1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Tato vaše pitomost platí pro gregoriánský nebo juliánský kalendář? Musíte to doplnit i pro židovský a čínský kalendář!!!

1
Před 2 měsíci
Adolf Sokol

ještě jsme zapoměli na inky a azteky, sumery atd

Před 1 rokem

Moc by mě zajímalo, kdo si tyto nesmysly vymýšlí. To nás opravdu považujete za takové prosťáčky?

91
Před 1 rokem
Ivana Brožová

To dělá někdo , kdo píše nesmyslné horoskopy do Blesku !

17
Před 2 měsíci

Tak ani na jednoho syna to vůbec nesedí, snad jen s vyjímkou kolektivních sportů, ale to dělají skoro všichni kluci, trapné..

Před 2 měsíci

AI vygenerovala opravdu ukázkový ezoblábol...

3
Před 2 měsíci
Tomáš Novák

Dokonce už vloni.🫣

Před 2 měsíci

Ano, den narozeni muze take ovlivnit kdy clovek dostane vetry, nebo prujem

Před 1 rokem

Tedy sorry, ale ani JEDNO datum narození u kohokoli z rodiny neodpovídá skutečnosti!!! Jakkoli nevěřím horoskopům, ale dá se říct, že docela věřím na znamení zvěrokruhu (to většinou sedí), tohle je opravdu nesmysl...! Prostřední syn se narodil dvě minuty po půlnoci, kdybych to stihla, změnily by se mu v mžiku vlastnosti?! 🙂 To je síla...

18
Před 2 měsíci

Na tyhle blbosti u nás někdo věří?????

Před 1 rokem

No, tak to je pěkná blbost. Moje dcera je narozená 21 a je introvert, žádný týmový hráč, bohužel kvůli této povaze moc přátel neměla ani na škole, ale zase je klidná, slušná a bezproblémová, žádný chlast, kouření ani mejdany, nikdy jsem s ní problém neměla a vždy byla a je rozumná. Kam na tyhle výmysly chodíte ...

13
Před 2 měsíciUpraveno

Tolik prostoru věnovat hloupé pověře... Ale o to jde, že, lidi nadzvednout a tak mít příjem z reklam. Myslíte že peníze nesmrdí? Nesmrdí, ale každý bude vydávat počet z toho jak se k nim stavěl.

Před 1 rokem

Tak 13 nesouhlasí. 😄 Vše opačně - hyperaktivní, nejdřív zábava, žádné urážení, ale radost a smích, ani květinka, ale díky výchově zodpovědný, oblíbený, optimistický, sebevědomý muž (letos 33). 😄

8
Před 1 rokem
Jana Sedláčková

Taky mi to na děti nesouhlasí😁

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA