Jeden co se vyprávěl za komunistů -
Na schůzi KSČ se do diskuse přihlásí jedna soudružka a říká - soudruzi mám jeden vážný problém, který bych chtěla s vámi vyřešit. Mám známost s mužem, nestraníkem a nevím zda s ním mohu mít sex. Byla bych ráda kdybyste mi poradili. Soudružko, to je vážný problém, říká předseda. My se poradíme a příště ti dáme vědět.
Na následující schůzi se přihlásí předseda strany a říká. Máme tady k vyřešení problém naší soudružky, která neví zda může mít sex s nestraníkem. V užším vedení jsme se tím podrobně zabývali a tady soudružko máš naší radu, kterou musíš bezpodmínečně dodržet.
Ano, sex s nestraníkem mít můžeš, ale penis si musíš zavést sama aby byla zachována vedoucí úloha strany.
Z jiného soudku, ale ze stejné doby.
Po stranické linii se hledá vhodný třídní název pro pánské, vlastně soudružské přirození. Soudružky ze svazu žen navrhují název “mír”. Ale proč soudružky, jaký to má smysl, táže se na sjezdu československého svazu žen první tajemník. No proto, soudruhu tajemníku, že v našich rukách roste a sílí.
Diskuze pro ženy a diskutují samí muži 😄
Jé tady je veselo! A skoro žádná politika! Sprosťáci všech spojte se, teda jestli ještě můžete. Již vzhůru kanci této země….
Slečno, máte ráda vítr? Tak já Vám ho tam fouknu.
A slečno, nebojíte se bouřky? Já ho mám totiž jako hrom! ⚡😄
V sexu je důležité překvapení. Připravíte si navlhčenou pochvu a nakonec ho zasunete do análu. Výsledek se dostaví!
Za socíku to bylo jednoduché. Vedoucí úlohu měla strana 🙂....
Zepředu či zezadu? Holky to měly nejraději ze strany, protože tam byli největší čur...
Případně lze použít lžíci na boty, to není ani rukou, ani hands-free.
Neděste panice! Je to jednoduché, i primáti to zvládnou.
Proč nám tu píšou věci, které dávno víme😅🤦🏻♀️😂! Základní věc je věnovat se praxi🤭😅a nejen teorii😀. Při čtení článku jsem si připadala jako když čtu Mladý svět rubriku “Dopisy pro Sally”😅. Většinou věta začínala “ Milá Sally…”. Později bylo Bravo🤣, to jsme se nasmály🤭.
Díky bohu za sexuální edukátory a psychoanalytiky za opravdu mnohem sofistikovanější způsoby. A ženám, které obvykle velmi dobře poznají, kdy je její tělo připravené penis přijmout. Obdivuhodná a nečekaná informace. To se hned pozná znalec, díky za překlad tak důležitého článku. Bravo.
Maršál ruka to byl znalec, proto vyslal napřed palec.