Ano, to jsou miláčkové a když po nich mají uklidit, tak je to nezajímá. Nevím jak by to vypadalo u nás doma, kdybychom po psovi denně neuklizeli. Je pravda, že někteří lidé když jsem je upozornila aby si po psovi uklízeli, tak mi bylo odpovězeno, vždyť za něj platím. Bohužel pes po sobě nemůže uklidit. Bohužel začíná i trend u mladých si místo dětí pořizovat psa. 😩
Který negramot tenhle článek psal..? Nebo čím víc hrubek, tím víc pravda..?
Taky mi málem vypadly oči... Podmět a přísudek, vybraná slova, nic. I žák 1.stupně by zaplakal z tohoto výtvoru. Člověk žasne, co teď může být "médium" a kdo se může považovat za novináře.
Já říkám, že pes nepatří do města, do bytu, zvedl bych poplatek, chceš mít psa, tak zaplať 50 tisíc-100 tisic ročně, ulice Jaselska, Eliasova atd., v létě smrdí jen moči, fasády domů zničené od psů, atd .
Lidi nechají svého psa vykonavat potřebu klidně do vstupu, do domu. Proto bych zvedl roční poplatky klidně na 100 tisíc. Na sestce začíná být šílený bordel, samé bistro, hospoda,obchodník a nemají své popelnice na papír, plasty atd. Každý den šílený hromady bordela u kontiku, pak stačí když foukne vítr a nebo hrabajici se bezdomovci a bordel je všude
Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám vaší myšlenku vůbec komentovat, ale nedá mi to. Ano, máme doma, v bytě podotýkám, tři psy. Venčíme je čtyřikrát denně, většinou na našem soukromém pozemku a bobky po nich sbíráme. Naši psi nikoho jiného nic nestojí, přesto z nich odvádíme už tak vcelku vysoké poplatky, v podstatě daně, nic jiného to není. I já nadávám na majitele, kteří nám chodí na náš pozemek a výkaly nesbírají. Ti pejsci za to nemohou, ale proč bych měl platit statisíce nechápu.
Není to jen v Praze 6, je to v celé Praze. Navíc psi obtěžují i jinak, Jediným efektivním řešením je zásadní navýšení poplatků v případě, že to není slepecký, asistenční či průkazně hlídací nebo služební pes. Suma 15000/rok by byla odrazující pro nezodpovědné "páníčky" a současně byla zdrojem pro úklid.
Psi mě nobtěžují , me obtěžují jen auta.
Tuším v Itálii přišli s řešením - povinný registr psího DNA a náhodný odběr vzorků v ulicích s následným testem. Ty pak uhradí majitelé psů.
Ty si taky vzorek...
Psí exkrementy majitelé psů neuklízejí, ale zda a jak městské části zajišťují úklid města, to je otázka, obecně je město velmi špinavé, všude se válejí odpadky, nedopalky - kuřáci by měli za svou vášeň také platit, kdyz nedopalky odhazují ve veřejném prostoru.
A strážníci MP Praha vesele bu ze rují řidiče, kteří stěhují a naváží materiál do míst, kde je zákaz zastavení a za parkovné ( myšleno pokuta ) 700Kč a více Vás donekonečna nenechají dělat vaši práci. Prostě vylož paletu a než ji odnesou dělníci do 6 patra bez výtahu jezdi dokola aby si to takto opakoval asi 4x za hodinu.
Psí výkaly Měšťáky vůbec nezajímají!!!
No jasně zvýšení poplatků 🙈 to to vyřeší lide jsou prasata a psi to odnesou prasata je přivážou v lese ke stromu
Chce se mi blejt velebnosti pokuty pokuty a pokuty
Na lidi by platil pořádný dráb s bičem
Máte tam hrubky a ten článek je opravdu příšerný, paní autorko Adélo Holubová. Asi byste se neměla živit psaním článků o hovnech. Vaši "Psi S útulků" a další gramarické příšernosti nejsou hodny novináře.
Problém je v lidech a jejich nátuře. Někteří Češi si ani nejsou schopni uvědomit, že je něco špatně. Prostě myslí si platím, ať ho.na někdo uklidí.
Jsou to 🐖🐖🐖.