1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 27 dny

K tomu snad není ani co dodat, jen FUJ a pan ředitel ať už nikdy nevyleze z vězení+okamžitě zabavení veškerého majetku. Jen tak je šance (při zabavení všeho), že si to příště jemu podobných, se stejnými záměry, rozmyslí.

Před 27 dnyUpraveno

Tohle „individuum“ mělo celá léta politické krytí a pan Ludvík nazýval své „kamarády“ z mokré čtvrti „kulichy“ a jak má pak vypadat bezplatná zdravotní péče když je tam vedení které co vidí tak ukradne? To je výkvět !

2
Před 27 dny

Já jenom nechápu, proč nemůžou být lidi normální a poctiví. Hlavně lékaři. Ti přece prisahali, že budou jednat vždy jenom tak aby pomáhali lidem. A tady se dozvídáme co je to za lidi .

1

Absolutně člověka nemůže překvapit, že Ludvík byl chráněnec Babiše a jeho kandidát za ANO do Senátu. Úplně stejné dva typy.

13
Před 27 dny

Tohle už je amerika tam také herečka se dostane na výsluní a po 30 letech obviní režisér že ji zneužil, dobře se to i u nás po revoluci naučily profesoři docenti. Je mně z toho špatně ale musím mlčet, chci si užít klidně stari

2
Před 27 dny

Možná by bylo za dostiucineni vyhodit i ty,kteří tu praci mu nedali,protože luvik zařídil. Zřejmě stejně praktiky,něco ne něj věděl když ho poslouchá i vedení z jiné nemocnice

Před 28 dny

Správně by měl odstoupit Válek,je to jeho resort.Ale naši politici mají hroší kůži a budou se držet koryt za každou cenu

23
Před 27 dny
Svoboda Petr

Máte pravdu. Celou dobu nikdo nic nevěděl a najednou před volbami monstr proces. Nefandím těm obviněným, ale myslíte, že se toto dělo jen v Motole?Sama jsem byla obětí šikany od vedoucí na pracovišti a nikdo se mne nezastal a hlavně -nic se neřešilo. Na úřadu práce je pobavil důvod, který uvedla k propuštění, ale nedalo se nic dělat, bylo to ve zkušební době. Nakonec jsem byla ráda, že jsem pryč, ale psychické problémy mne trápily ještě několik měsíců. Pozdeji jsem zjistila, že zlikvidovala takto více zaměstnanců. Šikana,vyhrožování.Bohužel je stále ve své funkci.

2
Před 27 dny

Bohužel další špička ledovce v Čechách je stavebnictví jako takové. Smutné je, že neexistují žádné kontrolní mechanismy aby se to nedělo. Smutné pozadí podnikání v Čechách. To je demokracie podle ODS.

1
Před 28 dny

Profesor Veselka jako jediný statečný mezi tisícovku lékařů? To nebyl (a není) zdravotní ústav, ale koncentrák. Strach, strach, strach...

12
Před 27 dny

A pak se nedivme, že lidé jako pan doktor Hnízdil jsou mimo systém.Ten upozorňuje na tyto věci léta a systém se ho snaží umlčet.

Jak říká vládnou nám Psychopati.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt