1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Taková věda, kdo co kam zasune, jako by na tom záleželo, když jde o inerciální vztažnou soustavu, kde se tělesa pohybují vzájemně. Zde je pěkný článek o venerologii, jak to pak končí .. Odkaz

3
Před 2 měsíci

V dnešní době pokud nemáte ověřený písemní souhlas, tak řešit jak dovnitř je předčasné.

1
Před 2 měsíci
Luboš Frydek

a než se vyřídí písemný souhlas, tak už je zase pozdě.

Před 2 měsíci

A co chudák Feri, naše soudy uvěří všemu co jim kde jaká žena nakuká i to, že spadla ochrana a už je to znasilneni!

Na sex bude muset být zřejmě formulář s ověřeným podpisem, že k tomu může dojít.

2
Před 2 měsíci

No tvl v přírodě to šupe jak po másle, teda samo 😂 a tady experti a novináři udělají manuál 🤦‍♂️😂😂😂

Aspoň že se zaslouží, že nevymřeme 🤔

8
Před 2 měsíci
Štěpán Koudelka

A pořád je to stejné - suchý dovnitř, mokrý ven... 🤷‍♂️😃

5
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Teď jsem si vzpomněl na film Vážení přátelé ano, jak tam Lasica hraje na tu harmonika zpívá, já ti ho tam našroubuju já ti ho tam dám 😄

3
Před 2 měsíci

Autor článku zapomněl na proces navádění na cíl pomocí inerciálních, satelitních (GPS/GLONASS), radarových, infračervených nebo laserových systémů.

4
Před 2 měsíci

Miláčku sundej si ten prstýnek. Ale drahá to není prstýnek, ale náramkové hodinky.

7
Před 2 měsíci
Ladislava Svobodová

Tak ten byl dobrej

Před 2 měsíci

Víte jak ho tam ještě žádná neměla? Druhou stranou napřed !

Před 2 roky

Maixnerko, zaveď si tam železnej kolik a dej pokoj!!!

17
Před 2 měsíci

Bože, to jsou pitchoviny 😖

9
Před 2 měsíci
Petr Benatzky

Takovýhle rady jsme četli v devadesátkách v Bravíčku, když nám bylo šestnáct. Zdá se, že úroveň vzdělání za ty roky klesla.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA