Jakekoliv horoskopy a ezo kraviny jsou jen vymyvani mozku v touze ovlivnit tupe ovecky. Cela sekce horoskopy je vlastne podvrh a sireni desinformaci.
Ani znameni nema zadny vliv.
Obcas na nekoho neco pasuje, to ale neznamena ze na dalsich X lidi ne.
Nechapu ze se tyto vymyslene zalezitosti i v 21 stoleti, porad povazuji za seriozni informace.
Mozna nekdo jen potrebuje necemu verit, misto toho aby si nasel treba nejaky tvurci konicek.
"Třináctky jsou ohromně zodpovědné bytosti, které odmalička chápou, že nejdřív je na řadě práce, pak zábava. Umějí být nesmírně inspirativní právě tím, jak svědomitě vše vykonávají. Je však třeba potlačovat jejich urážlivou povahu a také je zocelit, jsou to křehké květinky." 😁😂🤣
Syn se radši bavil, v dětství moc svědomitý nebyl, spíše hyperaktivní, nikdy se neurazil a křehký už vůbec není, díky za zlepšení nálady.😁
Už z principu toto nemůže fungovat nějak zvlášť spolehlivě. Co zvládnu posoudit na základě znalosti několika lidí, tak v jejich konkrétních případech 10 a 15 celkem sedí, 12, 13 a 22 ne.
Neuvěřitelné za jak zbytečnou práci pisálci berou peníze, nulová hodnota!
Zajímalo by mě čím se dotyčná uživila, kdyby měla pracovat manuálně?
Ještě víc by mě pobavilo kdyby pisatelka pro tuto zbytečnou činnost měla vystudovanou vysokou školu. Madam, je mi vás opravdu líto!
to je zase blabol... dve z nasich deti jsou narozeny ve stejny den - stejny geneticky material, dokonce i ve stejny mesic jen tri roky od sebe... Kazdy totalne jiny... nechapu, proc tenhle clanek vubec musel vzniknout, ani jsem to necetla protoze uz podle titulku je to kravina...
Mám děti už ve věku kolem čtyřicítky, tak jsem si ti přečetla a srovnala, ale nesouhlasí to ani u jednoho. Všechny tři jsou naprosto jiné a byly i v dětském věku.
No vsechny horoskopy jsou hloupost,ale tyhle cisla narozeni jsou vrchol. Porovnal jse 10 cisel u lidi,ktere dobre znam a ani jedno se nestrefilo. Bohuzel jsem v mnozine hloupych,kteri si tento blabol precetlo. Stydim se za sebe
redaktorskej, všechny ty pindy o vlivu čísel v roce nebo dni narození jsou jen bezduché slátaniny bez špetky rozumu - tak za takový výplody jsi i zadarmo drahej
Taky tenhle článek mohli napsat dřív. Oba porody mi museli vyvolávat, kdybych věděla, jak je den v měsíci důležitý, domluvila bych se s lékaři, že to ještě pár dní vydržím, případně na vyvolání porodu o pár dní dřív 🤦😂😂
Doporučil bych začít studovat jak funguje epifýza a jak jí používat, hlavně u dětí. Pak se možná někam posuneme....
Odkaz
přeji všem krásný slunečný den :)