Taková věda, kdo co kam zasune, jako by na tom záleželo, když jde o inerciální vztažnou soustavu, kde se tělesa pohybují vzájemně. Zde je pěkný článek o venerologii, jak to pak končí .. Odkaz
V dnešní době pokud nemáte ověřený písemní souhlas, tak řešit jak dovnitř je předčasné.
a než se vyřídí písemný souhlas, tak už je zase pozdě.
A co chudák Feri, naše soudy uvěří všemu co jim kde jaká žena nakuká i to, že spadla ochrana a už je to znasilneni!
Na sex bude muset být zřejmě formulář s ověřeným podpisem, že k tomu může dojít.
No tvl v přírodě to šupe jak po másle, teda samo 😂 a tady experti a novináři udělají manuál 🤦♂️😂😂😂
Aspoň že se zaslouží, že nevymřeme 🤔
A pořád je to stejné - suchý dovnitř, mokrý ven... 🤷♂️😃
Teď jsem si vzpomněl na film Vážení přátelé ano, jak tam Lasica hraje na tu harmonika zpívá, já ti ho tam našroubuju já ti ho tam dám 😄
Autor článku zapomněl na proces navádění na cíl pomocí inerciálních, satelitních (GPS/GLONASS), radarových, infračervených nebo laserových systémů.
Miláčku sundej si ten prstýnek. Ale drahá to není prstýnek, ale náramkové hodinky.
Tak ten byl dobrej
Víte jak ho tam ještě žádná neměla? Druhou stranou napřed !
Maixnerko, zaveď si tam železnej kolik a dej pokoj!!!
Bože, to jsou pitchoviny 😖
Takovýhle rady jsme četli v devadesátkách v Bravíčku, když nám bylo šestnáct. Zdá se, že úroveň vzdělání za ty roky klesla.