Člověk se pořád musí opakovat, ale:
Autor snímku pan Petr Vlk údajně měl říct že jsou to věrné modely. Nezlobte se na mě ale vůbec netuším co je na těch dílech věrného a čemu. Takhle nějak by letadlo a tank namalovaly školní dítka z nižších ročníků. Pokud by pan Vlk chtěl vidět opravdu věrné modely tanků a letadel měl by navštívit nějakou výstavu třeba plastikových modelů , případně výstavku o které nedávno informoval tisk a na které nadšenci vystavují maketu stíhačky Spitfire ve skutečné velikosti. Tam by asi zažil rovnou šok. Jako modeláři který se u svých modelů snaží o věrné napodobení do nejmenších detailů mi je i to označení ,,modely" trošku proti srsti. Sám bych to označil spíše jako napodobeniny. Abyste mě nechápali špatně, proti těm ,,modelům " vůbec nic nemám, člověk který je dělal pořád musel něco umět, pracovat s materiálem, zvládat nějaké techniky a postupy atd. atd. Prostě nemohlo to být žádné levé nemehlo, ale věrnosti , ve smyslu shody s nějakou předlohou v tom není ani špetka. Tohle je každým svým centimetrem autorská licence , zrealizovaná fantasie . Vlastně by se to dalo pojmenovat jako sochařské umělecké dílo.
Dobrej steampunk😁
Úplná krása, chce to nechat na místě pro zvýšení bezpečnosti z důvodů upoutání pozornosti a zlepšení nálady !!!
"Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?"
🙂
Prostě ,paráda .!!
Věrné modely. Letadlo vypadá jako ponorka s křídly a tank snad ani nekomentovat.....
Krom srandy... je to pěkné. Uměl byste to navrhnout a udělat lépe?
Udělal to z plechových barelů. Dobryyyyy. 😁
bravooooo Valaši
Věrné modely představivosti žáků 1.stupně ZŠ!
Hezký ✌️👍