1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 27 dny

S Pepou Veselkou se znám ze studií a kroužku akutní medicíny, párkrát jsme se potkali i později, jezdím jako vedlejšák na záchrance na Ústecku -tak občas třeba sekundární převoz. Mrzelo mě, že jsem o něm jako šéfovi slyšel z více zdrojů poměrně nelichotivé reference. Ředitel Ludvík je chytrý a schopný lump, v době protestů nemocničních lékařů se neštítil pacifikovat situaci možná i za hranou vydírání. Faktem zůstává, že Motol měl docela dobrou finanční situaci a jako ministr si nevedl špatně. Ale největší lump na tomto postu byl hodný strýček Heger...

1
Před 28 dny

Bohužel toto je profil drtivé většiny podobných manažerů. Kolik já jich už v životě zažila.

47
Před 28 dny
Eva Novotná

A pořád nedotknutelní a ochotní zničit každého, kdo se jim postaví.

64
Zobrazit další 2 reakce

Být panem profesorem Veselkou, podala bych na Ludvíka trestní oznámení za bossing a žádala bych nadstandardní odškodné za zničení kariéry, dehonestaci, psychickou újmu aj. Když už, tak už. Na jedné případné žalobě navíc už nesejde. Takové chování nesmí nikomu procházet a tihle paraziti (nejen) na vysokých postech s pocitem neochvějné moci, musí bolestně pocítit, že žádný strom neroste do nebe a u na ně dosáhne ruka zákona. Mávnout nad tím rukou není na místě; slušnost a shovívavost ostatních berou lidé Ludvíkova typu jako slabošství, zbabělost a pouze je to utvrzuje v tom, že jejich křiváctví je správné podle pořekadla o účelu světícím prostředky.

5
Před 28 dny

V Číně je za korupci trest smrti....osobně jsem byl na popravě korupčníku v číně....je to fakt velmi zajímavé téma pro naše jakoby papaláše...dostanou tu pár let kriminálu a my je budem živit s daní...zamyslete se...

16

Ty zdejší Veselkovy komentáře mi většinou dost vadily, ale teď to vidím trochu jinak, možná se jimi třeba snažil udržet nad vodou? Pokud je článek pravdivý, tak potěš pámbu, tohle si nikdo nezaslouží. Tak snad přijde nějaká satisfakce.

7
Před 27 dny

Toto chování je běžné ve všech statních, městských firmách! Celé česko je prolezlé kurupcí, statní zaměstnanci jsou nedotknutelní a plně využívají pocitu své moci. Dokud se nezmění systém řízení těchto institucí budou se zde držet lidi s poruchami osobnosti navázani na politiku!

Před 26 dny
Milena Mrázová

Systém nič nezmení... je to v ľuďoch - servilnosť, zbabelosť a zneužívanie moci 🤨!

Před 26 dny

Profesora Veselku znám osobně velmi dlouho, je to obrovský profesionál. Říkal co si myslí a to je správné. Je obrovská chyba, že musel odejít. Mel by se vrátit a stát se ředitelem. Vše by fungovalo mnohem lépe. Mozna by ho administrativní funkce nebavila a radši by se věnoval odbornosti a vědecké činnosti, ale byl by poctivý a spravedlivý, s vizí. Důstojný ředitel!

1

Doufám, že Ludvík za své sviňárny, které dělal, nadlouho zůstane v kriminálu a majetek propadne státu. A co jeho syn, ten tam taky dělá a určitě si přišel k pěkném jmění díky tatínkovi. Ten z toho vyvázne?

1
Před 27 dny
Jarmila Procházková

Nemá syna, myslím

Před 28 dny

A ministři zdravotnictví byli jeden vedle druhýho postižení slepotou ...nebo že by byla kapsička na bakšišný otevřená ?

13
Před 27 dny

Zajímalo by me,co v Motole delalo oddeleni interního auditu.Ti lidé přece byli za svou práci placeni.Stejne jako Ministerstvo zdravotnictví?které má provádet kontrolní činnost.Takže tvrzení ministra,že se toto nedá odhalit není pravdivé.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt