíci

V roce 1989 měl bílé vousy ?

4
Před 4 měsíci
Petr Hrebacka

Hrebacko Petře, copak vy nevíte, že co má nežádoucí barvu, přebarví se to a je to.

Před 4 měsíci

Dobrý den. Jsem naprosto přesvědčen, že tento náš 00 7 měl v učebních osnovách ostřejší chvaty než úchop pod ramenem. Koláž je povedená, budoucí volička nadšená.

12
Před 4 měsíci
Antonín Prokůpek

Že se za těch 35 let nezměnil! Vypadá to jako by to bylo včera!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt